Foto: Jutta Leerdam viert overwinning in extreem krap topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam heeft wéér een heerlijke overwinning te pakken! Dit viert de blondine in ontzettend krap topje.

Jutta Leerdam is niet meer te stoppen!

Voor de vierde keer op rij is Jutta Leerdam Nederlands kampioen geworden op de 1.000 meter. Bij de Daikin NK afstanden was ze op haar favoriete afstand onder meer Antoinette Rijpma-de Jong te snel af. Leerdam snelde in Thialf naar 1.13,58 en was daarmee veel te snel voor haar concurrenten. Rijpma-de Jong kwam nog het dichtst in de buurt met 1.14,86. Jutta is dit seizoen nog altijd ongeslagen op de 1000 meter. Ze was al negen keer eerder de beste op de kilometer, waarvan vier keer in de wereldbeker! Ook won ze de 1000 meters op de NK en EK sprint. De blondine blijft maar prijzen binnenslepen en is goed op weg om de beste schaatsster ooit te worden. Qua uiterlijk heeft ze deze nummer 1 plek natuurlijk allang binnengesleept, al is dat natuurlijk niet het doel van Jutta.

Lees ook: Video: Jutta Leerdam laat haar troeven zien in zeer nauwsluitend schaatspakje

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta Leerdam verwent zichzelf na overwinning

Na dit intense weekend in Heerenveen besloot de blondine eens even lekker te gaan shoppen met haar moeder Monique. Jutta draagt een wit topje dat haar écht net past, zo krap zit het! Ze weet haar volgers goed in de watten te leggen door een verhaal op Instagram te plaatsen, waarin ze er ongelooflijk goed uit ziet! Jutta heeft een prachtig figuur en ze is helemaal niet terughoudend om dit met haar volgers te delen. Gelukkig hebben haar volgers daar geen enkele moeite mee. Die juichen zulk gedrag juist toe. En geef ze eens ongelijk. De foto’s die Jutta in haar vrije tijd plaatst zijn zo ongelooflijk verleidelijk dat het moeilijk is om er niet naar te kijken. Met haar plaatjes weet Jutta de hele wereld te betoveren. Met haar strakke outfit en verleidelijke lichaam is dat natuurlijk ook niet zo heel erg uitdagend. Ze schudt de verleidelijke foto’s zo uit haar mouw.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Hulde voor Jutta Leerdam en haar strakke schaatspakje

De knappe schaatsster wint haar wedstrijden natuurlijk niet zomaar in een of ander pakje. Dat doet Jutta namelijk in een wel heel erg strak schaatspakje. Op de meeste van haar foto’s en video’s die ze deelt op Instagram heeft ze het strakke pakje al aangetrokken. En dat staat haar toch een partij goed. Als je Jutta in haar schaatspakje gezien hebt, dan is je dag eigenlijk gelijk weer helemaal goed. En daarom is het ook zo fijn dat de blondine zoveel foto’s in haar schaatspakje maakt. Dan hoef je nooit een dag zonder te gaan. Het strakke pakje is daarbij ook nog eens uitermate geschikt om het heerlijke lichaam van Jutta nog eens wat beter te bekijken. In een ander pakje was dat toch minder goed gegaan. Hulde dus voor het verschrikkelijk lekkere pakje van Jutta Leerdam!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting zet haar tanden in flinke worst

Suzanne Schulting heeft plotseling heel erg veel zin in een flinke worst. Dus daar zet ze lekker haar tanden in. 

Foto: Sensi Lowe zet haar kanonnen flink in het zonnetje

De knappe blondine Sensi Lowe is lekker op vakantie , en zet haar kanonnen flink in het zonnetje tijdens heerlijke strandsessie!

Vajèn van den Bosch deelt privé foto die eigenlijk alleen bestemd is voor collega’s

Vajèn van den Bosch deelt een een hele onthullende foto die naar eigen zeggen alleen bestemd is voor collega's. De blondine schrokt iedereen met deze plaatjes...