Video: Johan Derksen spontaan verliefd op dit blonde taartmeisje bij Oranjewinter

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Oranjewinter had laatst een wel héél speciale gast aan tafel, maar Johan Derksen heeft zijn aandacht bij één van de dames in het publiek…

Johan Derksen grijpt kans met gladde opmerking

Johan Derksen kennen we allemaal als één van de heren van Vandaag Inside. Tijdens het WK heet het programma Oranjewinter en bij één van de recente afleveringen hadden ze een bijzondere gast aan tafel. Plotseling kwam namelijk Louis van Gaal aan tafel zitten. Nouja, het was niet de échte Louis van Gaal, maar een realistische taart van zijn hoofd. De heren kijken alle drie met grote verbazing naar de taart. René van der Gijp krijgt de eer om de prachtige taart aan te snijden. Voordat hij begint, vraagt Wilfred wie de taart gemaakt heeft. Het blonde meisje aan de bar steekt haar hand op. Johan noemt het grote gebak een kunstwerk waarop Wilfred Genee reageert met “Ja, dat is wel een applausje waard natuurlijk!”. Johan is op slag verliefd geworden op de blondine. Hij ziet zijn kans en zegt: “Daar moet ik aan toevoegen dat degene die haar gemaakt heeft ook een applausje moet hebben!” Het publiek lacht en applaudisseert ook voor de mooie Angelique.

Het fragment met de Louis van Gaal-taart bekijk je hier.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door (@angeliquebond_)

Angelique Bond maakt bekende taarten

De prachtige blonde dame die in de recente aflevering van Oranjewinter haar taart mocht laten zien op televisie, doet dit duidelijk vaker. Angelique heeft een Instagram account waar ze haar prachtige taarten laat zien. Ze is sinds 2021 bezig met het maken van realistische taarten. Haar eerste realistische taart was van Tom Jones. Het was een verjaardagscadeau voor haar vader. In mei 2021 besloot ze het nog eens te proberen. Deze keer was Bas Smit aan de beurt. Ze plaatst een aantal foto’s en video’s op haar Instagram waarbij ze de taart laat zien en aansnijdt. Bas reageert zelf heel positief op het kunstwerk en Angelique krijgt nog meer inspiratie en motivatie. Dit jaar plaatste ze een foto van een taart van de bekende Johan Derksen. Bas Smit is fan geworden van Angelique en reageert met: “Wow, niet normaal weer!”. Ook Vandaag Inside reageert positief op de foto. Wat een talent is die Angelique zeg!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door (@angeliquebond_)

Steven Bergwijn krijgt veel commentaar van Oranjewinter

Oranje voetballer Steven Bergwijn zat recentelijk bij een persconferentie in Qatar. Daar werden hem verschillende vragen gesteld, maar echt antwoord gaf hij niet. Hij zat erbij alsof het hem niet zoveel uitmaakte en alsof hij graag weg wilde uit de kamer. Tenminste, zo denken de heren van Oranjewinter erover. Ze gaven ontzettend veel commentaar op hoe de voetballer erbij zat en antwoord gaf. “Waar zitten we naar te kijken”, zegt Wilfred. De heren vonden dat Bergwijn aangesproken had moeten worden op zijn laksheid. Genee noemt het een minachting naar de pers.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Vandaag Inside (@vandaaginside)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Sylvie Meis duwt haar troeven flink omhoog op strandbedje

Oh là là, kijk daar eens! Sylvie Meis, de koningin van stijl en glamour, ligt als een ware godin op een zonnig strandbedje in Mallorca. 

Foto: Zangeres Lisa Michels buigt diep voorover in laag uitgesneden shirtje

Sinds haar razend populaire deelname aan "It Takes Two" is Lisa Michels niet meer uit onze gedachten verdwenen. En dit heerlijke kiekje bewijst dat je dat ook helemaal niet wil. 

Foto: Nicolette Kluijver leidt soldaten enorm af met kort jurkje

Als presentatrice weet Nicolette Kluijvers dondersgoed hoe ze je aandacht moet sturen. Dit piepkleine jurkje is dan ook bijna strategisch afleidend, zeker voor een groepje hongerige soldaten...