Foto: Rick Brandsteder deed het met elk vrouwelijk crewlid tijdens opnames Expeditie Robinson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kersverse Expeditie Robinson-presentator Rick Brandsteder is nu al in opspraak gekomen! Het lijkt erop dat Rick zijn boekje flink te buiten is gegaan tijdens de opnames van het populaire tv-programma…

Komend seizoen krijgt Expeditie Robinson een nieuwe presentator. Rick Brandsteder neemt het stokje over van Kaj Gorgels. Maar nog voor de eerste aflevering op televisie is geweest, is de TV-ster al het meest besproken onderdeel van het programma. Volgens bronnen van JUICECHANNEL heeft Rick een hoop hete avonden gehad met vrouwen uit de crew van het programma. Of ze jong, oud, dik of dun waren, het was iedere avond raak.

Rick Brandsteder Expeditie Robinson schandaal

Deelde Rick Brandsteder de lakens met Gaby Blaaser?

Voordat Rick Brandsteder bij Expeditie Robinson kwam, presenteerde hij de Bachelor en de Bachelorette. In 2020 deed hij dit samen met bachelorette Gaby Blaaser. Het duo kwam toen ook veel voor in de roddelbladen. Volgens Monica Geuze hadden ze een ongekende chemie en zij vermoedde dat er een avontuurtje tussen de twee was geweest. Blijkbaar was Rick Brandsteder interessanter dan de vrijgezelle mannen uit het programma. Rick kon ook niks begrijpen van de uiteindelijke keuze van Gaby Blaaser in het programma. Was hij misschien gewoon jaloers?

Rick Brandsteder eindelijk naast Nicolette Kluijver bij Expeditie Robinson

Voor Rick Brandsteder is het een droom die uitkomt. Hij is eindelijk het gezicht van een van zijn favoriete shows. In 2014 deed hij zelf al mee, als kandidaat. Hij zal dit jaar Nicolette Kluijver bijstaan en neemt de taken over van Kaj Gorgels. Nicolette gaf aan ontzettend blij te zijn met Rick Brandsteder als vervanger, hoewel ze Kaj zeker zal missen. Rick en Nicolette hebben daarom nog even gefacetimed met Kaj tijdens de opnames. Op onderstaande foto is te zien dat het nieuwe presenteerduo het erg goed met elkaar kan vinden. Zou Nicolette ook gezwicht zijn voor de moves van Rick?

Kaj Gorgels te druk voor Expeditie Robinson

Met pijn in zijn hart moest hij dit seizoen passen voor de rol van presentator bij Expeditie Robinson. Kaj Gorgels had het simpelweg te druk met andere projecten. De opnames van Expeditie kon hij hiermee niet combineren. Gorgels is vooral bekend geworden van zijn instagram account @kajstypetjes, waarmee hij op leuke wijze types mensen nadoet. Daarnaast heeft hij ook een goedbeluisterde podcast, ‘Effe Relativeren’.

Expeditie Robinson in 2022 op maandag te zien

Voor veel fans is het haast een traditie geworden. Zondagavond lekker op de bank met een lekkere snack vol spanning kijken naar een nieuwe Expeditie. Dit jaar is dat er helaas niet meer bij. RTL heeft Expeditie Robinson verschoven naar de maandagavond, om ruimte te maken voor het huizenprogramma De Moeite Waard, gepresenteerd door Tijl Beckand.

Hoewel de deelnemers nog niet bekend zijn, kijken ongetwijfeld veel mensen al uit naar 29 augustus, wanneer de eerste aflevering van het nieuwe seizoen te zien zal zijn bij RTL 4 en Videoland.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien. 

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.