Foto: Jurk van Jutta Leerdam waait bijna van haar lijf

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam verleidt haar volgers met dit gevaarlijke wapperende jurkje! 

Jutta Leerdam deelt een uitdagende foto via Instagram. De blondine houdt ervan om haar volgers te verleiden met haar eigen uiterlijk, en doet dan ook al te vaak. Het is natuurlijk ook geen straf voor de 3.3 miljoen volgers van de blondine, want haar uiterlijk stelt dan ook nooit teleur. Zo ook nu, waar Jutta Leerdam haar jurkje de strijd tegen de wind nog maar nét weet te winnen. Ze weet haar volgers in ieder geval weer goed te verleiden!

Jutta Leerdam haar jurkje gaat de strijd aan tegen de wind

Op de foto is te zien hoe de blondine poseert in een pikant jurkje. De foto in kwestie is een gerecycled kiekje. Dat geeft Jutta zelf ook aan; “throwbackje“. Toch mag dat de pret niet drukken natuurlijk! Zeker omdat het jurkje van de blondine het nog maar nét houdt tegen de harde wind op die rots. Haar benen komen mooi tevoorschijn, door de grote scheur in deze luchtige jurk. In ieder geval levert het buiten die dingen om een paar prachtige plaatjes op. Jutta zal deze vakantie stiekem wel missen, want nu is ze weer volop aan het schaatsen.

Lees ook: Foto: Heupwiegende Jutta Leerdam laat zich trots van achteren zien

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta Leerdam deelt verleidelijke video via Instagram

Onlangs deelde Jutta Leerdam weer een uitdagende video via Instagram. Op deze actiebeelden is te zien hoe de blondine op de schaatsbaan helemaal in haar element is. Strak schaatspakje aan, bril op, en schaatsen maar. Ook klimt ze op de video vol lenigheid over de barrière heen. Dat is voor Jutta geen probleem, want hiermee bewijst de blondine opnieuw hoe lenig ze wel niet is. Ze is in ieder geval weer helemaal klaar om te knallen; “100% score this weekend, thank you for your support“.

Lees ook: Jutta Leerdam deelt verleidelijke foto met beeldschone zusjes

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta Leerdam deelt pijnlijke video van val op het ijs

Onlangs deelde Jutta Leerdam een pijnlijke, maar ook lachwekkende video via Instagram. Op deze video was te zien hoe de blondine een harde smakkerd maakte op het ijs tijdens het schaatsen. In ieder geval lijkt de blondine er zelf om te kunnen lachen, want de beschrijving onder de onhandige video spreekt boekdelen; “How is your monday? 😂”. We zien de blondine die een flink sprintje trekt op het ijs, waarna haar linkervoet blijft haken in het ijs. Met als gevolg een grote, pijnlijke, koude val. Ze lijkt er in ieder geval weer helemaal bovenop te zijn, Jutta is tenslotte geen aansteller. De blondine traint hard voor wat komen gaat, en daar hoort vallen en opstaan bij. De eerste nam ze alleen wel héél letterlijk..

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Lies Zhara showt haar favoriete korte broekjes voor de spiegel

Influencer Lies Zhara duikt even haar kledingkast in voor een zeer aantrekkelijke video. En haar volgers smullen ervan. 

Foto: Sterre Koning laat volgers diep naar binnen gluren vanuit toilet

Sterre Koning laat haar volgers extreem genieten van haar nieuwe foto. En dat doet ze natuurlijk op een spannende locatie: op het toilet.

Foto: Doutzen Kroes buigt voorover en laat haar heerlijke aardbeitjes zien

Doutzen Kroes buigt voorover op heerlijke foto en laat daarmee haar prachtige aardbeitjes zien op deze spannende plaatjes.