Foto: Jade Anna laat enorme rondingen zien in sportpakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sinds de relatiebreuk van Jade Anna en Gio Latooy gaat Jade Anna helemaal los op haar Instagram. Zou ze haar ex-vriendje jaloers willen maken?

Jade Anna straalt in de superstrakke sportkleding

De prachtige Jade Anna komt helemaal uit haar schulp gekropen nu ze los is van YouTuber Gio Latooy. De twee kregen een lange tijd, toen ze begonnen met hun relatie, al veel commentaar. Zo was Jade Anna nog minderjarig. Intussen is de blondine achttien geworden en durft ze zichzelf wat meer te laten zien. Onlangs plaatste ze een reeks aan foto’s op haar Instagram. Zoiets noem je dan een foto dump. Dat betekent dus dat iemand een aantal willekeurige foto’s uit zijn of haar galerij pakt om die vervolgens op een sociale media platform te plaatsen. Jade Anna deed zoiets met een aantal foto’s die ze rondom de feestdagen heeft gemaakt. Het begint met een foto op het ijs met twee vriendinnen. Vervolgens komt er een selfie voorbij en dan een prachtige modellen foto. Uiteindelijk, bij de vijfde slide, wordt het écht interessant. Jade Anna is namelijk lekker wezen sporten en heeft een ontzettend strak pakje aangetrokken. Ze fotografeert zichzelf van de zijkant in de spiegel en poseer zo dat haar prachtige rondingen er perfect uitziet. Wat een ontzettend lekkere foto!
Jade Anna geeft verlaat kerstcadeautje aan volgers

Deze blonde YouTuber lijkt helemaal op te lichten dit jaar. Ze laat regelmatig aan haar volgers weten dat het helemaal niet super goed met haar gaat vanwege een aantal omstandigheden. Toch zie je daarvan helemaal niks terug op haar foto’s. Ze plaatst regelmatig heerlijke kiekjes van zichzelf. Sommigen van haar volgers merken zelfs op dat ze juist veel actiever is op haar Instagram nu het uit is met haar ex-vriendje Gio.

Daarnaast is Jade Anna dit jaar 18 geworden en komen er veel meer pittige foto’s voorbij op haar sociale media. Onlangs plaatste ze een foto op haar Instagram tijdlijn waar ze bijna helemaal niks aanheeft. Het was één van de resultaten van een fotoshoot met Hunkemöller. Jade staat dichtbij een spiegel in een donkerblauw lingeriesetje. Wat een heerlijk uitzicht is dit! Ze lacht lief naar de camera terwijl ze één been hoog optrekt. Haar perfecte rondingen zijn supergoed te zien zo. Op de tweede slide geeft ze zichzelf in de spiegel een kusje. In het bijschrift schrijft ze: “Forgot to give you this”, wat vertaalt naar: “Ik was vergeten om je dit te geven”. Daarmee refereert ze naar het kerstcadeautje dat ze in haar handen heeft. Hunkemöller reageert ook zelf op de foto met: “Adembenemend!” In de reacties zijn wat tegenstrijdige dingen te lezen over Jade Anna. De ene vindt dat ze het heel goed doet zo zonder Gio, maar de ander vindt dat ze naar aandacht op zoek is. Wat vinden jullie?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.