Foto: Jade Anna brengt nieuwjaarsdag door in slechts piepklein topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jade Anna is nú al bezig met haar invulling van 2023. Dit doet ze eenzaam in bed, maar wél met een minimalistisch topje aan!

Jade Anna deelt een stel gewaagde kiekjes via Instagram. De blondine leek helemaal gesloopt te zijn van Oud en Nieuw, dus besloot ze om lekker vroeg het bed in te duiken op nieuwjaarsdag. Echter besloot ze niet om haar pikante outfit achter te houden voor d’r volgers, dus Jade Anna deelde gewoon een stel kiekjes vanuit bed. De blondine brengt de eerste dag van het nieuwe jaar door in een piepklein topje..

Jade Anna geeft nieuwjaarsdag een uiterst pikant randje

Jade Anna heeft een spetterend Oud en Nieuw achter de rug! Althans, van wat we hebben gezien via Instagram dan. Jade heeft natuurlijk net een bekende relatiebreuk achter de rug, dus daar zal ze dan ook nog last van hebben gehad. Ondanks alles, leek ze het tóch goed naar d’r zin te kunnen hebben. De blondine leek dan ook de dag erna flink bij te moeten komen, van alle gekkigheid op de wilde avond. Hiervoor leek het Jade een goed idee om lekker vroeg in het bed te duiken, wat waarschijnlijk heel Nederland een goed idee leek op nieuwjaarsdag. Echter wilde de blondine niet onder de lakens kruipen, vóórdat ze haar volgers haar pikante outfit nog een laatste keer kon tonen. De blondine draagt een piepklein topje met alleen een broekje eronder. Deze nachtelijke outfit leidt tot enorm genot bij de volgers van Jade, en hierna dook ze lekker onder de wol. Maar eenmaal onder de wol, was Jade nog steeds niet klaar met kiekjes online zetten. Ze blijft tenslotte een succesvolle influencer, dus ze zal altijd haar volgers up-to-date moeten houden. Terwijl Jade in bed ligt deelt ze nog een snelle ’time-lapse’ van zichzelf die aan het werk is. Ook hier, draagt de blondine nog altijd haar piepkleine topje. Lijkt dus op een geslaagde nieuwjaarsdag, voor Jade Anna!

Lees ook: Foto: Jade Anna laat enorme rondingen zien in pikant sportpakje

Schatrijke Jade Anna loopt enorm geldbedrag mis

Jade Anna kent men natuurlijk als een dame die geen geld tekort komt. En dat is vrij logisch, aangezien de blondine met ruim 8 ton volgers vele campagnes weet te bemachtigen. Echter leek het een haartje te schelen, of de blondine was nog 10 keer rijker geworden dan dat de 18-jarige influencer nu al is. Via Instagram deelt Jade Anna het volgende; “Dit meen je niet. De Postcodeloterij bus is in Heemskerk. Net niet mijn postcode, hou op met me“. Het scheelde dus niet veel, of Jade en haar familie hadden nóg meer geld in het laatje kunnen bemachtigen. Echter leek dit niet het geval te zijn, want zoals de blondine zelf aangeeft, was het nét niet haar postcode. Heeft ze toch een keer pech, onze eigen Jade Anna. In ieder geval komt ze geen geld tekort, maar een extra zakcentje is natuurlijk nooit verkeerd..

Lees ook: Foto: Jade Anna viert breuk met YouTuber Gio in doorschijnend jurkje

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Miljuschka Witzenhausen knalt bijna uit jurkje tijdens RTL Boulevard

Miljuschka Witzenhausen was te gast bij RTL Boulevard en had gekozen voor een jurk met een hele diepe decolleté. Zo diep zelfs, dat er niks onder kon. Dat betekent dat haar troeven er steeds bijna uitvallen!

Zangeres Elize deelt lang vergeten filmpje uit losbandige jeugd

Onlangs verscheen een uitdagende foto van zangeres Elize in een doorschijnend pakje. De bloedmooie zangeres doet er zelf nog een schepje bovenop, door de bijbehorende video te delen!

Foto: Davina Michelle gebruikt oogpotlood op héél aparte plek

Davina Michelle staat wel een beetje bekend om haar overdreven eyeliner, echter gaat ze deze keer een beetje te ver. Waar gaat dat oogpotlood heen?