Foto: Influencer Sophie Milzink gunt voetgangers een pleziertje vanuit haar auto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sophie Milzink gunt voorbijkomende voetgangers een groot pleziertje wanneer ze in de auto zit. De brunette weet zeker dat de wandelaars met knikkende knieën aan de overkant komen.

Sophie Milzink laat voetgangers twee keer kijken in auto

De enthousiaste Sophie Milzink weet als geen ander hoe ze iedereen om haar vinger moet winden. Het hoeven niet eens bekende te zijn voor Sophie, want ook wildvreemde krijgen de speciale behandeling van Sophie. Zo zit de influencer voor haar werk waarschijnlijk heel wat uren per dag in haar auto. Dat betekent dat ze ook heel vaak bij zebrapaden komt en dus mensen voorrang moet verlenen. Dit is natuurlijk de normaalste zaak van de wereld, want voetgangers hebben hier recht op. Toch gedraagt Sophie zich alsof ze telkens weer het liefste gebaar van de wereld heeft uitgevoerd wanneer ze iemand laat voorgaan. Zo plaatst Sophie eerst onderstaande foto waarop ze zegt dat ze altijd denkt; ”Jeetje, wat ongelofelijk sympathiek van mij.”. Sophie is dus erg trots dat ze andere voorlaat totdat ze zich realiseert dat het de bedoeling is.

Sophie Milzink verrast voetgangers in de auto

Sophie Milzink geeft uitleg bij spannende foto

Nadat Sophie Milzink bovenstaande foto plaatst van hoe ze er dan bij zit in de auto, besluit ze nog even een video ter verduidelijking te maken. Op onderstaande video is te zien dat Sophie buiten haar auto staat in een zwart topje met een felroze broekje. Het is een feit dat Sophie er in ieder geval erg goed uitziet wanneer ze de voetgangers bij een zebrapad voor laat gaan. Waarschijnlijk worden de voetgangers helemaal zenuwachtig van Sophie haar knappe verschijning. Misschien doet Sophie dan wel op net zo’n charmante manier haar zonnebril even af en geeft ze haar grootste glimlach als op onderstaande video.

Sophie Milzink scheurt samen met mannelijke YouTuber

Ondertussen werkt Sophie Milzink al heel wat jaren samen met automerk Opel. Hierdoor rijdt Sophie de nieuwste modellen auto’s en maakt ze video’s ter promotie van het merk. Nu was het tijd voor even een nieuw modelletje die extra geschikt is voor in de stad. Zo rijdt Sophie Milzink op onderstaande video vol gas door Rotterdam heen. Dit doet de brunette niet alleen, maar met bekende YouTuber Frank Slotta. Samen gaan de twee een koffietje halen en langs Sparta. Hier zingt Frank nog even het lied van de club en dan scheuren ze weer verder. Het is duidelijk ene promotie video, maar veel mensen in de reacties zijn erg jaloers op Frank. Zo wil bijna iedereen natuurlijk wel in een klein autootje gepropt zitten met Sophie Milzink.

Lees ook: Foto: Sophie Milzink riskeert oeps-momentje met afgezakt topje 

Sophie Milzink geniet van slaap feestje in spannend setje

De knappe Sophie Milzink was duidelijk dolgelukkig toen ze werd uitgenodigd voor een slaapfeestje met Steve Madden en andere influencers. Op onderstaande fotoreeks is te zien hoe deze uren er aan toe gingen bij Sophie. Zo draagt Sophie een erg kort zwart jurkje waar haar lange bruine benen super goed in uit komen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dione de Graaff gebruikt haar twee prachtige troeven om kijkers te trekken bij de Avondetappe (foto!)

Dionne de Graaff doet een dappere poging om de kijkcijfers van de Avondetappe te redden, want die zijn niet al te best. 

Jaimie Vaes schokt internet met gloeiend hete foto’s zonder topje

Jaimie Vaes weet iedereen te schokken met haar nieuwe post op social media. Daar heeft ze namelijk bijna geen kleding meer aan!

Romy Monteiro raakt haar topje bijna kwijt aan de rand van zwembad (foto!)

Romy Monteiro is even heerlijk aan het genieten van de rust aan het zwembad, maar dat pakt toch even anders uit dan verwacht.