Foto: Eerste namen Expeditie Robinson-deelnemers uitgelekt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vooral deze blonde dame, die vroeger nog in GTST speelde, hadden we niet in Expeditie Robinson verwacht!

Maak je klaar voor een gloednieuw seizoen van Expeditie Robinson. De spectaculaire spelshow is nog steeds razend populair en het publiek zit vol spanning en nieuwsgierigheid af te wachten wie de nieuwe deelnemers zullen zijn. Nu lijkt het erop dat ‘Juice Channel’ de identiteit van een aantal nieuwe deelnemers heeft weten te achterhalen. Deze namen zijn inmiddels uitgelekt! Er zitten een paar erg opvallende tussen…

April Darby en Liza Sips in Expeditie Robinson

Onlangs onthulde Juice Channel een paar gloednieuwe deelnemers voor het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson. En er zitten een paar ontzettend opvallende namen tussen! Als allereerst hebben we April Darby. Dit is een Nederlands-Amerikaans zangeres, die onder andere verscheen in musicals als The Bodyguard, en Sister Act. Met ruim 16 duizend volgers is April een groeiende bekendheid. En dit zal na haar deelname aan het survival-programma alleen nog maar toenemen. De tweede naam is Liza Sips. Deze naam zul je misschien al meer kennen. Liza is natuurlijk bekend door haar rol in GTST, en als actrice en stemactrice. De blondine is dus dit keer voor een flinke uitdaging gegaan, door deel te nemen aan de expeditie. Liza is dan ook al een stuk bekender dan April, met bijna 100 duizend volgers op Instagram. Een deelname aan Expeditie Robinson zou in haar geval opvallend zijn, aangezien ze twee zeer jonge kinderen heeft. Zou Liza haar hele gezin achter kunnen hebben gelaten voor een avontuur op een onbewoond eiland? Het lijkt er wel op!

Thijs Boermans en Devrim Aslan ook kandidaat Expeditie

Daarnaast hebben we nog Thijs Boermans. Thijs is nog een iets minder bekend gezicht, maar daar zal na de expeditie gauw verandering in komen. Thijs is een acteur die onder andere gespeeld heeft in Flikken Maastricht. Met een leeftijd van 25 jaar is Thijs nog een relatief jonge deelnemer. Met ruim 10 duizend volgers is hij nog altijd redelijk bekend. De minst bekende van de 4 uitgelekte deelnemers is wel de laatste; Devrim Aslan. Goed kan, dat je deze naam nog nooit voorbij hebt zien komen. Devrim is winnaar van het programma Beat the Champions, en mag zichzelf nu ook deelnemer noemen van Expeditie Robinson. Devrim heeft nog 2.7 duizend volgers op Instagram. Gaat hij de expeditie kunnen doorstaan?

Lees ook: Foto: Rick Brandsteder deed het met elk vrouwelijk crewlid tijdens opnames Expeditie Robinson

Shockerende statistieken voor Expeditie Robinson

We kennen Expeditie Robinson natuurlijk allemaal als een spannend, dramatisch en leuk programma. Tóch lijkt er na het uitlekken van de nieuwe deelnemers wat probleempjes te zijn, bij het programma. Het lijkt namelijk alsof de redactie en het programma zelf geen inspiratie hebben voor deelnemers, of geen bekendere deelnemers meer aan de haak kunnen slaan. Waar eerst allemaal bn’ers meededen aan het programma, lijkt dat nu flink tegen te vallen. Het zijn allemaal ‘semi-bekendheden’, volgens kijkers. Nu ook deze vier uitgelekte deelnemers, het zijn niet de meest bekende mensen van Nederland. En dat hoeft natuurlijk ook niet, maar kent überhaupt iemand ze wel? Liza Sips is natuurlijk bekend. Maar de rest? De kijkers vinden deze feiten discutabel en betwijfelen dan ook de toekomst van het programma. Of zitten ze er totaal naast, en zien we ook grote bekendheden binnenkort, als onthulling voor nieuwe deelnemers? In ieder geval lijkt het tot nu toe nog niet denderend..

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Presentatrice Holly Mae Brood ziet wazig tijdens opnames Love Island

Holly Mae Brood heeft het maar druk met haar werk. Je zou denken dat de Love Island-presentatrice zich heel goed moet focussen als de camera op haar gericht staat. Deze foto's bewijzen het tegendeel!

Video: Romy Monteiro slaapt niet meer thuis na aanvaring met insluiper

Romy Monteiro heeft een erg zware avond gehad! De zangeres kreeg de schrik van haar leven toen ze haar slaapkamer binnenliep. Het is zo erg dat Romy niet meer thuis durft te slapen...

Kelly Piquet deelt foto in slaapkamer met Max Verstappen

Kelly Piquet heeft momenteel een aantal weken de tijd om even bij te komen. En dat doet ze natuurlijk samen met Max Verstappen.