Foto: Je raadt nooit de leeftijd van jarige Sylvie Meis

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvie Meis is en blijft een prachtige vrouw, ongeacht haar leeftijd. Met een streng regime op het gebied van eten en sporten, maar ook een prikje hier en daar, blijft de blondine eruit zien alsof ze eind twintig is. Toch moet Sylvie nu een schokkend aantal kaarsjes uitblazen voor haar verjaardag…

Sylvie Meis is niet meer de jongste

Sylvie Meis weet al jarenlang Nederland, en tegenwoordig ook Duitsland te verbazen met haar uiterlijk. De meeste mensen worden elk jaar een stukje minder mooi, maar Sylvie lijkt juist elk jaar knapper te worden. Natuurlijk gaat Sylvie regelmatig even langs een cosmetisch arts die alle ouderdomsrimpels keurig wegwerkt. Desondanks zou je niet zeggen dat Sylvie al zó oud is geworden. De knappe dame viert namelijk alweer haar 44e (!) verjaardag. We kunnen alleen maar complimenten geven aan Sylvie, want niemand zou haar in de 40 schatten, toch? Sylvie viert haar verjaardag met een mega taart waar ze haar vingers letterlijk bij af likt. Sylvie draagt een klein kroontje op haar hoofd. Bij de foto schrijft Sylvie dat een vrouw één dag in het jaar een tiara mag dragen. De tiara staat prachtig in Sylvies blonde haren. Op de foto zit Sylvies vinger nog in haar mond, want ze heeft gesnoept van de taart.

Lees ook: Sylvie Meis laat stoute kant zien in slaapkamer

Sylvie Meis showt eindeloze benen in mega duur hotel

Sylvie zou zichzelf niet zijn als ze geen grootste verjaardagsplannen zou hebben. Daarom is maar 1 dag je verjaardag vieren natuurlijk niet genoeg. Sylvie Meis gaat een dag eerder al naar Italië toe om daar een uitgebreid diner te nuttigen. Uiteraard is Sylvie gekleed in een spannend en mega kort jurkje met hoge hakken. De presentatrice loopt charmant het beeld van de camera in en betoverd iedereen met haar witte glimlach. Bij het filmpje schrijft Sylvie: “You are never too old to become younger”, uiteraard een erg passende quote voor Sylvie. Om even te laten weten waar ze wel niet eet en verblijft in Italië besluit Sylvie het hotel te taggen. Het is genaamd Villa d’Este en gelegen aan het bekende Comomeer. Om hier een nachtje te slapen in één van de ‘normale’ kamers betaal je al meer dan 4000 euro. Sylvie kiest dus zoals altijd voor op en top luxe.

Sylvie Meis slaat DJ aan de haak

Sylvie Meis valt met haar lange blonde lokken en gebruinde huid enorm goed in de smaak bij de mannen. Als Sylvie een foto op haar Instagram deelt kunnen veel mannen het dan ook niet laten een reactie te geven. Dit keer trakteerde de knappe Sylvie haar volgers op een fotosessie met maar liefst 3 verschillende poses. Ze laat een serieuze blik zien, een foto waar ze wild met haar haar speelt en een foto met een verleidende pose waar haar mond van open valt. Sylvie vroeg haar volgers niet om een keuze te maken maar toch kon deze DJ het niet laten. Dj Menthal Theo, die bekend is van zijn happy hits, wou even laten weten dat hij foto 3 het allermooiste vond. Dj Mental Theo durft wel want hij is zelf al vader van 2 kinderen en getrouwd. Het is tenslotte wel een prachtige fotosessie van Sylvie, dus wel begrijpelijk dat hij reageert.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..

Zit Jake Paul achter breuk tussen Jutta Leerdam en schaatsteam Jumbo? (video)

Jutta Leerdam en Jumbo gaan uit elkaar! Is Jutta's steenrijke vriendje Jake Paul stiekem de boosdoener?