Foto: Jaimie Vaes laat haar gebruinde kadetjes zien in zwembad

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jaimie Vaes is weer eens aan het genieten van de zon en het water in een prachtig zwembad, en laat haar kadetjes boven water drijven!

Jaimie Vaes verwent volgers met heerlijke kadetjes

Oh oh, wat hebben we hier? Jaimie Vaes is weer eens aan het genieten van de zon en het water in een prachtig zwembad. En dat laat ze graag aan haar volgers zien! Met haar gebruinde huid en stralende lach ziet Jaimie eruit als een ware beach babe. Maar wat ons vooral opvalt, zijn haar “kadetjes”. Ja, je leest het goed, haar kadetjes! Want Jaimie draait er niet omheen en laat trots haar ronde vormen zien aan de camera. En wat een uitzicht heeft ze ook, het lijkt wel alsof ze op de top van een berg staat met een adembenemend uitzicht. Maar laten we eerlijk zijn, wie kan het Jaimie kwalijk nemen dat ze haar gebruinde kadetjes aan de wereld wil tonen? Ze heeft er hard genoeg voor gewerkt en het ziet er gewoon fantastisch uit. Dus laten we allemaal een voorbeeld nemen aan Jaimie en trots zijn op ons , ongeacht de vorm of grootte.

Lees ook: Foto: Jaimie Vaes ontvlucht Nederland voor deelname Expeditie Robinson

Nieuwe baan van Jaimie: ‘Ik word columnist’

Het is eindelijk zover: Nederlands’ nieuwste columnist is niemand minder dan Jaimie Vaes! Met haar eigenzinnige persoonlijkheid en haar avontuurlijke levensstijl gaat Jaimie ons maandelijks trakteren op een kijkje in haar leven en de dingen die haar bezighouden. En laten we eerlijk zijn, Jaimie neemt geen blad voor de mond. Ze zal ons alles vertellen, van haar wilde feestjes tot haar grootste dromen en ambities. Niets is te gek voor deze powervrouw en wij kunnen niet wachten om haar verhalen te lezen. De allereerste column van Jaimie verschijnt op 26 april in de nieuwste Grazia. We hebben al een sneak peek gekregen en we kunnen je vertellen dat het een absolute must-read is. Jaimie deelt haar visie op het leven en vertelt ons over de dingen die haar gelukkig maken. En geloof ons, dat zijn niet alleen de feestjes en glamour waar we haar van kennen!
Jaimie Vaes laat bruin huidje van dichtbij zien

Hebben jullie al een kleurtje opgedaan deze zomer? Jaimie Vaes in ieder geval wel! De prachtige columnist heeft de afgelopen tijd doorgebracht in het zonnige Kaapstad en heeft daar een prachtig bruin huidje opgedaan. En dat wil Jaimie natuurlijk maar al te graag aan ons laten zien. Ze heeft een enorm lang enkelbandje om haar middel, waardoor haar huidje extra goed naar voren komt. In haar gele lijkt ze wel een wandelende zonnestraal. Maar laten we eerlijk zijn, wie wil er nu niet zo’n mooi kleurtje als Jaimie? We zouden bijna allemaal wel even naar Kaapstad willen vertrekken om daar van de zon te genieten. Maar helaas, voor de meesten van ons zit dat er nog niet in!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!