Foto: Jutta Leerdam ontdoet zich van schaatspak voor goed doel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het schaatsseizoen komt weer ten einde. Jutta Leerdam heeft haar strakke schaatspak dus niet meer nodig. Wie wil ‘m hebben?

Jutta Leerdam is niet vies van een verkleedpartijtje voor fotoshoots of reclamecampagnes, maar nu ontdoet ze zich van haar strakke schaatspak voor het goede doel! Wie het meeste biedt, mag ‘m hebben. Zou ze het pak nog wel even gewassen en gestoomd hebben na dit lange seizoen?

Lees ook: Jutta Leerdam deelt opvallende foto van wijdbeens interview

Jutta Leerdam is klaar voor warme temperaturen

Na een succesvol schaatsseizoen kan het pak weer tijdelijk de kast in, denkt Jutta. Maar waarom zou je het tijdelijk wegstoppen in de kast als het gebruikt kan worden voor het goede doel? Jutta biedt graag ondersteuning aan allerlei goede doelen en wederom laat ze zien hoe sociaal ze is door het pak niet zelf te houden, maar beschikbaar te stellen voor een veiling. Wel voor een hoog bod natuurlijk, al laat ze niks weten over een minimum bod voor het pak. Het gaat ook niet om zomaar een schaatspak dat je op marktplaats vindt, maar een van de hoogste klasse. Helaas kon het haar niet beschermen tegen een positieve corona test in Thialf en moest ze de finale van de wereldbeker missen. Tegen de kou beschermt het goed. Maar corona-proof kan je het pak, gemaakt van synthetische stof, helaas niet noemen. Welke andere eigenschappen heeft het pak dan wel?

jutta schaatspak

Jutta zonder pak heeft genoeg te bieden

Iedereen mag een bod uitbrengen op het pak en de hoogste bieder mag zich met trots gaan tonen, waarschijnlijk wel op de binnenbaan, in een echt authentiek schaatspak dat perfect aansloot op het van Jutta. Dat is trouwens wel 1.80 lang. Dus het pak is niet voor iedereen even toegankelijk. Je zou het altijd binnen kunnen bewaren in de kledingkast of misschien wordt het in de nabije, of verre, toekomst, wanneer ze eenmaal een echte schaatslegende is geworden, een fortuin waard. Van alles is er mogelijk met het pak. Al moet je het wel nog even zien te winnen natuurlijk. Over verwachte winsten en biedingen voor het pak laat Jutta niks weten. Al zou ze haar aangeboden outfit vast niet voor een paar tientjes weg willen doen. Dit is het pak dat haar immers heeft geholpen naar de zilveren plak in Beijing op de olympische een maandje terug. Dus is het ook nog eens van topkwaliteit en nog lang niet uitgereden.

De buit is allang binnen voor Jutta

Het afgelopen seizoen heeft de 23-jarige Jutta wederom bewezen van ongekend hoge klasse te zijn en was in topvorm. Weinig andere schaatsers konden tippen aan de kwaliteiten en resultaten van de Friese ijskoningin. Een goed, aerodynamisch pak helpt echter wel schaatsers zoals Jutta om nòg een stukje sneller de baan over te gaan en medailles binnen te slepen. Ze blijkt echter veel vertrouwen te hebben dat haar design-team met een nog beter pak gaat komen voor aankomend seizoen. Of zou ze door haar goede presentaties van de afgelopen tijd, willen experimenteren? Misschien zien we haar wel zonder pak op de baan volgend seizoen? Of in het pak waar we haar voor de FHM fotoshoot in zagen. Dit laatste model zag er zeker ook erg aerodynamisch uit.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!

Luchtig geklede Atlete Lieke Klaver legt haar handen op enorme ronde vorm (foto’s!)

Lieke Klaver heeft haar handen vol terwijl ze bijna geen kleding aan heeft!