Foto: Jada Borsato showt knellend jurkje in badkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige zangeres en actrice Jada Borsato heeft er weer een feestje van gemaakt in haar badkamer. En gelukkig is er fotobewijs van!

Jada Borsato trekt zeer strak jurkje aan

De prachtige brunette Jada Borsato heeft maar weer eens een nieuwe foto gedeeld met haar volgers. En deze keer is de foto van een wel zeer prikkelende aard. Jada heeft namelijk een zeer strak jurkje aangetrokken en al haar volgers moeten daar gelijk een beetje van blozen. Met haar jurkje weet Jada al haar fans meteen te betoveren en te verleiden. En dat is natuurlijk best bijzonder dat één outfit dat effect kan hebben. Maar toch is het zo. Jada verrast iedereen met haar knellende jurkje.

Lees ook: Foto: Jada Borsato laat haar ronde achterkant zien in strakke sportlegging

Jada Borsato deelt kiekje van bijzonder goed gevormd lichaam

De prachtige brunette deelt een foto waarin ze via de spiegel even een goed beeld van haar prachtige lichaam geeft. Jada was net bezig met het passen van een nieuwe jurk. En die zit haar zo te zien als gegoten. De knappe brunette hoeft zich geen zorgen te maken, want dit jurkje staat haar echt ongelooflijk goed. Het strakke jurkje zorgt er tevens voor dat je goed zicht hebt op het mooi gevormde lichaam van Jada. Je kan goed haar vrouwelijke vormen zien op dit prachtige plaatje. Met haar foto weet Jada een hoop mensen te verleiden. Steeds meer mensen raken er vanwege dit soort plaatjes van overtuigd dat Jada de ideale vrouw is.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jada Borsato (@jadaborsato)

Jada Borsato heeft de meest verleidelijke pakjes

Online probeert Jada Borsato ervoor te zorgen dat haar fans tevreden blijven. Voor Jada is het erg belangrijk dat haar fans een blik krijgen in haar wereld en mee kunnen genieten van al de mooie dingen die zij meemaakt. Zo heeft ze meer binding tot haar fans en zijn zij weer sneller geneigd om haar muziek te luisteren of series te kijken waar Jada in speelt. En hoe houdt Jada haar fans dan tevreden? Nou, dat doet ze met al haar verleidelijke pakjes. Die zorgen ervoor dat de aantrekkelijke zangeres al die mooie foto’s van zichzelf kan maken. De pakjes van Jada weten precies de beste delen van haar lichaam mooi uit te lichten. Jada heeft inmiddels ook al wel even ervaring met het maken van mooie en spannende foto’s, en dus weet ze ook precies wat wel en niet werkt.

Als volger van Jada Borsato heb je veel om van te genieten

De ene keer plaatst Jada een mooie selfie vanuit haar badkamer en de andere keer deelt ze het resultaat van een geweldige fotoshoot. Wat de knappe brunette ook online zet, als fan van Jada heb je in ieder geval een hoop om van te genieten. Met haar foto’s weet Jada Borsato al haar volgers maximaal te verleiden. En dat vinden ze ook helemaal niet erg, want ze krijgen er al die mooie kiekjes voor terug.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting zet haar razend knappe zusje (21) in het zonnetje

Dat Suzanne Schulting een ongekende schoonheid is weten we onderhand allemaal, maar deze foto bewijst dat je zusje Jolien ook zéker niet wil missen... 

Foto: Zangeres Numidia poseert intiem met trio bekende vrouwen tijdens Het Perfecte Plaatje

Zangeres Numidia schittert tijdens haar deelname aan Het Perfecte Plaatje op Reis. Ze is tijdens dit programma wel héél close geworden met haar mede-kandidaten!

Foto: Knappe zangeres Mell (Melanie Jonk) pakt Beste Zangers-kijker helemaal in

Zangeres Melanie Jonk is zit bij de nieuwste lichting van deelnemers voor Beste Zangers. Deze knappe dame is nog niet héél bekend, maar daar brengt ze met dit soort foto's eigenhandig verandering in!