Foto: Heupwiegende Jutta Leerdam laat zich trots van achteren zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam ken je vooral van haar vooraanzicht. Nu deelt ze met trots haar achteraanzicht en die mag er zeker zijn!

Jutta Leerdam is één van de prachtigste schaatssters van ons kikkerlandje. Wie dacht dat de knappe blondine van de voorkant er al goed uitziet, moet snel haar achterkant eens bekijken! Gelukkig deelt ze dit onderdeel nu trots met haar volgers.

Jutta Leerdam gaat op en neer tijdens workout

De beeldschone schaatsster geeft een inkijkje in haar hete workout-schema. Met een paar zware oefeningen laat ze haar volgers genieten. Haar telefoon heeft ze precies op de goede plek neergezet. Bovendien heeft ze haar strakste legging aangedaan. Dan weet je dat het menens is! Jutta Leerdam weet precies waar ze mee bezig is. Het is dan ook niet gek dat haar comments vol staan met dorstige berichten van mannelijke én vrouwelijke fans. Het schaatsseizoen is weer begonnen en de beeldschone blondine ziet er topfit uit. Als we dit filmpje mogen geloven wordt dit écht haar seizoen!

Jutta Leerdam laat haar collega’s haar achterkant goed bekijken

De laatste dagen waren topdagen voor Jutta Leerdam. De schaatsster was snelste op de 1000 meter tijdens de kwalificatie voor de eerste reeks wereldbekerwedstrijden. Ze liet al haar collega’s haar achterkant goed bekijken tijdens de kwalificatie. De prachtige blondine was ruim een seconde sneller dan de nummer twee. Hiermee liet ze letterlijk iedereen ver achter zich. Niet alleen haar volgers kunnen dus de prachtige achterzijde van Jutta Leerdam bewonderen. Ze is ontzettend blij met haar eerste plek. Ze gaf eerder ook al aan dat de 1000 meter ook haar lievelingsafstand is.
Niet één, maar twee prijzen voor Jutta Leerdam

Niet alleen de 1000 meter heeft de knappe schaatsster te pakken, maar ze mag de 500 meter ook op haar naam zetten. Ze laat letterlijk alle competitie ver achter zich. Bij de 500 meter zit ook er ook een goud randje omheen. Dit is namelijk de eerste prijs die Jutta Leerdam pakt voor haar nieuwe team Jumbo-Visma. In 2022 is Jutta Leerdam namelijk overgestapt van Worldstream-Corendon naar Jumbo-Visma. Samen met haar ex-partner Koen Verweij had ze Worldstream-Corendon opgebouwd. Toen de relatie tussen de twee uitging, en Jutta Leerdam de ploeg verliet, werd Worldstream-Corendon ook opgezegd. Nu vervolgt Jutta Leerdam haar carrière bij Jumbo-Visma, waar ze nu dus al haar eerste prijs heeft weten te pakken.
Een 100% score voor Jutta Leerdam

Jutta Leerdam heeft er een 100% score van weten te maken. De twee wedstrijden die Jutta Leerdam moest schaatsen heeft ze ook allebei gewonnen. Op Instagram laat ze weten enorm blij te zijn met de 100% score, ook bedankt ze al haar fans voor de enorme steun. Aan het begin van het seizoen lijkt het erop dat niemand de topfitte blondine wat kan maken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Studio Fussball deelt weer enorme klap uit aan rivaal Vandaag Inside Oranje: ‘Verschil niet eerder zo groot geweest’

Ze flikken het weer! Tina Nijkamp is erg geschokt over de kijkcijfers van Veronica Inside en Studio Fussball.

Prinses Eloise van Oranje is dolblij met metamorfose, maar zie jij het verschil? (beelden!)

Onze prinses Eloise van Oranje krijgt een gratis transformatie en is hier dolblij mee. Maar eigenlijk ziet niemand echt verschil... Jij wel?

Lynn Hermanussen en Gio Latooy kondigen zwangerschap aan (foto!)

Het beroemde koppel brengt groot nieuws op hun Instagram. Lynn is namelijk zwanger!