Foto: Jada Borsato showt knellend jurkje in badkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige zangeres en actrice Jada Borsato heeft er weer een feestje van gemaakt in haar badkamer. En gelukkig is er fotobewijs van!

Jada Borsato trekt zeer strak jurkje aan

De prachtige brunette Jada Borsato heeft maar weer eens een nieuwe foto gedeeld met haar volgers. En deze keer is de foto van een wel zeer prikkelende aard. Jada heeft namelijk een zeer strak jurkje aangetrokken en al haar volgers moeten daar gelijk een beetje van blozen. Met haar jurkje weet Jada al haar fans meteen te betoveren en te verleiden. En dat is natuurlijk best bijzonder dat één outfit dat effect kan hebben. Maar toch is het zo. Jada verrast iedereen met haar knellende jurkje.

Lees ook: Foto: Jada Borsato laat haar ronde achterkant zien in strakke sportlegging

Jada Borsato deelt kiekje van bijzonder goed gevormd

De prachtige brunette deelt een foto waarin ze via de spiegel even een goed beeld van haar prachtige geeft. Jada was net bezig met het passen van een nieuwe jurk. En die zit haar zo te zien als gegoten. De knappe brunette hoeft zich geen zorgen te maken, want dit jurkje staat haar echt ongelooflijk goed. Het strakke jurkje zorgt er tevens voor dat je goed zicht hebt op het mooi gevormde van Jada. Je kan goed haar vrouwelijke vormen zien op dit prachtige plaatje. Met haar foto weet Jada een hoop mensen te verleiden. Steeds meer mensen raken er vanwege dit soort plaatjes van overtuigd dat Jada de ideale vrouw is.
Jada Borsato heeft de meest verleidelijke pakjes

Online probeert Jada Borsato ervoor te zorgen dat haar fans tevreden blijven. Voor Jada is het erg belangrijk dat haar fans een blik krijgen in haar wereld en mee kunnen genieten van al de mooie dingen die zij meemaakt. Zo heeft ze meer binding tot haar fans en zijn zij weer sneller geneigd om haar muziek te luisteren of series te kijken waar Jada in speelt. En hoe houdt Jada haar fans dan tevreden? Nou, dat doet ze met al haar verleidelijke pakjes. Die zorgen ervoor dat de aantrekkelijke zangeres al die mooie foto’s van zichzelf kan maken. De pakjes van Jada weten precies de beste delen van haar mooi uit te lichten. Jada heeft inmiddels ook al wel even ervaring met het maken van mooie en spannende foto’s, en dus weet ze ook precies wat wel en niet werkt.

Als volger van Jada Borsato heb je veel om van te genieten

De ene keer plaatst Jada een mooie selfie vanuit haar badkamer en de andere keer deelt ze het resultaat van een geweldige fotoshoot. Wat de knappe brunette ook online zet, als fan van Jada heb je in ieder geval een hoop om van te genieten. Met haar foto’s weet Jada Borsato al haar volgers maximaal te verleiden. En dat vinden ze ook helemaal niet erg, want ze krijgen er al die mooie kiekjes voor terug.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...