Jutta Leerdam deelt verleidelijke foto met beeldschone zusjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam deelt een set verleidelijke kiekjes met haar zusjes. De meiden lijken het erg naar hun zin te hebben..

Jutta Leerdam deelt wat vrolijke kiekjes met haar zusjes via Instagram. De dames knuffelen erop los, en hun geluk lijkt niet meer op te kunnen. Maar waarom zijn de zusjes zo blij? Hebben ze gewoon even een momentje met zijn drieën, of is er iets speciaals gebeurd? Aangezien Jutta nét van het ijs stapt, kan je vast wel raden waar de euforie vandaan komt!

Jutta Leerdam knuffelt zusjes dood na overwinning

Op de video’s is te zien hoe de drie zusjes schitteren voor de camera. Jutta, Merel en Beaudine Leerdam hun geluk lijkt niet meer op te kunnen, en knuffelen elkaar dan ook stevig. Maar wat is de aanleiding voor dit geluksmomentje? Dat lijkt na gister meer dan duidelijk te zijn. Jutta Leerdam was namelijk tijdens de kwalificatie voor het WK de snelste op de 1000m, en derde op de 1500m. Haar geluk lijkt niet meer op te kunnen, op deze video’s. En dat geldt ook voor haar zusjes, want hun blijdschap uitten ze dan ook volop. Jutta is gekwalificeerd, en dit zussen-momentje lijkt de blondine dan ook zeer te koesteren; “So happy to share all this with my family“. En Jutta lijkt niet de enige die daar zo blij om is, ook haar zusjes lijken intens trots op hun blonde zus. Jutta is voorlopig nog zeker niet klaar met schaatsen, en lijkt helemaal klaar te zijn om alles records te gaan verbreken. Wat leidt tot vreugde bij de zusjes van de schaatsster..

Lees ook: Jutta Leerdam laat volgers kwijlen met strakke foto in sportschool

Jutta Leerdam wederom de snelste op het gladde ijs

Onlangs reed Jutta Leerdam ook de 500m, voor de kwalificatie. Dit was de eerste race die de blondine na een lange tijd schaatste, en of het goed ging, is inmiddels geen verrassing meer. De blondine werd namelijk eerste, op de 500m. Via Instagram deelt ze als eerste het goede nieuws. Jutta werd eerste, voor de eerste keer dat ze met Jumbo-Visma reed; “500 meter win, my first one for @jumbovisma_ice“. Waar haar geluk eerder niet op leek te kunnen, valt dat nu aardig tegen. Op de foto die Jutta bij het bericht zet is het namelijk te merken een haar gezicht dat de blondine helemaal niet zo blij is met deze overwinning. Echter lijkt dit vrij onwaarschijnlijk, dus waarschijnlijk is deze foto genomen vóórdat Jutta de baan op ging. Ze zit erg in haar focus, en is duidelijk klaar om te knallen. Deze race is inmiddels achter de rug, dus die kan de blondine afstrepen. Knallen heeft ze zeker gedaan, en nu is ze klaar voor de échte uitdaging; het WK. Weet Jutta wederom wereldkampioen te worden, en goud binnen te slepen?

Lees ook: Video: Jutta Leerdam verovert F1-publiek met superstrak oranje topje

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Maxime Meiland krijgt enorme kritiek op deze foto zonder bovenkleding

Maxime Meiland heeft een nieuw fotootje geplaatst op haar Instagram, maar nu krijgt ze best veel kritiek op het geplaatste kiekje. 

Video: Leonie ter Braak beleeft wild avondje met vrouwelijke kandidaten Het Perfecte Plaatje

De beeldschone Leonie ter Braak heeft een nieuwe video geüpload en deze wil je absoluut gezien hebben. Ze doet namelijk heerlijk wild. 

Foto: Jade Anna ligt schaars gekleed in achtertuin

Influencer Jade Anna doet waar ze goed in is, en dat is natuurlijk volop genieten van het leven. Ze deelt een hele reeks aan verleidelijke kiekjes!