Foto: Johan Derksen rekent af met Vandaag Inside-gast Stella Bergsma

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Johan Derksen heeft het weer geflikt. Voor de zoveelste keer heeft de bromsnor van Vandaag Inside het laatste woord weten te krijgen. 

Johan Derksen staat er inmiddels wel een beetje om bekend dat hij een scherpe ting heeft. Je moet dus van goede huize komen als je in Vandaag Inside aan tafel wilt zitten, want anders wordt je door de beste man helemaal omver geblazen. Maar ook als gasten niet meer aan tafel zitten rekent hij helemaal met ze af. Kijk maar naar zijn commentaar op Stella Bergsma, die al twee keer eerder aan tafel zat. Johan heeft duidelijk een mening en die wil hij koste wat het kost verkondigen. Johan zijn scherpe woorden liegen er niet om, al zegt Stella dat het wel net even anders gegaan is.

Lees ook: Video: Johan Derksen spontaan verliefd op dit blonde taartmeisje bij Oranjewinter

Johan Derksen en Stella Bergsma samen aan tafel Vandaag Inside

Niet één, maar twee keer zat Stella Bergsma bij Johan Derksen aan tafel. Je zou denken dat de twee elkaar dan wel redelijk kunnen verdragen. Johan is zeker niet de makkelijkste om mee te werken en Johan zelf vindt de anderen aan zijn tafel meestal ook niet makkelijk om mee te werken. Dat maakt het al gauw lastig om tot een goed en productief gesprek te komen. Maar sommige gasten krijgen het voor elkaar. Die zijn dan zelfs zo leuk dat ze voor een tweede keer worden uitgenodigd. Zo ook Stella Bergsma, die maar liefst twee keer aan mocht schuiven bij het programma. Maar toch had Johan daarna een vrij sterke mening over de blonde dame.

Stella Bergsma wordt afgebrand door Johan Derksen

De blondine mocht misschien twee keer aanschuiven bij VI, maar dat betekent niet dat Johan Derksen haar automatisch mag. Integendeel juist, hij vindt Stella Bergsma helemaal geen fijn persoon. Dat laat hij in ieder geval later weten. Toe Stella namelijk Johan moest interviewen voor een blad waar ze voor werkt, ging dat niet helemaal volgens wens bij Johan en dat heeft hij laten blijken. Stella heeft het natuurlijk allemaal heel erg anders ervaren en baalt dat ze nu op deze manier wordt neergezet. Ze zal dan ook waarschijnlijk niet zo snel meer aanschuiven bij Vandaag Inside na de opmerkingen van Johan Derksen.
Stella Bergsma en Johan Derksen nog niet klaar

Er zijn genoeg mensen die denken dat dit het einde is van Stella Bergsma bij Vandaag Inside, maar de blondine laat zich niet zomaar wegpesten. Haar kennende, zal Stella binnenkort gewoon weer aanschuiven bij Johan om het onder andere over deze opmerking te hebben. Zo is ze namelijk ook wel weer. En Johan staat dan of eventjes met een mond vol tanden, of hij wuift het meteen aan de kant. Een andere optie is dat hij gelijk de tegenaanval inzet. Wat er ook gebeurt, het belooft sowieso prachtige televisie te worden de volgende keer dat Stella Bergsma en Johan Derksen bij elkaar aan tafel zitten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!