Foto: Jaimie Vaes ontvlucht Nederland voor deelname Expeditie Robinson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dramatische scheidingen van toxic exen, genaaid worden door oud-vriendinnen én relatiebreuken met recente vlammen: het zit niet mee voor Jaimie Vaes. Met Expeditie Robinson probeert ze even aan alles te ontkomen.

Wie kent het niet: Expeditie Robinson! Het is een razendpopulair tv-programma waarin BN’ers de strijd aangaan met elkaar én de elementen. Ondanks dat Jaimie Vaes niet bekend staat als een bikkelharde dame en ze vaker in de nagelstudio te vinden is dan in de wildernis lijkt het de 33-jarige styliste toch de perfecte adempauze.

Doet Jaimie Vaes mee aan Expeditie Robinson?

Aankomende zomer gaat Expeditie Robinson weer los en de geruchten over de deelnemers vliegen in het rond. Er is nog niet veel bekend over het nieuwe seizoen en ook nog niets officieel gepubliceerd, maar roddel-specialist Yvonne Coldeweijer heeft wel al enkele namen losgepeuterd. Zo publiceerde ze op een geheimzinnige Instagram-story dat niemand zou kunnen raden wie er meedoet aan Expeditie Robinson. Een volgende story onthulde het geheim al: Jaimie Vaes, de ex van Lil Kleine. Normaal worden de namen pas net voor de start van de show bekend gemaakt… Maar Yvonne staat natuurlijk wel bekend om haar kennis achter de schermen.

Zo wees één scherpe fan Yvonne erop dat Lil Kleine naar Ibiza gevlogen is. Lil Kleine, echte naam Jorik Scholten, heeft samen met Jaimie Vaes een zoontje Lío. Fans speculeren dat Lil Kleine naar Ibiza is om tijd te spenderen met zijn zoon en deels om op te passen. Dan kan Jaimie namelijk stiekem alvast filmen, zijn de geruchten.

Jaimie Vaes wordt exposed op juicekanaal van Yvonne Coldeweijer

Jaimie Vaes is wel vaker het onderwerp van het juicekanaal van Yvonne Coldeweijer. Het bekende juicekanaal zet regelmatig BN’ers volledig te grazen. Niks is veilig en alle geheimen komen op tafel. Het is ruim een jaar geleden dat Jaimie Vaes een geheim opgenomen filmpje doorspeelde en de mishandelingen van haar toenmalige vriend Jorik Scholten, rapnaam Lil Kleine, blootstelde. Yvonne is echter nu verre van de steun en toeverlaat van Jaimie, want wát een drama. Jaimie Vaes is er in ieder geval absoluut niet van te spreken dat Yvonne haar regelmatig als onderwerp neemt in haar juicekanaal: “Jezus vrouw, maak je druk om je kleertjes!”, briest ze in een interview met Media Courant. Jaimie reageert ook boos op haar Instagram: ““Wanneer houdt het nou een keer op, de leugens en verzinsels over mij? Om mij bewust in een slecht daglicht te plaatsen?”. Hoog tijd voor Jaimie om even de luwte op te zoeken in het zonnige Ibiza.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@jaimievaes)

Is Jaimie Vaes weer single?

Ook in het liefdesleven zit het Jaimie momenteel niet mee. In juli vertelde Jaimie met hartjes in haar ogen dat ze samen was met DJ en mode-ontwerper Afshin Momadi. Jaimie draaide tijdens de Canal Parade in Amsterdam als dj en kwam hier haar nieuwe liefde tegen en was voor (korte tijd) dolgelukkig. “Wij kennen elkaar heel lang. Ik denk al een jaartje of twaalf. Eigenlijk een hele goede vriend van mij altijd”, vertelde Jaimie aan RTL Boulevard over Ashfin. Helaas heeft Jaimie nu toch bekend gemaakt dat haar relatie met Afshin weer voorbij is. De geruchten gingen al enkele tijd de rondte maar tot recent hield de influencer zich verdacht stil over haar liefdesleven. Of Jaimie weer op zoek gaat naar een nieuwe liefde is niet bekend. Wellicht houdt ze zich voorlopig eerst zoet met Expeditie Robinson.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@jaimievaes)

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Juultje Tieleman shockeert volgers met uiterst vreemde haargroei

De welbekende influencer Juultje Tieleman verrast volgers met uiterst vreemde haargroei op haar Instagram-verhaal! 

Minimaal geklede Marieke Elsinga maakt Instagram wild met privé foto

Marieke Elsinga heeft Instagram in vuur en vlam gezet met een privéfoto die ze deelde op haar account!

Foto: Miljuschka Witzenhausen poseert zonder broek en laat haar ronde achterzijde bekladden

Chef Miljuschka Witzenhausen heeft weer eens een bijzonder charmante foto van zichzelf op Instagram geplaatst! Deze keer gaat ze echter véél verder dan gewoonlijk...