Foto: Jaimie Vaes toont trots haar gebruinde lijf tijdens vakantie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jaimie Vaes maakt volgers regelmatig wild met pittige plaatjes en deze onthullende body shots ook niet anders.

Dat Jaime Vaes een figuur heeft om van te watertanden is lang en breed bekend. De bloedhete influencer post regelmatig vurige foto’s op haar Instagram en laat in zéér karige outfits weinig aan de verbeelding over. En terecht, want wat een heerlijk lijf. Bijna 400 duizend mensen volgen de verleidelijke brunette op Instagram en wachten met smart op de volgende hete foto’s. En Jaimie kan al die loyale fans natuurlijk niet teleurstellen.

Jaimie Vaes pronkt met afgetraind figuur in gebruinde Bali-kiekjes

Jaimie Vaest mag dan ook hard werken voor haar heerlijke lijf maar al dat harde sporten is het zéker waard geweest. De bloedhete brunette heeft een figuur waar je spontaan van gaat watertanden. Jaimie lijkt dat zelf ook dondersgoed te weten. Zo plaatst de Haagse schoonheid regelmatig bloedhete plaatjes in onthullende outfits. Haar fans gaan helemaal wild. Zo ook deze fantastische shots achter de schermen. Jaimie lijkt momenteel heerlijk te genieten van het Balinese zonnetje en toont gebruinde vakantieplaatjes in haar Instagram stories. Wij kunnen onze ogen er niet vanaf halen.

Het piepkleine setje van Jaimie Vaes

Jaimie toont haar spectaculaire lichaam in pittige poses. Zo zien we haar in een intieme spiegelfoto subtiel naar achteren leunen. In het piepkleine setje trekt ze alle aandacht naar haar platte buik en strakke billen. Ook het piepkleine broekje laat weinig aan de verbeelding over en we genieten er allemaal van mee. Haar heerlijk gebruinde benen schitteren in het onthullende setje. Van deze foto gaat je hart spontaan sneller kloppen. Net als je denkt dat je het gehad hebt plaatst Jaimie de volgende. In de artistieke shot buigt Jaimie naar voren om haar hoge hakken vast te binden. Haar topje lijkt niet boven haar troeven uit te komen, maar Jaimie weet de duizelingwekkende inkijk nog nét te verbergen met haar arm. Gelukkig heb je nog genoeg anders om van te smullen, want de foto is echt overheerlijk.

Jaimie Vaes verleidt volgers met bloedheet plaatje in onthullende badkleding

Ook de overige foto’s van Jaimie Vaes maken duidelijk waar ze haar brood mee verdient. Zo plaatste ze recent deze bloedhete foto in zéér karige badkleding. Maar oh wat ziet ze er lekker uit. De beeldschone brunette schittert in een pikant rood setje. Al je aandacht wordt onmiddelijk naar haar gebruinde troeven en strakke buik toegetrokken en dan heb je de zwoele blik en getuite lippen er nog geeneens bij. Wij vallen er stil van. Je kan duidelijk zien dat Jaimie hard werkt voor haar heerlijke figuur en we kunnen er allemaal van meegenieten. Ook haar fans zijn zeer van de foto te spreken. “Beauty”, reageren meerdere verliefde volgers. Wij zijn het helemaal met ze eens.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@jaimievaes)

Jaimie Vaes toont spectaculair achterwerk in intieme zwembad-shots

En Jaimie Vaes bewijst al snel dat ze van achteren net zo spectaculair is om naar te kijken als van voren. In een intieme zwembadshot leunt de bloedhete brunette op de rand en tilt haar geweldige billen nét boven het water uit. Haar kadetjes verdienen het natuurlijk ook gebruind te worden. Wij snappen het volledig. Jaimie lijkt alleen op de wereld te zijn en geniet met volle teugen van de prachtige natuur. Gelukkig kunnen we nog allemaal van haar genieten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...