Foto: Sophie Milzink riskeert oeps-momentje met afgezakt topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sophie Milzink heeft een nogal spannend beeld online gezet. De knappe brunette riskeert een hoop met dit afgezakte topje.

Knappe influencer Sophie Milzink riskeert veel met afgezakt topje

De prachtige influencer Sophie Milzink weet wel hoe ze mooie foto’s en video’s moet maken. Dat doet ze al jaren aan de lopende band, dus inmiddels heeft ze daar wel gevoel voor gekregen. maar soms gaat het toch bijna mis. En dat is Sophie natuurlijk maar wat blij dat ze het heeft gered. Ook dit is weer zo’n geval. Sophie deelt even haar laatste momenten vanaf Lowlands en laat daarbij weten dat ze het maar net aan heeft gehaald. Wat het ook net aan gehaald heeft, dat is haar topje. Dat is namelijk al deze tijd met het heftige dansen niet afgezakt, al waren er een aantal momenten dat het spannend werd. Maar Sophie kan het kledingstuk toch weer thuis dankbaar zijn voor de afgelopen dagen.

Lees ook: Video: Influencer Sophie Milzink wordt onder water beetgepakt door knappe vriendin

Het topje van Sophie Milzink is wel erg laag uitgevallen

Al dat dansen en dat springen werd het topje van Sophie Milzink bijna te veel. De prachtige brunette wist met veel moeite haar prachtige rondingen binnenboord te houden met dit lage topje. Maar uiteindelijk is het allemaal gelukt. Een groot voordeel van een topje dat zo laag zit is dat je natuurlijk makkelijk veel van het van Sophie te zien krijgt. Sophie hoeft dus weinig moeite te doen om verleidelijk over te komen en op een festival is dat natuurlijk we heel erg fijn. Want dan kan ze de andere festivalgangers ook een beetje laten genieten. Natuurlijk is het op een festival met alle muziek al genieten geblazen, maar outfits als die van Sophie maken het nog even een betere ervaring.

Lees ook: Foto: Sophie Milzink gaat de straat op in meest riskante outfit ooit

Sophie maakt reclame voor zichzelf in erg strak topje

De knappe brunette plakt een sticker op een tafel van haar eigen podcast om ervoor te zorgen dat mensen daarnaar op zoek gaan. Haar slimme truc deelt ze ook even op video, zodat mensen kunnen zien hoe slim bezig ze is. Maar natuurlijk zou het Sophie niet zijn als ze ook niet even een deel van haar prachtige liet zien. De knappe brunette draagt een heerlijk kort topje waarbij haar verrukkelijke rondingen bijna uit de stof springen. Sophie weet wel hoe ze zichzelf erg verleidelijk over moet laten komen op deze manier.

Sophie Milzink geniet helemaal van festival in haar kleine pakjes

Tijdens heel Lowlands droeg Sophie alleen maar kleine, korte en strakke pakjes. En dat zorgde er weer voor dat haar fans en de andere festival bezoekers, flink zaten te genieten. Sophie vindt het helemaal niet zo erg om haar aantrekkelijke te delen met haar volgers. Dat doet ze nou eenmaal graag. Voor veel mensen was het dus nog even een extra heet weekje met al die mooie plaatjes van Sophie. De knappe brunette wist er in ieder geval een spannende bedoeling van te maken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman ritst haar fietspakje helemaal open en toont resultaat met slaapkamerkiekje (foto!)

Pien Hersman heeft even een prachtige foto online gezet en daar genieten al haar volgers nu al intens van. 

Noa Vahle en Hélène Hendriks vertellen over inhoud bh: ‘Er zitten kipfiletjes in’

Hélène Hendriks had Olympisch atleet Gregory Sedoc te gast tijdens haar uitzending van De Oranjezomer en dat werd flink bijzonder. 

Robin Groot en Joy Beune gunnen volgers zicht op prachtige heuvels tijdens heet rustdagje (foto’s!)

Robin Groot en Joy Beune hebben het weer ontzettend gezellig met elkaar op deze nieuwe foto. Kijk even mee!