Jutta Leerdam deelt opvallende foto van wijdbeens interview

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam moet na het winnen van een medaille op de Olympische Spelen veel voor de camera verschijnen. Hoe mooi de blonde schaatsster ook is; het is verschrikkelijk moeilijk om haar op een normale manier in beeld te krijgen…

Eigenlijk heeft sportvrouw Jutta Leerdam álles mee. Ze heeft goede looks, veel talent, een goede kop op haar schouders én een zilveren plak om haar nek! Toch is er één ding waar bepaalde mensen veel last van hebben: deze wijdbeense pose!

Jutta Leerdam toont flexibiliteit op camera

Schaatsster Jutta Leerdam, die 1,81 meter lang is, doet zichzelf eigenlijk nooit tekort. Alles wijkt voor het perfecte shot, dat zie je ook op al haar Instagram foto’s terug. In een interview met oud-schaatser Robbert de Rijk voor NOS Sport moest ze zich voor de verandering eens ontzettend bescheiden opstellen. De boomlange schaatskoningin toont zich meer dan gewillig om op gelijke hoogte te komen met het statief van de camera. Erg handig, want zo hoeft Jutta niet te bukken, én hoeft Robbert zijn nek niet uit te steken om antwoorden uit haar te krijgen. Dit laatste leek sowieso al onwaarschijnlijk, want de vrolijke Jutta heeft altijd genoeg tijd voor een praatje. 

Jutta kent haar benen als geen ander

Topschaatsster Jutta Leerdam laat wedstrijd na wedstrijd zien waar ze toe in staat is. Hier komen haar sterke, mooi afgetrainde benen ook zeker goed van pas. Hoe deze sportvrouw zichzelf in in de juiste vorm houdt voor het schaatsen? Een goed dieet en kei, maar dan ook keihard trainen. Iedere dag weer opnieuw. Althans, als voorbereiding op de afgelopen spelen. Zoals we vaker zien in haar workout- en trainingsvideo’s komt er een hoop om de hoek kijken om in topconditie te blijven en vanzelfsprekend hoort daar genoeg rekken en strekken bij. Op de baan moet je immers ook kunnen laten zien dat je wendbaar en flexibel kan zijn. Dat kon ze in dit interview mooi inzetten. Diepe stretch naar beneden, camera klaar? Rollen maar!

Lees ook: Foto: Hélène Hendriks verklaart de liefde aan blonde kanjer

Jutta’s vriend Koen Verweij wel wat gekrompen

Misschien mag ze nu wel even wat rustiger aandoen en wat tijd gaan besteden met haar vriend Koen Verweij. Die was laatst wel een kopje kleiner gemaakt door Jutta. Dit keer allemaal voor voor het goede doel. Voor 538 stelde Koen zijn eigen blonde manen beschikbaar om geld binnen te slepen. Aan Jutta de eer om de schaar erbij te pakken. Dit wou de schaatster wel pas doen ná de spelen in Beijing. Logisch, want tijdens zo’n event moet je als sportvrouw de focus houden.

Nu lijkt de jonge Jutta eindelijk weer tijd te hebben voor andere dingen, zoals dit interview en haar vriend kortwieken. Tijdens de actie van 538 voor het goede doel was de bedoeling dat voor iedere 1.000 euro aan donaties 1 centimeter gedoneerd ging worden. Is Jutta dan niet zelf bereid om wat centimeters te verliezen? Vooralsnog blijkbaar niet.  Koen mocht trouwens ook niet helemaal kaal van de eveneens blonde Jutta. Ze liet vanuit Beijing nog weten op haar Instagram “Ik knip het met alle liefde wat af, maar niet kaal.” En Koen blijkt ook nog steeds z’n shampoo nog nodig te hebben, zoals te zien is op Instagram van 538.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Koen Verweij (@koenverweij)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman drukt troeven naar voren in strak badpak

Juultje Tieleman verwent haar volgers opnieuw met een uiterst pikante video via Instagram. De blondine laat zien wat ze in huis heeft!

Foto: Iris Enthoven wint dankzij deze gewaagde outfit tóch nog prijs op RadioRing Gala

Influencer Iris Enthoven was te gast bij het RadioRing Gala van dit jaar. Ze won dankzij haar heerlijke outfitje een hele bijzondere prijs...

Foto: Marijn Kuipers showt lijf in zéér uitdagend setje voor Valentijnsdag

Marijn Kuipers is klaar voor Valentijnsdag! De man die haar in dit setje in de slaapkamer aantreft is een echte mazzelaar!