Foto: Sylvie Meis laat stoute kant zien in slaapkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvie Meis is bijzonder goed in zichzelf helemaal transformeren. Zo gaat ze ‘from bed to BAD’ in slechts een paar seconden.

Met deze look is Sylvie Meis helemaal klaar voor een wild avondje op Love Island, dat is duidelijk! Ze ziet er na haar transformatie bizar goed uit. Sylvie heeft alles uit de kast gehaald om zichzelf mooi te maken voor de camera. En dat is dan ook wel gelukt. Sylvie staat klaar om het hart van elke man te veroveren. Soms vergeet ze waarschijnlijk even dat ze de presentatrice is van Love Island en niet een deelneemster. Want ze maakt zichzelf wel extreem verleidelijk op deze manier.

Lees ook: Knaloranje Sylvie Meis deelt foto van levensgevaarlijke hakjes

De ochtendroutine van Sylvie

Sylvie laat eventjes zien hoe ze dat toch elke ochtend doet. Van net uit bed, tot klaar voor de dag. Het ziet er zo makkelijk uit in een filmpje, maar er schuilt natuurlijk veel meer achter de make-up routine van Sylvie Meis. Maar dat moet uiterst geheim blijven, anders ziet iedere vrouw er straks uit als Sylvie. En dat vindt de prachtige blondine niet leuk, want dan is haar geheime wapen weg.

Sylvie betovert drie single mannen in video Love Island

De finale van Love Island staat voor de deur en Sylvie weet daar zo te zien al drie vrijgezelle mannen in te versieren. Dat was natuurlijk niet helemaal de bedoeling. Maar goed, dat is dan ook de rauwe aantrekkingskracht van het blonde supermodel aan het werk. Sylvie kan niet anders dan een geweldige indruk achterlaten op haar heren. Die hoeven straks helemaal niet met een ander naar huis, die willen gewoon met Sylvie vertrekken. En geef ze eens ongelijk, Sylvie is ook wel echt een woest aantrekkelijke dame. Daar kan je alleen maar verliefd op worden.
Wat straalt meer op de foto? Sylvie of haar blauwe jurkje?

De finale van Love Island roept wel zeer bijzondere vragen op. Wie straalt er bijvoorbeeld meer? Sylvie of haar blauwe jurkje? Dat zijn de echte vragen die mensen zich afvragen. Het hele programma is natuurlijk wel leuk, maar het draait eigenlijk allemaal om Sylvie. Zij is de superster van de show. Mensen kijken dan ook, omdat ze meer van Sylvie in hun leven willen. En in zo’n mooie jurk is dat ook niet heel gek. Daar wilt iedereen wel meer van zien.

Sylvie is de mooiste vrouw op Duitse televisie

De Duitse televisie heeft Sylvie inmiddels wel verovert. Misschien toch maar eens tijd om serieus na te denken over een terugkeer naar de Nederlandse televisie. Die kan een prachtvrouw als Sylvie hartstikke goed gebruiken. Met Sylvie op de buis zijn straks alle Nederlandse programma’s ongekend goed. Daar zorgt Sylvie hoogstpersoonlijk voor. Zelfs als een programma niet om aan te zien is, heeft het tenminste nog Sylvie als schrale troost. Want een beetje Sylvie maakt alles beter.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zo zag je Lilian Marijnissen nog nooit: ex-politica trekt alles uit voor heerlijke foto’s

Lilian Marijnissen heeft een nieuwe foto online gezet, waarin je de politica op een manier ziet die je nog nooit van haar gezien hebt. 

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'