Foto: Jade Anna viert breuk met YouTuber Gio in doorschijnend jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jullie hebben vast wel gehoord dat Jade Anna en Gio uit elkaar zijn. Jade lijkt er overheen te zijn en probeert heel erg op te vallen voor de mannen…

Jade Anna lijkt volledig over Gio heen te zijn na 4 dagen

Youtubers Jade Anna en Gio Latooy hadden voor lange tijd een goede relatie samen. Overal leken ze ontzettend gelukkig. Voor de relatie waren ze ook al goede vrienden, maar sinds donderdag avond hebben de twee toch besloten om er een punt achter te zetten. Jade Anna plaatst een foto op haar Instagram van hun samen waarin ze laat weten dat ze weer terug zijn naar vrienden, of dat ze dat in ieder geval proberen. Een relatie zit er niet meer in. Nog geen week later verschijnen er alweer verschillende foto’s van Jade Anna op haar Instagram waarbij er eentje heel erg ertussen uit springt. Op één van de recentelijke foto’s staat Jade Anna op een oprit in Florida. Ze draagt een blauw jurkje dat volledig doorschijnt. Daaronder draagt ze blauw ondergoed. Het staat haar geweldig, maar zou ze echt al zo snel over haar ex-liefde heen zijn?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jade Anna van Vliet (@jadeanna)

Jade Anna zoekt liefde bij andere mannen

Bijna overal valt intussen wel roddelpraat te lezen over Jade Anna. Het schijnt dat zij is vreemdgegaan op Gio en dat dát de rede is voor de relatiebreuk. Juice koningin Yvonne Coldeweijer plaatst er het een en ander over op haar Instagram story. Zo denken sommige mensen dat Jade met drie verschillende jongens heeft gezoend tijdens een avondje stappen. Geen daarvan zou Gio zijn geweest en één van die jongens leek verdacht veel op Sem van Dijk, de zoon van Wendy van Dijk. Hoeveel daar waar van is, wordt niet bevestigd, maar Yvonne plaatst nog iets anders interessants op haar verhaal. Onder een TikTok video van de vriendin van Sem reageert iemand met de vraag: “Is het echt waar dat Jade is vreemdgegaan met Sem?”, waarop een andere gebruiker reageert met: “Lol, Jade zit al jaren achter Sem aan, maar het is haar nog nooit gelukt.” De vriendin van Sem liked het laatste bericht. Er moet dus zeker wel wat spelen tussen die twee, maar wat precies is onduidelijk.

Yvonne Coldeweijer Jade Anna Sem van Dijk

Jade Anna krijgt veel commentaar van volgers

Als fans en volgers één ding helemaal ruk vinden, is het vreemdgaan. Er zijn veel mensen die van geruchten de waarheid weten te maken en er vanuit gaan dat Jade Anna inderdaad vreemd ging met Sem van Dijk. Onder haar Instagram foto’s blijkt dat maar weer. In de reacties zijn talloze berichten te lezen van boze mensen. Jade plaatste laatst een video op haar Instagram met haar auto. Er zijn veel reacties te lezen die vinden dat ze die auto terug moet geven aan Gio. Jade Anna ontvangt dus op het moment veel haat voor iets dat slechts een gerucht is…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jade Anna van Vliet (@jadeanna)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!