Jutta Leerdam deelt opvallende foto van wijdbeens interview

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam moet na het winnen van een medaille op de Olympische Spelen veel voor de camera verschijnen. Hoe mooi de blonde schaatsster ook is; het is verschrikkelijk moeilijk om haar op een normale manier in beeld te krijgen…

Eigenlijk heeft sportvrouw Jutta Leerdam álles mee. Ze heeft goede looks, veel talent, een goede kop op haar schouders én een zilveren plak om haar nek! Toch is er één ding waar bepaalde mensen veel last van hebben: deze wijdbeense pose!

Jutta Leerdam toont flexibiliteit op camera

Schaatsster Jutta Leerdam, die 1,81 meter lang is, doet zichzelf eigenlijk nooit tekort. Alles wijkt voor het perfecte shot, dat zie je ook op al haar Instagram foto’s terug. In een interview met oud-schaatser Robbert de Rijk voor NOS Sport moest ze zich voor de verandering eens ontzettend bescheiden opstellen. De boomlange schaatskoningin toont zich meer dan gewillig om op gelijke hoogte te komen met het statief van de camera. Erg handig, want zo hoeft Jutta niet te bukken, én hoeft Robbert zijn nek niet uit te steken om antwoorden uit haar te krijgen. Dit laatste leek sowieso al onwaarschijnlijk, want de vrolijke Jutta heeft altijd genoeg tijd voor een praatje. 

Jutta kent haar benen als geen ander

Topschaatsster Jutta Leerdam laat wedstrijd na wedstrijd zien waar ze toe in staat is. Hier komen haar sterke, mooi afgetrainde benen ook zeker goed van pas. Hoe deze sportvrouw zichzelf in in de juiste vorm houdt voor het schaatsen? Een goed dieet en kei, maar dan ook keihard trainen. Iedere dag weer opnieuw. Althans, als voorbereiding op de afgelopen spelen. Zoals we vaker zien in haar workout- en trainingsvideo’s komt er een hoop om de hoek kijken om in topconditie te blijven en vanzelfsprekend hoort daar genoeg rekken en strekken bij. Op de baan moet je immers ook kunnen laten zien dat je wendbaar en flexibel kan zijn. Dat kon ze in dit interview mooi inzetten. Diepe stretch naar beneden, camera klaar? Rollen maar!

Lees ook: Foto: Hélène Hendriks verklaart de liefde aan blonde kanjer

Jutta’s vriend Koen Verweij wel wat gekrompen

Misschien mag ze nu wel even wat rustiger aandoen en wat tijd gaan besteden met haar vriend Koen Verweij. Die was laatst wel een kopje kleiner gemaakt door Jutta. Dit keer allemaal voor voor het goede doel. Voor 538 stelde Koen zijn eigen blonde manen beschikbaar om geld binnen te slepen. Aan Jutta de eer om de schaar erbij te pakken. Dit wou de schaatster wel pas doen ná de spelen in Beijing. Logisch, want tijdens zo’n event moet je als sportvrouw de focus houden.

Nu lijkt de jonge Jutta eindelijk weer tijd te hebben voor andere dingen, zoals dit interview en haar vriend kortwieken. Tijdens de actie van 538 voor het goede doel was de bedoeling dat voor iedere 1.000 euro aan donaties 1 centimeter gedoneerd ging worden. Is Jutta dan niet zelf bereid om wat centimeters te verliezen? Vooralsnog blijkbaar niet.  Koen mocht trouwens ook niet helemaal kaal van de eveneens blonde Jutta. Ze liet vanuit Beijing nog weten op haar Instagram “Ik knip het met alle liefde wat af, maar niet kaal.” En Koen blijkt ook nog steeds z’n shampoo nog nodig te hebben, zoals te zien is op Instagram van 538.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Mooie Yasmine deelt eerste beelden van wedstrijd Mo Ihattaren bij Slavia Praag

Mohamed Ihattaren heeft wéér een tweede kans gekregen! Zijn vrouw Yasmine deelt alvast wat mooie beelden van zijn eerste wedstrijd bij nieuwe club Slavia Praag...

Hélène Hendriks maakt kijker alvast lekker voor nieuw seizoen De Oranjewinter

We hebben eindelijk weer iets om naar uit te kijken: Hélène Hendriks komt terug met De Oranjewinter! En met deze foto probeert ze de kijker alvast warm te krijgen tijdens de koude dagen...

Schaatsster Pien Hersman (19) laat haar volgers watertanden met foto in open shirtje

Pien Hersman is een ongelooflijk leuke dame om te zien. En dat geldt al helemaal in dit open geslagen shirtje.