Foto: Influencer Noor de Groot laat haar geweldige lijf zien in doorzichtig zomerjurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Influencer Noor de Groot is één van de mooiste gezichten op social media en al helemaal als ze dit soort spannende jurkjes draagt! 

Op Instagram is Noor de Groot één van onze favoriete verschijningen. En hoe kan het ook anders? De bloedhete blondine is een cadeautje voor je ogen. Zeker als ze in outfits als deze verschijnt!

Noor de Groot geeft visitekaartje af met doorschijnend jurkje

Influencer Noor de Groot vertoeft namelijk in het zonnige Frankrijk en trok daar ook een passende outfit bij aan. Als het zo warm is moet je natuurlijk wat huid laten zien, toch? Ons hoor je absoluut niet klagen! Noor schittert namelijk in een werkelijk nietsverhullend jurkje en laat daarbij al haar assets op z’n allerbest zien. Het heerlijke jurkje is namelijk niet alleen doorzichtig en ontzettend strak, nee hoor. Het dunne stofje begint ook pas halverwege haar borstkas! Dat is een prettig gezicht, aangezien ze een royale voorzijde heeft! Het dunne stofje weet haar spectaculaire assets nog nét te verbergen, maar met de doorzichtige uitsnijdingen eronder blijft er bar weinig aan de verbeelding over. En daar lijkt ze het ook om te doen! Noor poseert namelijk verleidelijk voor de camera terwijl ze haar strakke figuur overal aanspant. En daar gaat ons hart flink sneller van kloppen!

Noor de Groot laat fans alles zien

En dan hebben we het heetste kiekje van Noor de Groot nog geeneens gezien! Twee keer swipen naar rechts en je wordt namelijk verwend met een werkelijk bloedheet kiekje van de blonde schoonheid. En daarbij krijg je echt alles te zien! Noor is namelijk fan van doorzichtige jurkjes en trekt in het tweede kiekje alles uit de kast. Want als je dacht dat het eerste plaatje onthullend was zal deze je versteld doen staan! De knappe influencer poseert namelijk in een werkelijk nietsverhullend setje. Wij betwijfelen of het uberhaupt nog als kleding mag gelden, zo veel laat het zien! Niet dat je ons hoort klagen. Noor haar figuur verdient het namelijk om tentoon gesteld te worden! En al helemaal als ze zo verleidelijk naar voren buigt. Je kan namelijk zo bij haar topje naar binnen kijken, en daar valt flink wat te smullen.

Heeft Noor de Groot een relatie met Thijs Römer?

En na al deze bloedhete foto’s is natuurlijk de vraag of Noor de Groot nog single is. Nou, daar valt dus nog wat over te zeggen. Als je Noor namelijk niet van Instagram kent heb je haar naam wellicht voorbij zien komen in de recente drama omtrent Thijs Römer. Niet alleen is de acteur namelijk recent veroordeeld vanwege online misgedrag met minderjarige meisjes, maar ook zijn affaire ligt op straat. En zijn minnares is daarbij Noor geweest, zegt Thijs. Dat bracht natuurlijk flink wat oproer met zich mee, want Noor zou namelijk gelukkig getrouwd moeten zijn met manlief Sander Kleinenberg.

Als kers op de taart zou Thijs Römer een goede vriend zijn geweest van Noor de Groot en Sander. Juice koningin Yvonne Coldeweijer kwam al snel met meer details. Zo schreef Yvonne dat “Sander heeft verteld dat het klopt dat Noor is vreemdgegaan in dat hotel in Limburg!”. Zo zou ze dit in tranen aan hem opgebiecht hebben en gezegd hebben dat het eenmalig was en dat ze er enorm veel spijt van heeft. Yvonne vervolgt: “Hij voelt zich wel bedrogen, maar hij gelooft haar dat het maar eenmalig was en hij geeft Thijs er de schuld van. Hij vindt Thijs ziek en vindt dat hij haar heeft verleid”. Of Sander de affaire zo echt van zich af weet te schuiven valt nog maar te betwijfelen. Yvonne was er natuurlijk snel bij toen Noor Sanders achternaam van haar Instagram verwijderde.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!