Foto: Hevig zwetende Liza Sips toont dramatische transformatie na Expeditie Robinson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Liza Sips toont op een nieuwe foto op Instagram hoe enorm de impact van haar deelname aan Expeditie Robinson is geweest. Het verschil is verbazingwekkend…

Liza Sips ligt eruit bij Expeditie Robinson! In de zesde aflevering moest de blondine het eiland verlaten, op dag 13 van de Expeditie. Maar na zo veel dagen weinig eten en veel zweten en afzien, val je natuurlijk af. Liza Sips toont deze dramatische transformatie via haar Instagram. De blondine is sterk vermagerd en vermoeid…

Liza Sips toont hevige transformatie op zweterige foto

Liza Sips plaatste onlangs via Instagram een droevige foto. De blondine ligt namelijk uit de Expeditie. In aflevering 6 werd de blondine weggestemd van de eilanden van Maleisië. Redelijk vroeg nog, maar lang genoeg voor Liza om een flinke lichaamstransformatie te ondergaan. De blondine lijkt op de nieuwe foto op haar Instagram ernstig vermagerd. Met een voldaan gezicht kijkt ze tóch wel vol trots terug op een mooie expeditie. Tenminste, als we de gezichtsuitdrukking op deze foto moeten geloven. Het lijkt alleen net alsof Liza nét een proef heeft gehad, aangezien de blondine zweet als een otter. “Voor altijd Team Oranje! 🧡” Duidelijk is dus, dat Liza niet boos is op iemand dat ze eruit is gestemd, maar dat ze vooral terugkijkt op een mooie expeditie, en haar team nog even een hart onder de riem steekt met deze foto.

Lees ook: Video: Liza Sips deelt ranzige details over intieme hygiëne tijdens Expeditie Robinson

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LIZA SIPS (@lizasips)

Liza Sips deelt hangende luiaard-positie

Dat Liza Sips nu uit de expeditie ligt, is natuurlijk voor veel mensen een grote teleurstelling. Liza was dé reden dat sommige mensen naar het programma keken, en dat kan nu niet meer. Maar via Instagram blikt de blondine terug op een mooie tijd, en besluit dan ook om haar volgers in de tijd van de expeditie op de hoogte te houden met de mooiste foto’s. Zo deelt Liza onder andere een foto waar je haar in de touwen ziet hangen. In het eerste opzicht lijkt dit een hele rare foto, maar met wat uitleg bij de foto zullen mensen het begrijpen. Dit was namelijk de ‘hangproef’ tijdens Expeditie Robinson. Héél simpel; zo lang mogelijk in de touwen hangen. Liza ging dit aardig goed af, en heeft ruim 15 minuten het kunnen volhouden in de touwen als een echte vrouwelijke Tarzan. De blondine heeft deze proef niet weten te winnen, maar ze blikt tóch terug op dit mooie moment via Instagram. Liza: “Helemaal in m’n ‘zen zone’ 🧘🏼‍♀️.. Not. Wat een verschrikking, deze proef!“. Liza leek deze proef tóch iets minder te vinden dan gedacht, maar besluit het toch te plaatsen. Aan het einde van deze mooie fotoreeks op Instagram zien we nog een foto van een luiaard. Liza heeft deze foto geplaatst omdat ze er ongeveer hetzelfde bij hing als haar ‘spirit animal’.

Lees ook: Foto: Liza Sips laat kijker schrikken met horror-gezicht tijdens Expeditie Robinson

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LIZA SIPS (@lizasips)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?