Video: Johan Derksen spontaan verliefd op dit blonde taartmeisje bij Oranjewinter

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Oranjewinter had laatst een wel héél speciale gast aan tafel, maar Johan Derksen heeft zijn aandacht bij één van de dames in het publiek…

Johan Derksen grijpt kans met gladde opmerking

Johan Derksen kennen we allemaal als één van de heren van Vandaag Inside. Tijdens het WK heet het programma Oranjewinter en bij één van de recente afleveringen hadden ze een bijzondere gast aan tafel. Plotseling kwam namelijk Louis van Gaal aan tafel zitten. Nouja, het was niet de échte Louis van Gaal, maar een realistische taart van zijn hoofd. De heren kijken alle drie met grote verbazing naar de taart. René van der Gijp krijgt de eer om de prachtige taart aan te snijden. Voordat hij begint, vraagt Wilfred wie de taart gemaakt heeft. Het blonde meisje aan de bar steekt haar hand op. Johan noemt het grote gebak een kunstwerk waarop Wilfred Genee reageert met “Ja, dat is wel een applausje waard natuurlijk!”. Johan is op slag verliefd geworden op de blondine. Hij ziet zijn kans en zegt: “Daar moet ik aan toevoegen dat degene die haar gemaakt heeft ook een applausje moet hebben!” Het publiek lacht en applaudisseert ook voor de mooie Angelique.

Het fragment met de Louis van Gaal-taart bekijk je hier.
Angelique Bond maakt bekende taarten

De prachtige blonde dame die in de recente aflevering van Oranjewinter haar taart mocht laten zien op televisie, doet dit duidelijk vaker. Angelique heeft een Instagram account waar ze haar prachtige taarten laat zien. Ze is sinds 2021 bezig met het maken van realistische taarten. Haar eerste realistische taart was van Tom Jones. Het was een verjaardagscadeau voor haar vader. In mei 2021 besloot ze het nog eens te proberen. Deze keer was Bas Smit aan de beurt. Ze plaatst een aantal foto’s en video’s op haar Instagram waarbij ze de taart laat zien en aansnijdt. Bas reageert zelf heel positief op het kunstwerk en Angelique krijgt nog meer inspiratie en motivatie. Dit jaar plaatste ze een foto van een taart van de bekende Johan Derksen. Bas Smit is fan geworden van Angelique en reageert met: “Wow, niet normaal weer!”. Ook Vandaag Inside reageert positief op de foto. Wat een talent is die Angelique zeg!
Steven Bergwijn krijgt veel commentaar van Oranjewinter

Oranje voetballer Steven Bergwijn zat recentelijk bij een persconferentie in Qatar. Daar werden hem verschillende vragen gesteld, maar echt antwoord gaf hij niet. Hij zat erbij alsof het hem niet zoveel uitmaakte en alsof hij graag weg wilde uit de kamer. Tenminste, zo denken de heren van Oranjewinter erover. Ze gaven ontzettend veel commentaar op hoe de voetballer erbij zat en antwoord gaf. “Waar zitten we naar te kijken”, zegt Wilfred. De heren vonden dat Bergwijn aangesproken had moeten worden op zijn laksheid. Genee noemt het een minachting naar de pers.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!

Luchtig geklede Atlete Lieke Klaver legt haar handen op enorme ronde vorm (foto’s!)

Lieke Klaver heeft haar handen vol terwijl ze bijna geen kleding aan heeft!