Hélène Hendriks en Jutta Leerdam klimmen samen omhoog op interessante lijst

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De Media 100 is weer bekend. Dat is de lijst met meest invloedrijke BN’ers. En er staan deze keer twee bekende gezichten in. 

Hélène Hendriks en Jutta Leerdam staan hoog in de Media 100

Beide dames zijn ontzettend hoog in de Media 100 beland. Dat is een lijstje met de Nederlanders met de meeste invloed in het land. En dat zijn vaak hele andere mensen dan je in eerste instantie zou verwachten. Ten opzichte van vorig jaar zijn er een aantal verassende gezichten in de lijst beland. En andere mensen zijn veel hoger geëindigd dan in eerste instantie werd gedacht. Een van de dames in de lijst is Hélène Hendriks. De blondine won afgelopen jaar de Telvizier-Ring voor beste presentatrice. En sinds dat moment steeg ze wel 32 hele plekken. Een andere opvallende nieuwe dame in de lijst is Jutta Leerdam. Dat is ook niet zo gek, want ze is op het moment heel populair.

Johan Derksen heeft natuurlijk zijn zegje al klaar

De man met de bekende snor staat ook heel erg hoog in de lijst. Hij is namelijk op nummer 3 beland. En dat zou je niet verwachten bij Johan Derksen. En dat betekend dat hij natuurlijk ook wel wat woorden klaar had voor de lijst der lijsten. Johan mocht in Vandaag Inside weer even zijn zegje doen over de bekendmaking van de lijst waar dus Hélène Hendriks en Jutta Leerdam in staan. De analist en televisie bekendheid had nogal bijzondere woorden voor de bekendmaking van de lijst. Bekijk de video hier!

Hélène Hendriks gaat flink omhoog in de ranglijsten

Natuurlijk is algemeen bekend dat Hélène Hendriks een ontzettend interessante dame is. Ze staat bij het publiek bekend als een vrolijke blondine die nergens voor terugdeinst. Dat merk je ook wel in de ranglijsten. Daar stond Hélène vorig jaar op plaats 53. Maar dit jaar is daar enorm veel verandering in gekomen. De blonde presentatrice staat namelijk nu op plaats 21. En natuurlijk moet dat even gevierd worden. Want met Hélène is het altijd een feestje. Ze heeft plaats 21 op deze lijst dan ook absoluut verdiend. Iedereen lijkt deze blondine namelijk ontzettend te mogen.

Lees ook: Jutta Leerdam filmt zichzelf tijdens nachtelijke glijpartij

Jutta Leerdam is de hoogste nieuwkomer

De blonde schaatsster staat op plaats 38 in de ranglijst en is daarmee de hoogste nieuwkomer op de lijst. Wel lijkt het er op dat de Media 100 haar een beetje verkeerd inschatten. Ze noemen Jutta namelijk een influencer. Nu zitten ze daar natuurlijk niet mis mee, maar Jutta is vooral bekend als schaatsster. En daar hoor je ze eigenlijk niet over. Het is dus flink zonde dat Jutta geen roem krijgt om wat ze doet, maar alleen maar om haar posts online. Nu zijn dat ook wel erg leuke berichten. Meestal gaan ze gepaard met mooie foto’s van de blondine. En wie vindt dat nou niet leuk om naar te kijken? De hoge positie op de lijst is dus absoluut verdiend.

Lees ook: Aanlokkelijke Jutta Leerdam toont trots haar nieuwe glimmertje

Jutta Leerdam en Hélène Hendriks zie je meer van op Instagram

De twee  blondines, Jutta Leerdam en Hélène Hendriks kan je op Instagram nog veel meer van zien. Ga maar naar hun Instagram pagina’s, wat je kan doen door op hun naam te klikken, en kijk maar wat voor moois ze allemaal hebben staan.

Bron: Vandaag Inside

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Rico Verhoeven toont trillende tepeltjes tijdens zieke zweetsessie

Rico Verhoeven deelt via zijn Instagram een nogal opvallende video. Naast dat de bekende kickbokser zonder shirt staat valt er nog iet opmerkelijks op.

Video: Lies Zhara probeert lastige standjes uit met Sean Demmers

Lies Zhara laat in een filmpje zien hoe ze verschillende verleidelijke standjes uitprobeert samen met YouTuber Sean Demmers.

Beelden: Schaatster Femke Kok laat zich stevig beetpakken door drie hongerige mannen

Femke Kok wordt goed vastgehouden door drie hongerige mannen. Ze maakt hierbij andere mannelijke fans wel enorm jaloers.