Juultje Tieleman poseert in weinig kleding voor dampende foto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Juultje Tieleman haar populariteit is de afgelopen jaar flink gestegen. Dampende foto’s zoals deze zijn de sleutels tot dit succes.  

De beeldschone influencer heeft haar beste outfitjes voor de fotoshoot uitgekozen. Al was ze hier niet al te lang mee bezig. Met maar één of twee kledingstukken ben je al snel klaar met uitkiezen. Het eindresultaat van deze fotoshoot mag er zeker zijn.

Juultje Tieleman heeft letterlijk een heet achterwerk

Tijdens de fotoshoot werd er volgens mij tegen Juultje gezegd dat ze zo min mogelijk aan moest doen. Hier heeft ze zeker naar geluisterd. Met alleen een topje en onderbroek ziet het er prachtig uit. Alsof ze net uit bed komt en even een kopje koffie gaat zetten. Doordat er niets haar achterwerk bedekt, moet ze oppassen. Ze staat letterlijk met haar achterwerk tegen een kookplaat aan. Als ze even niet oplet heeft ze letterlijk een heet achterwerk. Dat is waarschijnlijk niet de bedoeling van de fotoshoot. In een heerlijk wit shirtje ziet het er uitermate goed uit. Wie naast Juultje mag opstaan is de gelukkigste man ter wereld. Wanneer je naar beneden loopt en je ziet Juultje Tieleman koffie voor jou maken, dan kan je dag niet meer stuk. Het is de wens van vele mannen in Nederland en daarbuiten.

Kort topje laat grote talenten van Juultje Tieleman zien

Tijdens deze fotoshoot is het smullen geblazen. Er komt maar geen einde aan alle prachtige foto’s. Dit keer heeft Juultje Tieleman jammer genoeg wel iets meer kleding aan. Dit maakt het kiekje gelukkig niet minder mooi. In een heerlijk kort topje valt er nog genoeg te zien. Een deel van de beeldschone blondine haar buik komt eronder uit. Maar dat is niet waar de ogen van haar volgers op zijn gericht. Het lekker kort zwart topje zorgt er namelijk voor dat de grote talenten van Juultje tevoorschijn komen. In een prachtige ouderwetse setting ziet het eindresultaat er geweldig uit. Al is Juultje van beroep geen model, ze zou zo te zien wel makkelijk de overstap kunnen maken. Met haar heerlijke uitstraling is het gegarandeerd een succes.

Juultje Tielemans heeft haar lipjes getuit

Tijdens de fotoshoot is er weinig van Juultje haar gezicht te zien. Uiteindelijk doet ze de fotoshoot voor een kledingmerk. De kleding is dan het enige wat natuurlijk moet opvallen. Zou het gezicht van Juultje Tieleman er wel goed opstaan dan zou niemand meer naar de kleding kijken. Om haar volgers toch nog even te verwennen plaatst ze een prachtige foto van haar getuite lippen. Met deze close-up shot is goed te zien wat een verbazingwekkende ogen ze heeft. Het is genieten geblazen.

‘Kroonluchter’ is de nieuwe look van Juultje Tieleman

De jurk die Juultje nu aan heeft zijn de meningen over verdeeld. Het heeft wat weg van een kroonluchter. Wanneer je naar de jurk kijkt zou je het zo aan het plafond kunnen hangen. Toch zorgt de beeldschone blondine ervoor dat ook dit haar staat. Met zo’n geweldige uitstraling lijkt het alsof alles haar staat. Geef Juultje een vuilniszak en zelfs dit zou haar prachtig staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting laat zich afknellen in super strak topje

Suzanne Schulting heeft altijd super goed door welke outfits haar lichaam echt een plezier doen. Zo ook deze keer met dit strakke topje. 

Foto: Beeldschone actrice Carré Albers knalt bijna uit haar topje in speedboot

De beeldschone actrice Carré Albers heeft een foto geplaatst waar ze bijna spijt van kreeg. De knappe actrice knalt bijna uit haar topje. 

Video: Merel Ek schaamt zich dood na pikant filmpje bij Vandaag Inside

Merel Ek wordt weer heerlijk op de hak genomen door de heren van Vandaag Inside. Merel begint zich sterk af te vragen wat ze nog bij het programma doet.