Rillende Jutta Leerdam laat zich van álle kanten zien in strak pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam heeft weer een nieuwe video gemaakt, waar je haar van alle kanten kan bewonderen. En dat is toch een partij fijn!

De schaatsster verovert nogal snel de harten van haar volgers met haar mooie foto’s en video’s. En ook deze post is geen uitzondering. Jutta weet met haar video iedereen op te warmen in dit koude weer.

Jutta Leerdam laat zien wat ze kan op het ijs

Ín haar strakke schaatspakje laat Jutta Leerdam het beste van zichzelf zien. En dat doet ze wel op het koude ijs. Daardoor kan je de schaatsster een klein beetje zien rillen in de video. Maar dat maakt het niet minder leuk om naar haar te kijken. Jutta Leerdam laat even zien waar ze van gemaakt is in het onderstaande filmpje. En als fan van de blondine moet je dat simpelweg gezien hebben. Dan is je dag namelijk meteen goed.

Lees ook: Jutta Leerdam filmt zichzelf tijdens nachtelijke glijpartij

Waarom vinden mensen Jutta Leerdam zo fijn om te zien?

Jutta Leerdam’s Instagram is onbetwistbaar de beste pagina op de site, vanwege de persoonlijke connectie die ze maakt met haar volgers. Ze geeft niet alleen een uniek kijkje achter de schermen in het leven van een topsporter, maar maakt ook continu filmpjes en foto’s die haar fans zullen waarderen. Of het nu gaat om glansrijke momenten op het ijs of bijzondere inkijkjes in haar dagelijkse leven, Jutta deelt werkelijk alles met haar volgers. Bovendien straalt haar positieve energie door in haar motiverende foto’s en onderschriften, waardoor haar profiel ook een bron van inspiratie voor fans. Jutta is enorm geliefd door haar volgers, vanwege haar leuke posts.

De kledingstijl van Jutta Leerdam is weergaloos

Jutta Leerdam’s kledingstijl is bewonderenswaardig. Het laat zowel haar sportieve kant en afgetrainde vormen, als haar verfijnde flair zien. Haar kleding is vaak opvallend, zoals de zilveren broek hierboven. Ze probeert haar contouren goed te accentueren door strakke kleding te dragen. En haar fans gaan daar natuurlijk erg goed op. Bovendien weet ze haar outfits op een unieke manier aan te passen aan verschillende gelegenheden, van chique evenementen tot ontspannen momenten. Voor elk moment lijkt Jutta Leerdam wel een mooi pakje te hebben. En die pakjes worden altijd zeer gewaardeerd door de fans van de blonde schaatsster. Die kunnen enorm genieten van haar mooie kleding.

Lees ook: Hélène Hendriks en Jutta Leerdam klimmen samen omhoog op interessante lijst

De mooie lach van Jutta Leerdam is een van haar beste punten

Een mooie lach wordt vaak als plezierig ervaren om naar te kijken om verschillende redenen. Allereerst straalt een oprechte glimlach positieve emoties uit, wat aanstekelijk kan zijn voor anderen. Een lachend persoon wordt vaak gezien als oprecht en vriendelijk. Daarbij komt een mooie lach ook erg zelfverzekerd over. Jutta Leerdam weet met haar eigen mooie lach al haar volgers keer op keer te betoveren. Natuurlijk zijn het haar ogen die, vanwege de zwarte oogschaduw, gelijk de aandacht trekken. Maar de lach van Jutta, die ze op de meeste foto’s wel laat zien, moet zeker niet onderschat worden.

Meer zien van Jutta kan zeker! Kijk even op Instagram

De blondine plaatst een flinke berg foto’s en filmpjes van zichzelf op haar Instagram. En als echte fan van Jutta Leerdam kan je die natuurlijk niet missen. Dus neem maar snel een kijkje!

Bron: Instagram

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.