Foto: Jada Borsato laat haar ronde achterkant zien in strakke sportlegging

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jada Borsato is terecht trots op haar heerlijke rondingen. En met deze fantastische foto kunnen we allemaal meegenieten.

Wie wel eens op de Nederlandse kant van social media surft, heeft haar vast en zeker voorbij zien komen. De 20-jarige Jada Borsato is een rising star op social media. Zowel om haar gouden keeltje als haar heerlijke figuur volgen honderden duizenden mensen haar. En al die loyale volgers moeten natuurlijk zo af en toe beloond worden. Gelukkig kan dat met iets waar Jada zelf ook enorm trots op lijkt te zijn: haar fantastische achterwerk.

Jada Borsato pronkt met heerlijke kadetjes in super strakke sportlegging

We zijn wel wat gewend van Jada Borsato. De 20-jarige influencer en zangeres doet namelijk heerlijk mee met de grote trends van het moment. Gelukkig voor ons zijn super strakke sportoutfits daar zeker onderdeel van. Jada kon het dan ook niet laten om deze fantastische foto met haar fans te delen. Je kan duidelijk zien dat de bloedmooie brunette hard werkt voor haar geweldige figuur en al dat harde werk loont zeker.

Van de rondingen van Jada Borsato gaat je hart sneller kloppen

Met haar heerlijke rondingen lijkt Jada ook een goede dosis zelfvertrouwen ontwikkeld te hebben. In het lekkere plaatje poseert de knappe influencer voor een spiegel. Ze lijkt haarfijn te weten hoe ze haar assets het meest kan laten schitteren en trekt er een pittige pose bij. Met haar been omhoog spant de knappe zangeres al die hard verdiende rondingen aan en ons hart gaat er spontaan sneller van kloppen. Hoe kan dat ook anders met zo’n knappe meid in je beeldscherm. Jada lijkt zelf ook zeer bewust te zijn van het effect van de bloedhete foto. Met een getuite lippen en kleine glimlach grijnst ze naar de camera. Het is overduidelijk waar de knappe zangeres je ogen op wil focussen en de knappe zangeres weet zeker dat het werkt. Dit prachtige plaatje wil je nooit meer vergeten.

Speelt Jada Borsato nog bij GTST?

Jada Borsato zal je van naam en gouden keeltje op Instagram en zangprogramma The Voice kennen. Maar fans van het programma Goede Tijden Slechte Tijden weten dat de beeldschone brunette ook enige tijd in de soap te zien was. De dochter van Marco en Leontine had een karakter dicht aan het hart. Ze speelde namelijk influencer Abby Rose. Eind 2021 maakte Jada haar debuut in de serie. Helaas was vanaf het begin al duidelijk dat het een gastrol was en is de knappe zangeres onderhand niet meer actief in Nederlands langstlopende soap. Gelukkig kunnen we nog wel allemaal van haar meegenieten op social media.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jada Borsato (@jadaborsato)

Heeft Jada Borsato nog een vriend?

Fans van Jada Borsato zullen hem zeker tegengekomen zijn: Roeland Beelen. Het stel is onderhand ruim 8 jaar ontzettend gelukkig en lijkt nog zeker niet klaar met elkaar te zijn. Ook het achtste jubileum werd recent nog uitgebreid gevierd. Ondanks dat Jada haar hart overduidelijk aan Roeland verkocht heeft gingen er recent toch nog vele geruchten de ronde dat het uit was tussen de twee tortelduifjes. De knappe influencer voelde zich uiteindelijk zelfs verplicht om er op social media op te reageren. Op haar Instagram story nam Jada al de twijfels weg met een prachtige foto. De twee zijn overduidelijk nog hoteldebotel. “We zijn zeker nog samen, maar allebei best druk, waardoor we elkaar niet megaveel zien”, schrijft ze. “Dus wanneer we samen zijn proberen we zoveel mogelijk onze telefoon weg te leggen”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jada Borsato (@jadaborsato)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...