Video: Jessica Mendels buigt ver voorover in laag uitgesneden jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De beeldschone Jessica Mendels laat haar volgers twee laag uitgesneden jurkjes zien waarin ze even goed voorover buigt. Haar volgers genieten van een heerlijk inkijkje!

Jessica Mendels geeft volgers lekkere verrassing

Deze Nederlandse presentatrice en actrice staat, als je het ons vraagt, niet genoeg in de spotlight! Jessica is een prachtige vrouw met een geweldig gezichtje en twee hele mooie pluspunten. Zelf lijkt ze zich daar ook heel bewust van te zijn. Kort geleden was het feest in Den Haag en Jessica was aanwezig! Het Haags Sportgala nodigde Jessica uit om lekker mee te feesten. Op het Sportgala worden alle sportkampioenen in het zonnetje gezet en de prachtige actrice heeft een hele lange tijd op professioneel niveau gedanst. De blondine besloot om twee jurken te dragen; één voor het gala zelf en één voor de afterparty. Die voor het gala was een lange, groene jurk met een laag uitgesneden hals. In een video in haar verhaal laat ze de jurk in een spiegel zien en buigt ze even ver voorover. Het jurkje voor de afterparty is een veel strakker en zwart jurkje. Ook deze heeft een laag uitgesneden hals en wederom buigt Jessica ver voorover in de spiegel terwijl ze zichzelf filmt. Ze zette het allemaal op haar sociale media en haar volgers hebben er flink van mogen genieten!

Jessica Mendels draagt niks onder afzakkende kersttrui

Iedereen is tegenwoordig helemaal in de kerstsferen. Dat is natuurlijk ook logisch, want zo lang duurt het niet meer voor de feestperiode begint. Actrice Jessica Mendels doet vrolijk mee. Misschien is zij wel één van de meest enthousiaste mensen, want ze vertelt in het bijschrift van één van haar kerstfoto’s dat ze een ‘sucker’ is voor kersttruien. Dat betekent dat ze er totaal gek op is! In de foto die ze erbij plaatst is ze wel erg koud gekleed voor deze wintermaanden. Ze zit op de trap in een knal rode kersttrui die van één schouder af is gegleden. Daaronder draagt ze hoge, rode, warme kerstsokken, maar daar tussenin draagt ze helemaal niks. Ze heeft geen broek aan. Of ze aan heeft, kunnen we aan de fantasie overlaten, want daar zie je helemaal niks van. Wat worden we verwend! Deze foto is wel een beetje een kerstcadeautje voor al je volgers, Jessica.
Jessica Mendels steekt mooie been onder jurk vandaan

‘Zoek een vrouw die het allemaal kan!’ Dat hoor je wel vaak. Het doelt meestal op een vrouw die er prachtig uitziet in zowel een gala jurk als in een joggingsbroek. Nou, Jessica kwalificeert zichzelf voor de selectie. Op dezelfde trap als de foto met de foute kersttrui, die je hierboven kunt zien, laat ze ook foto’s maken van zichzelf in een prachtige, lange galajurk. Ze heeft gekozen voor rood, want dat past natuurlijk perfect bij de kerst. De jurk heeft aan de linkerkant een lange split waar de actrice haar been doorheen steekt. Dat vinden haar volgers, en wij, heerlijk om te zien!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!

Slaperige Rico Verhoeven klemt hoofd van klein kind tussen koelkastdeur (video)

Rico Verhoeven is niet helemaal wakker en slaat de koelkastdeur vol tegen zijn eigen kind!