Home Nieuws Foto: Jutta Leerdam weet zelfs in winterkleding elke man te verleiden

Foto: Jutta Leerdam weet zelfs in winterkleding elke man te verleiden

Jutta Leerdam heeft een nieuw plaatje op het internet gezet en daarop zie je goed hoe ze zichzelf warm houdt. 

De mooie blondine weet ontzettend goed hoe ze mannen moet aanspreken met haar leuke foto’s. Die zijn namelijk altijd een schot in de roos. De blonde schaatsster heeft flink wat ervaring met het ijs, maar moest voor deze kou toch echt haar warmste kleding aantrekken. Maar zelfs daarin ziet Jutta Leerdam er echtgeweldig uit. Laten we eens kijken, wat deze blondine zo geweldig maakt.

De mooie lach van Jutta Leerdam

Als eerste valt natuurlijk meteen de mooie lach van de schaatsster op. Jutta weet met haar lach elke man echt compleet te betoveren. Zou dat ook het eerste zijn wat Jake Paul opviel aan deze Hollandse schone? Haar lach is zo aanstekelijk dat je niet anders kan dan genieten als je een foto ziet waarop Jutta aan het lachen is. De blonde schaatsster heeft een ontzettend mooi gebit en haar volle rode lippen zorgen ervoor dat je als man alleen maar kan genieten van haar lach. Als je de lach van Jutta ziet, dan smelt je sneller dan ijs in de zomer. Ze weet precies wat voor effect ze heeft op de gemiddelde man.

Lees ook: Hélène Hendriks en Jutta Leerdam klimmen samen omhoog op interessante lijst

Als tweede zijn er natuurlijk de lange blonde haartjes van Jutta

Die lijken namelijk altijd goed te vallen in elke foto van de blondine. Waar ze ook is en hoe ze ook poseert, haar haren lijken altijd enorm gracieus te vallen over haar schouders heen. En dat geeft natuurlijk een ontzettend elegant gevoel. Het is dan ook niet zo gek dat de volgers van Jutta Leerdam haar als een hele charmante dame zien. Daar heeft haar kapsel met haar lange blonde haartjes zeker wat mee te maken.

De oogschaduw van Jutta Leerdam werkt betoverend

De kenmerkende zwarte oogjes van Jutta zorgen er niet alleen maar voor dat de schaatsster meteen opvalt, maar weten ook haar volgers nog eens te charmeren en te betoveren. Het is net alsof er een spreuk over je is uitgesproken als je de foto van Jutta bekijkt. Maar de meeste mannen zullen dat niet zo heel erg vinden. Die genieten gewoon van het mooie plaatje en zien later wel wat er allemaal gebeurt is.

Lees ook: Rillende Jutta Leerdam laat zich van álle kanten zien in strak pakje

Jake Paul maakt Jutta Leerdam nog even belachelijk

De vriend van de bekende schaatsster, Jake Paul, die je misschien kent van zijn YouTube of box-carrière, weet Jutta in de comments onder haar foto ook nog even voor schut te zetten. Hij moet namelijk een beetje lachen om de manier waarop Jutta oorwanten vertaald. Dat doet ze namelijk als ‘ear cufs’, wat ook logisch is aangezien wanten normaal om je handen gaan, net als boeien. Maar de juiste vertaling is ‘ear muffs’, wat natuurlijk in het Nederlands helemaal niet zo logisch klinkt. Over Nederlands gesproken, het lijkt erop dat Jake Paul ook een woordje Nederlands heeft geleerd voor zijn Jutta.

Meer van dit soort foto’s zie je op de Instagram van Jutta Leerdam

Als je nou nog meer wil zien van dit soort mooie plaatjes, dan moet je even naar de Instagram pagina van Jutta Leerdam gaan. Daar vindt je allemaal mooie kiekjes die de schaatsster heeft geplaatst.

Bron: Instagram

Mobiele versie afsluiten