Foto: Liza Sips laat kijker schrikken met horror-gezicht tijdens Expeditie Robinson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kijkers van Expeditie Robinson kregen een zéér angstaanjagende kant van de normaal zo lief ogende Liza Sips te zien. De actrice kwam in beeld alsof ze uit een horrorfilm gestapt was….

Liza Sips in Expeditie Robinson zonder make-up

Tijdens Expeditie Robinson eten en slapen de deelnemers minder, en voeren ze bovendien veel fysieke proeven uit. De meeste deelnemers vallen hierdoor gedurende het seizoen veel af en daardoor zien zij er vaak aan het einde van het programma compleet uitgemergeld uit. Geen prettig gezicht! Liza Sips heeft het klaargespeeld om niet ná, maar tijdens het programma al in een zombie getransformeerd te zijn. De actrice liet zelf op instagram weten dat ze er niet helemaal fris uitzat tijdens de meest recente aflevering. Ze verwees hierbij naar Halloween, omdat ze met haar ingevallen gezicht leek op die van een lijk. Haar gezicht viel niet alleen Liza op, ook de kijkers schrokken ervan. Het ingevallen en uitgeputte hoofd van Liza was tijdens de eilandraad vol in beeld toen zij liet zien dat ze Laura weg wilde stemmen.

Grote teleurstelling bij Liza Sips

Het beeld van Liza haar enge gezicht tijdens de eilandraad was niet het enige beeld waar zij zelf liever niet naar terug keek. In de aflevering was namelijk te zien dat de teams vernieuwd werden. De blondine moest haar gemoedelijke team achter laten en kwam terecht in team oranje. Hier is zij samen met Dennis, Laura, Chatilla, Harry en Vincent. Het nieuwe oranje team verliest vervolgens ook nog hun eerste proef samen, waardoor zij bij de eilandraad belanden. Hier wordt, mede dankzij de stem van Liza, Laura weggestemd. Zangeres Laura Vlasblom, werd door het gehele team gezien als de zwakste van het team, omdat haar gezondheid niet optimaal was.

Liza Sips Expeditie Robinson

Liza Sips te laat voor Expeditie Robinson

De Goede Tijden, Slechte Tijden actrice heeft de aflevering van expeditie zelf niet op tijd gezien gaf ze aan op Instagram. Met een vakantiekiekje liet ze haar volgers weten dat ze op Mallorca zat en dus pas de volgende ochtend de aflevering van de veel bekeken serie terug zou kijken. Liza is dus op een strand met minder opdrachten, dat is iets relaxter. Waarschijnlijk heeft ze nu ook meer quality time met haar kinderen. Ze had al eerder in het programma door laten schijnen dat ze het zwaar had omdat ze haar kroost miste.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LIZA SIPS (@lizasips)

Laura Vlasblom over haar Expeditie Robinson beelden

De weggestemde Laura Vlasblom schrok ook van de beelden die van haar terug te zien waren. Alleen had zij hier een hele andere reden voor dan Liza. Waar Liza dus bleek en mager te zien was, vond Laura zichzelf dik toen zij keek naar haar beeldscherm. Liza is dan ook meer dan 20 jaar jonger dan de 53 jarige zangeres. Haar leeftijd speelt wellicht een rol in haar vertrek. Haar gezondheid was minder goed dan die van de andere deelnemers. Het is dan ook logisch dat zij werd weggestemd door team oranje. Het is te hopen voor de overige teamleden dat zij de volgende proef wel winnen, zodat zij niet nog meer mensen weg hoeven te stemmen. Team oranje is nog met vijf personen over. En er zijn nog 12 afleveringen dit seizoen, want dit jaar is er één aflevering meer dan vorig jaar.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties. 

Foto: Nochtli Peralta Alvarez laat haar nieuwe lijf zien in flinterdun broekje

Nochtli Peralta Alvarez is hartstikke trots op haar harde werk van de afgelopen tijd. Daarom deelt de brunette met veel plezier foto’s van haar indrukwekkende rondingen!