Foto: Jada Borsato geniet van zonnige vakantie in uitdagend pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jada Borsato heeft een heerlijk lichaam. Dat valt niet te ontkennen. En dat wordt nog eens extra duidelijk in dit uitdagende pakje. 

Met dit pakje bewijst Jada Borsato dat ze een perfect lichaam heeft

De knappe zangeres heeft natuurlijk een hectische periode achter de rug. Het is ongeveer een jaar geleden dat het nieuws van de The Voice en haar vader naar buiten kwam. En dat is niet iets wat je in de koude kleren gaat zitten. Maar blijkbaar gaat het weer beter met de knappe brunette. Ze is momenteel namelijk heerlijk vakantie aan het vieren. En dat moet wel even gedeeld worden met haar volgers. Die krijgen allemaal een heerlijke foto van de knappe zangeres te zien. En die foto laat Jada Borsato zien in een pakje dat we heel erg uitdagend is. Dat is wel eventjes smullen dus voor haar volgers. Die mogen namelijk eindeloos genieten van het prachtige lijf van de knappe zangeres. En als ze dan nog niet uitgekeken zijn, kunnen ze gewoon door de rest van het profiel van Jada scrollen om meer prachtige plaatjes te zien.

Lees ook: Foto: Jada Borsato laat haar ronde achterkant zien in strakke sportlegging

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jada Borsato (@jadaborsato)

De flink troeven van Jada Borsato stralen op foto

Natuurlijk is er één ding, of ja, twee dingen, die meteen heel erg goed opvallen op de foto van Jada Borsato. En dat zijn namelijk haar ongelooflijk goed gevormde troeven. Die zitten zo strak ingepakt in haar pakje, dat ze wel heela erg goed uit de verf komen. Iedereen die kijkt naar het heerlijke plaatje van Jada, zal gelijk zien hoe erg de prachtige vormen van de knappe brunette de aandacht trekken. Met haar goedgevormde lichaam maakt Jada de meest verleidelijke foto’s. En die zijn natuurlijk zo prachtig om te zien dat het enorm veel mooie comments oplevert onder de foto van de knappe zangeres.

Lees ook: Foto: Jada Borsato showt knellend jurkje in badkamer

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jada Borsato (@jadaborsato)

In haar verleidelijke pakjes weet Jada Borsato goed de aandacht vast te houden

Met haar prachtige pakjes, zoals het verleidelijke blauwe pakje hierboven, weet Jada Borsato enorm goed de aandacht van haar volgers vast te houden. Ze is enorm goed in het maken van plaatjes die zo verleidelijk over komen, dat de volgers van Jada echt hun best moeten doen om niet ter plekke van hun stokje te gaan. De foto’s zijn namelijk van een ander kaliber. De prachtige brunette heeft ook een ongelooflijk goed lichaam. Haar rondingen zijn genoeg om een man blind te maken als je er te lang naar blijft staren. En haar poses die ze aanneemt op de foto’s, gecombineerd met de verleidelijke blikken van de zangeres zorgen ervoor dat je spontaan verliefd wordt op de knappe dame. Ze weet al haar volgers dan ook eindeloos te betoveren met haar goedgevormde lichaam. Maar die vinden dat helemaal niet erg hoor, die raken zich graag kwijt in de foto’s van de knappe zangeres.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Peter Gillis onthult geheime fantasie: prikt Nicol Kremers op bijzondere plek

Nicol Kremers komt even naar buiten met een nieuw primeurtje. Het model maakt een onthulling over haar ex Peter Gillis.

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.