Video: Jutta Leerdam laat haar troeven zien in zeer nauwsluitend schaatspakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam heeft wellicht de knapste benen van elke vrouwelijke sporter in Nederland. En dat bewijst ze met dit leuke filmpje. 

De verleidelijke schaatspakjes van Jutta Leerdam

Jutta Leerdam heeft altijd de meest strakke schaatspakjes. Maar dat is ook niet zo gek. Jutta heeft jaren gewerkt om een prachtig lichaam te kweken. Dan wil je dat lichaam ook een beetje kunnen showen. En dat gaat natuurlijk niet in een lelijk pakje. Het pakje van Jutta is zo ontworpen dat je nog precies alle mooie vormen van haar lichaam te zien krijgt door de dunne stof heen. Jutta ziet er dan ook vaak het beste uit in haar strakke pakjes, wanneer ze op het ijs haar best staat te doen.

Jutta Leerdam heeft indrukwekkende benen

De start is bij sprint heel belangrijk. Daar wordt al bepaald bij het schaatsen wie de winnares gaat worden. Dus die indrukwekkende benen klappen er flink op los tijdens de eerste meters. Jutta zet haar sterke troeven goed in tijdens deze eerste cruciale meters. En dat ziet er natuurlijk enorm indrukwekkend uit. Behalve dat ze er prachtig uit zien, zorgen de benen van Jutta er ook nog eens voor dat de verleidelijke blondine bovenaan de ranglijsten blijft staan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Het goed gevormde valkussen van schaatsster Jutta Leerdam

Haar benen zijn natuurlijk niet het enige indrukwekkende aan het prachtige lichaam van deze blondine. Jutta heeft ook nog een ingebouwd valkussen, voor wanneer het wat minder gaat op het ijs. Dan kan ze zachtjes landen, zo voluptueus is haar achterwerk. En dat laat ze maar al te graag zien in spannende foto’s. Je hebt in dit plaatje goed zicht op de geweldige vormen van de blonde schaatsster. Zelfs als het schaatsen niet meer gaat, zou Jutta altijd nog vrij makkelijk de overstap kunnen maken naar de modellenwereld. Er zijn vast een hoop fotografen die dit goed gevormde lijf voor hun lens willen zetten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Ook in haar vrije tijd weet Jutta Leerdam te verleiden

Als je haar spannende foto’s en filmpjes ziet dan lijkt het net alsof Jutta al haar tijd doorbrengt op het ijs. Maar niks is minder waar. Jutta heeft ook nog gewoon een hoop vrije tijd. En die besteed ze het liefst ook voor de camera. Een grote hobby van Jutta is het maken van bijzonder verleidelijke kiekjes van zichzelf. Gelukkig hebben haar volgers daar geen enkele moeite mee. Die juichen zulk gedrag juist toe. En geef ze eens ongelijk. De foto’s die Jutta in haar vrije tijd plaatst zijn zo ongelooflijk verleidelijk dat het moeilijk is om er niet naar te kijken. Met haar plaatjes weet Jutta de hele wereld te betoveren. Met haar strakke outfit en verleidelijke lichaam is dat natuurlijk ook niet zo heel erg uitdagend. Ze schudt de verleidelijke foto’s zo uit haar mouw.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Marlijn Weerdenburg hijgt na snelle sessie met man op woonkamervloer

De Nederlandse actrice Marlijn doet tijdens snelle sessie planken samen met haar man een bewonderenswaardig trucje! 

Foto: Danique Hosmar geniet van de zon in minirokje

De knappe influencer Danique Hosmar geniet volop in minirokje van zonnige vakantie in Spanje. Ze laat volgers lekker meegenieten!

Foto: Suzanne Schulting gaat diep door haar knieën in krappe outfit

Shorttrackster Suzanne Schulting is erg fit. Dat niet alleen, ze is ook ontzettend lenig. Soms vergeet ze alleen dat ze niet haar schaatspak aan heeft. Als ze buigt in een jurkje is er veel meer te zien!