Foto: Jessica Mendels gooit hoofd naar achter van genot

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Presentatrice Jessica Mendels trekt de stoute schoenen aan en laat zich fotograferen in een moment van pure euforie. Ze gooit zelfs haar hoofd naar achter van genot!

Jessica Mendels lacht zich kapot met drankje in de hand

Deze getalenteerde, prachtige vrouw kan écht alles. Zo staan in haar Instagram biografie al een aantal van haar goede kwaliteiten, zoals: presenteren, acteren, schrijven, voice-overs inspreken, ondernemen en mama zijn. Naast al deze geweldige pluspunten, bakt en kookt ze ook nog eens suikervrije recepten voor haar website én zet ze zich in voor diabetes. Er is alleen nog, minimaal, één talent dat ontbreekt in het lijstje. Jessica is namelijk óók nog eens een geweldig model! Ze verdient daar dan misschien niet haar geld mee zoals modellen dat doen, maar deze geweldige vrouw spat van elke foto af! Onlangs heeft ze weer een heerlijke foto van zichzelf geplaatst. Ze zit in de Ierse pub van haar man. De pub heet Sixpence Public House en heeft een prachtige piano. Op die piano mocht Jessica foto’s laten maken van zichzelf. Ze is gaan zitten op de kruk, heeft haar schoenen uitgedaan en leunt met beide ellebogen op de toetsen van het instrument. In één van haar handen heeft ze een drankje vast en ze heeft haar hoofd achterover gegooid van plezier en genot. Het lijkt een hele oprechte foto en de gevoelens die Jessica uitstraalt kun je bijna zelf voelen!
Jessica Mendels laat flinke achterkant zien in strakke jurk

Zoals jullie misschien wel hebben meegekregen, was Jessica uitgenodigd voor het Haags Sportgala. Deze mocht ze zelfs presenteren! Voor haar verschijning op het podium had ze twee jurkjes uitgekozen waarin ze heerlijk voorover boog in de spiegel. Voor degenen die er onbekend mee zijn; het Haags Sportgala is een evenement waar allerlei bekende topsporters mogen komen om verschillende prijzen in handen te nemen. Jessica mocht dit dus presenteren. Zelf heeft zij namelijk ontzettend veel gedanst. De jurk die ze aan had getrokken was een lange, groene, chique jurk. Zelf was ze ontzettend blij dat dit kledingstuk zelfs zakken had! Dat zie je dan ook niet zo vaak in een jurk. Recentelijk plaatste Jessica een aantal van de foto’s van het Sportgala op haar Instagram. Op de tweede slide staat de blondine met haar zijkant naar de camera. Ze houdt haar arm, met de microfoon, omhoog en bedekt daarmee haar voorgevel, maar haar achterkant wordt juist ontzettend goed zichtbaar vanaf deze hoek! Wat een flinke heeft die Jessica toch. Heerlijke foto’s!
Jessica Mendels is helemaal gek op de kou

December is natuurlijk een maand waarin iedereen hoopt dat het sneeuwt. Een witte kerst is dan ook iedereens droom. Helaas was dat afgelopen december niet het geval, maar Jessica laat zich daar niet door stoppen. Ze heeft zelf maar de sneeuw opgezocht en plaatst er een foto van op haar Instagram. Je ziet hoe ze over een besneeuwde brug heen loopt met een grote lach op haar gezicht.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Studio Fussball deelt weer enorme klap uit aan rivaal Vandaag Inside Oranje: ‘Verschil niet eerder zo groot geweest’

Ze flikken het weer! Tina Nijkamp is erg geschokt over de kijkcijfers van Veronica Inside en Studio Fussball.

Prinses Eloise van Oranje is dolblij met metamorfose, maar zie jij het verschil? (beelden!)

Onze prinses Eloise van Oranje krijgt een gratis transformatie en is hier dolblij mee. Maar eigenlijk ziet niemand echt verschil... Jij wel?

Lynn Hermanussen en Gio Latooy kondigen zwangerschap aan (foto!)

Het beroemde koppel brengt groot nieuws op hun Instagram. Lynn is namelijk zwanger!