Foto: Is dit beeldschone topmodel de nieuwe vriendin van Martin Garrix?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Martin Garrix is de Nederlandse trots van de internationale muziekwereld. Toch komt hij steeds vaker in het nieuws om zijn privé-escapades! Ook nu weer; de Nederlandse DJ werd gespot met een wereldberoemd model…

Als één van de grootse namen in de muziekwereld kan Martin Garrix nooit aan het spotlight ontsnappen. Ook tijdens een recent tennistoernooi hadden fans en volgers een scherp oog. Juicekoningin Yvonne Coldeweijer kreeg onmiddellijk alle details doorgespeeld…

Heeft Martin Garrix een nieuwe vriendin?

Het is nét even wat anders dan uitverkochte rave-feesten in Las Vegas maar kennelijk niet minder vermakelijk: tijdens een recent tennis toernooi werd Martin Garrix namelijk gespot het toch wel heel gezellig te hebben in de tribunes. Juicekoningin Yvonne Coldeweijer van Life of Yvonne sprong er bovenop. Trouwe volgers van de Instagram-guru speelden namelijk plaatjes door van Martin Garrix in een positie met een nieuwe vrouw. In een kort filmpje rust een bloedmooie brunette haar hoofd op Martin’s schouder en maakt met haar handen een hartje naar de camera. Martin lijkt er ook wel gelukkig van te worden: hij steekt zijn hand op en lacht breed.

Yvonne Coldeweijer ging natuurlijk meteen op onderzoek. En helaas voor de roddel-liefhebber, maar gelukkig voor de dames die Martin op het oog hebben, lijkt Yvonne zich vergist te hebben. Binnen een mum van tijd had de juicekoningin een naam bij het beeldschone gezicht: Braziliaans topmodel Izabel Goulart. Kennelijk zijn de twee gewoon zéér goed bevriend, want de prachtige Izabel heeft al een relatie. Yvonne moet haar speurtocht concluderen met dat het stel toch geen nieuw setje zijn. Wij vragen het ons af…

Wie is Izabel Goulart?

Ondanks dat Izabel Goulart dus ogenschijnlijk niet de nieuwe vriendin is van Martin Garrix, ken je de bloedhete Braziliaanse wellicht wel. Het 38-jarige topmodel stond enkele jaren geleden namelijk regelmatig op de runway van Victoria Secret. En als je haar eenmaal in zo’n prachtige onthullende outfit gezien hebt vergeet je haar nooit meer, dat kunnen we beloven. Helaas voor Martin heeft Izabel al enkele tijd een relatie met de Duitse profvoetballer Kevin Trapp en is sinds 2018 zelfs verloofd. Maar goed, alles kan stuk, toch?

Is Martin Garrix single?

Dit blijft voorlopig de grote vraag: is Martin Garrix single? Na een turbulent einde aan zijn relatie met Nederlands model Charelle Schriek is de relatiestatus van de super-DJ al enige tijd onbekend. Logisch ook wel, nadat Martin tijdens zijn relatie zo duidelijk aangaf behoefte te hebben aan meerdere vrouwen in zijn leven. Enige tijd geleden gingen de roddels op diverse juicekanalen al flink de ronde: Martin Garrix zou meerdere keren vreemdgegaan zijn op toen-vriendin Charelle Schriek. Tijdens hun breuk plaatste zowel Martin als Charelle een identieke statement waar vreemdgaan, oh wat gek, niet in voorkwam. Het stel zou uit elkaar gegroeid zijn vanwege hectische werkschema’s. “Ik vind het heel jammer te moeten laten weten dat Charelle en ik niet meer samen zijn. We houden heel veel van elkaar, maar door onze drukke werkschema’s scheiden onze wegen hier.”, aldus Martin Garrix. Juicechannel heeft er echter een volledig andere kijk op. Een bron vertelde hen dat Martin verslaafd is aan het fysieke contact en bij afwezigheid van nu ex-vriendin Charelle het plezier bij anderen zoekt. Grappig dus ook dat Martin nu zo op camera staat met een beeldschone vrouw in een relatie. Wij houden onze adem in.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!