Foto: Jaimie Vaes draait met haar bunda als nooit tevoren

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe Jaimie Vaes gooit haar bunda flink in beeld na een heerlijke dagje zonnen. En wat zijn ze lekker gebruind zeg! 

Jaimie Vaes verwent volgers met mega achterkant

Oeh la la, Jaimie Vaes is in topvorm! Ze draait met haar achterkant als een draaitol en het lijkt wel alsof haar heupen een eigen leven leiden. Het is duidelijk dat Jaimie flink geoefend heeft, want haar moves zijn on point. Het is bijna hypnotiserend om naar te kijken. En niet alleen haar dansmoves zijn geweldig, ook haar looks zijn om van te smullen. Jaimie ziet eruit om door een ringetje te halen, met haar perfecte make-up en haar weelderige lokken die wild om haar hoofd dansen. Het is geen wonder dat alle ogen op haar gericht zijn, want ze is een echte showstopper. Het is duidelijk dat Jaimie in haar element is en geniet van het moment. Met haar zelfvertrouwen en uitstraling lijkt ze alles aan te kunnen. Wie weet wat de toekomst nog brengt voor deze getalenteerde dame, maar één ding is zeker: ze blijft draaien met haar achterkant als nooit tevoren!

Lees ook: Foto: Jaimie Vaes toont trots haar gebruinde lijf tijdens vakantie

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door (@jaimievaes)

Heerlijke kiekje van Jaimie Vaes uit oude doos!

Jaimie Vaes heeft een oude parel opgegraven uit haar fotoarchief van 2016! Op de foto is ze te zien met haar vriendin en het lijkt erop alsof ze de tijd van hun leven hebben. De zon schijnt, hun haar wappert in de wind en hun lach is onbezorgd. Het is duidelijk dat Jaimie toen ook al wist hoe ze van het leven moest genieten. Maar wat ons vooral opvalt, is hoe Jaimie eruitziet op de foto. Haar stijl is tijdloos en haar natuurlijke schoonheid straalt ervan af. Het is bijna jammer dat we deze foto niet eerder hebben gezien. Maar zoals ze zeggen, beter laat dan nooit! We kunnen niet wachten om te zien welke andere pareltjes Jaimie nog in haar fotoarchief heeft verstopt. Hopelijk deelt ze die ook snel met ons!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JASMIJN MAASLAND (@jasmijnmaasland)

Jaimie Vaes toen ze nog heel jong was!

Ah, kijk nou wat schattig! Hier hebben we een foto van Jaimie Vaes van toen ze nog heel klein was. Samen met haar vriendinnetje staat ze op de foto, allebei verkleed in de meest kleurrijke kleding die je ooit hebt gezien. Het lijkt erop alsof ze zich aan het klaarmaken zijn voor een feestje, maar misschien was het gewoon een normale dag waarop de meisjes besloten om zich lekker te verkleden. Je kunt wel zien dat Jaimie altijd al een goede smaak had als het op kleding aankwam. Kijk eens naar die prachtige bloemenkrans in haar haar! En die kleurrijke outfit met dat schattige tasje erbij. Het is duidelijk dat Jaimie niet bang is om op te vallen. Wie weet was dit wel het begin van haar stijlvolle carrière als influencer en fashionista. Wat een heerlijke foto om naar te kijken!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Joëlle Jelisa (@joellejelisa)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Juultje Tieleman shockeert volgers met uiterst vreemde haargroei

De welbekende influencer Juultje Tieleman verrast volgers met uiterst vreemde haargroei op haar Instagram-verhaal! 

Minimaal geklede Marieke Elsinga maakt Instagram wild met privé foto

Marieke Elsinga heeft Instagram in vuur en vlam gezet met een privéfoto die ze deelde op haar account!

Foto: Miljuschka Witzenhausen poseert zonder broek en laat haar ronde achterzijde bekladden

Chef Miljuschka Witzenhausen heeft weer eens een bijzonder charmante foto van zichzelf op Instagram geplaatst! Deze keer gaat ze echter véél verder dan gewoonlijk...