Foto: Juultje Tieleman neemt groot risico in meest Expeditie Robinson ooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Niet voor het eerst lekken er dingen over het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson, dat nu al bekend staat als de meest losbandige editie ooit. Toch is geen van de eerdere leaks zo interessant als deze!

Eerder lieten wij jullie al weten dat de eerste deelnemers van Expeditie Robinson vroegtijdig uitgekomen zijn. De hitshow waarin deelnemers op een onbewoond eiland proberen te overleven en ondertussen allerlei opdrachten uitvoeren keert op 29 augustus terug. Toch zijn de meeste deelnemers al een stuk eerder bekend. Juice Channel weet te melden dat ook Juultje Tieleman dit seizoen mee zal doen als kandidaat. Nog nooit deed de bekende influencer mee aan een spelshow, laat staan Expeditie Robinson. De show staat erom bekend dat kandidaten na zware proeven zwaar niet charmant te zien zijn, iets wat haaks staat op het Instagram account van de blondine, waar een haast perfect leven te zien is. Daarmee gaat Juultje haar boekje enorm te buiten, wat ze ongetwijfeld spannend zal vinden!

Juultje Tieleman

Scharrelde Juultje Tieleman tijdens Expeditie Robinson?

Tijdens de opnames van Expeditie zou er een hoop gebeurd zijn achter de schermen. Zo zou Rose Bertram met medekandidaat Thijs Boermans de lakens gedeeld hebben en heeft presentator Rick Brandsteder ongeveer alle vrouwelijke crewleden op het eiland gehad. Zou Juultje Tieleman zich wél netjes gedragen hebben op het onbewoonde eiland? Juultje heeft sinds maart dit jaar een relatie met Koen van Heest, bekend van de YouTube groep Bankzitters. Zou zij de verleidingen hebben kunnen weerstaan, waar anderen dit duidelijk te moeilijk vonden?

koen en juultje tieleman zoenend

Juultje Tieleman een zwak voor bekende YouTubers

Als we naar de geschiedenis van de influencer kijken, kun je niet anders dan concluderen dat Juultje Tieleman het liefst date met bekende Nederlandse vloggers. Ze werd in eerste instantie bekend als de vriendin van Gio Latooy, een YouTuber. Hierna werd Juultje wel erg vaak gezien met Rijk Hofman. Er werd ook vanuit gegaan dat er iets speelde tussenbeide, al is dit nooit bevestigd. Rijk Hofman is ook bekend van YouTube. Na Rijk werd Juultje steeds vaker met Don de Jong gespot. Al snel werd bekend dat dit om een relatie ging. Het beroep van Don de Jong? YouTuber. Nog geen half jaar na deze relatie kreeg Juultje iets met Koen van Heest. Het is geen verrassing dat het opnieuw om een bekende YouTuber gaat. Moet Koen vrezen als straks blijkt dat er een mannelijke YouTuber meegedaan heeft aan Expeditie Robinson?

Juultje Tieleman de wereld rond met Expeditie Robinson

Het is geen verrassing te noemen dat Juultje Tieleman zich aangemeld heeft voor Expeditie Robinson. Als je naar haar vlogs kijkt op YouTube valt op dat ze in het afgelopen half jaar meer dan 5 keer op vakantie is geweest. Van het warme Griekenland tot het ijskoude Lapland, Juultje houdt ervan om op pad te zijn. Het avontuurlijke Expeditie Robinson speelt zich altijd af op een onbewoond eiland ver weg. Dit zou dus helemaal in het straatje moeten passen van de reislustige Juultje Tieleman. Vanaf 29 augustus is de influencer te zien in het nieuwe seizoen op RTL 4.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!