Foto: Jurk van Jutta Leerdam waait bijna van haar lijf

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam verleidt haar volgers met dit gevaarlijke wapperende jurkje! 

Jutta Leerdam deelt een uitdagende foto via Instagram. De blondine houdt ervan om haar volgers te verleiden met haar eigen uiterlijk, en doet dan ook al te vaak. Het is natuurlijk ook geen straf voor de 3.3 miljoen volgers van de blondine, want haar uiterlijk stelt dan ook nooit teleur. Zo ook nu, waar Jutta Leerdam haar jurkje de strijd tegen de wind nog maar nét weet te winnen. Ze weet haar volgers in ieder geval weer goed te verleiden!

Jutta Leerdam haar jurkje gaat de strijd aan tegen de wind

Op de foto is te zien hoe de blondine poseert in een jurkje. De foto in kwestie is een gerecycled kiekje. Dat geeft Jutta zelf ook aan; “throwbackje“. Toch mag dat de pret niet drukken natuurlijk! Zeker omdat het jurkje van de blondine het nog maar nét houdt tegen de harde wind op die rots. Haar benen komen mooi tevoorschijn, door de grote scheur in deze luchtige jurk. In ieder geval levert het buiten die dingen om een paar prachtige plaatjes op. Jutta zal deze vakantie stiekem wel missen, want nu is ze weer volop aan het schaatsen.

Lees ook: Foto: Heupwiegende Jutta Leerdam laat zich trots van achteren zien

Jutta Leerdam deelt verleidelijke video via Instagram

Onlangs deelde Jutta Leerdam weer een uitdagende video via Instagram. Op deze actiebeelden is te zien hoe de blondine op de schaatsbaan helemaal in haar element is. Strak schaatspakje aan, bril op, en schaatsen maar. Ook klimt ze op de video vol lenigheid over de barrière heen. Dat is voor Jutta geen probleem, want hiermee bewijst de blondine opnieuw hoe lenig ze wel niet is. Ze is in ieder geval weer helemaal klaar om te knallen; “100% score this weekend, thank you for your support“.

Lees ook: Jutta Leerdam deelt verleidelijke foto met beeldschone zusjes

Jutta Leerdam deelt pijnlijke video van val op het ijs

Onlangs deelde Jutta Leerdam een pijnlijke, maar ook lachwekkende video via Instagram. Op deze video was te zien hoe de blondine een harde smakkerd maakte op het ijs tijdens het schaatsen. In ieder geval lijkt de blondine er zelf om te kunnen lachen, want de beschrijving onder de onhandige video spreekt boekdelen; “How is your monday? 😂”. We zien de blondine die een flink sprintje trekt op het ijs, waarna haar linkervoet blijft haken in het ijs. Met als gevolg een grote, pijnlijke, koude val. Ze lijkt er in ieder geval weer helemaal bovenop te zijn, Jutta is tenslotte geen aansteller. De blondine traint hard voor wat komen gaat, en daar hoort vallen en opstaan bij. De eerste nam ze alleen wel héél letterlijk..

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto. 

Prachtige Robin Holzken laat in loszittend jurkje véél meer zien dan alleen haar nieuwe trouwring (foto!)

Robin Holzken, de bloedmooie vriendin van Bram Krikke, is nu de bloedmooie verloofde van Bram Krikke. En dat viert ze zo!