Foto: Iris Enthoven opent haar badjas en gaat door haar knieën

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Iris Enthoven is een prachtige blondine die je veel kunt zien op YouTube en wel eens op de televisie. Deze keer laat ze heel veel van zichzelf zien op haar Instagram account..

Iris Enthoven verleidt volgers met spannend kiekje

De prachtige presentatrice is razend populair. Ze presenteert muziekkanalen op de televisie, ze is veel te zien op verschillende YouTubekanalen én ze is radio-dj bij Radio 538. Een vrouw die alles kan dus! Op haar Instagram is ze dan ook lekker actief en plaatst ze regelmatig foto’s van zichzelf en haar activiteiten. Onlangs was ze te gast bij Talkies Magazine NL. Ze gaf een interview én moest op de foto. Op haar Instagram deelt ze daar de ‘behind the scenes’ beelden van. Op de eerste foto draagt ze een prachtige roze jurk en is ze diep door haar knieën gezakt. De derde foto is wat pittiger. Daar heeft ze een foto van zich laten maken terwijl ze een badjas aanheeft, maar die badjas hangt flink open. Haar troeven zijn goed te zien! Op de zevende slide zie je een video van tijdens de shoot. Iris kijkt vrolijk de camera in terwijl ze foto’s van haar lijf laat maken. Wat een heerlijke dame is het ook!
Iris Enthoven deed mee aan Roadtrippers

De blonde YouTuber en presentatrice deed mee aan het meest recente seizoen van het programma Roadtrippers. Het is een YouTubeprogramma waarbij een uitgekozen team het moet opnemen tegen het team van StukTV. Het is dan de bedoeling om zo snel mogelijk bij een bepaalde bestemming te komen. Het team dat het eerste aankomt, wint. Iris deed dit jaar dus mee en ze vindt het heerlijk. Ze plaatst na elke aflevering die online komt ook de ‘behind the scenes’ van die aflevering. Zo krijg je dus ook op haar Instagram nog extra content te zien van het programma. Alle foto’s en video’s zijn om van te smullen. Je krijgt er vooral een grote lach van op je gezicht! Wat leuk om te zien dat je het zo naar je zin hebt gehad, Iris.
Iris Enthoven is niet bang voor Kamp van Koningsbrugge

Naast dat Iris mee heeft gedaan aan het YouTube programma Roadtrippers, doet ze ook mee met het meest recente seizoen van Kamp van Koningsbrugge op de televisie. Dit jaar is een special edition waarbij er dus bekende Nederlanders meedoen aan het programma. Het doel van de show is om te leren hoe het is om bij defensie te werken, BN’er of niet. Iris heeft flink getraind… zou je denken. Er werd haar verteld om drie weken van te voren goed te gaan trainen, maar in één van die weken zou ze nog op skivakantie zijn. Dat is moeilijk trainen dus. Iris heeft in de overige tijd keihard gewerkt aan haar mentale gezondheid én lichamelijke gezondheid en geniet bij elke aflevering van haar deelname. Het programma is elke donderdag te zien op NPO 1 AvroTros om 20:35.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..

Zit Jake Paul achter breuk tussen Jutta Leerdam en schaatsteam Jumbo? (video)

Jutta Leerdam en Jumbo gaan uit elkaar! Is Jutta's steenrijke vriendje Jake Paul stiekem de boosdoener?