Video: Liza Sips deelt ranzige details over hygiëne tijdens Expeditie Robinson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Liza Sips heeft ontzettend veel vragen gekregen over haar ervaring bij Expeditie Robinson, maar over één intiem onderwerp heeft ze expres weinig gezegd. Nu geeft ze antwoord op die ene dringende vraag…

Liza Sips deed mee aan het meest recente seizoen van Expeditie Robinson. Bij haar fans kwamen allerlei vragen omhoog en dus doet Liza op haar sociale media een kleine Q&A, wat betekent dat haar fans vragen stellen, die Liza dan op Instagram beantwoordt. Ze geeft veel helderheid over alle ins en outs van haar avontuur, maar één bepaalde vraag ontwijkt ze bewust. Ze wil weinig kwijt over haar hygiëne en lichamelijke verzorging tijdens haar verblijf op het eiland. Tot nu…

Liza Sips deelt smerige geheimen Expeditie Robinson

Liza gaf op Instagram aan dat ze het stiekem best een beetje kinderachtig van zichzelf vond dat ze de ‘vieze’ vragen niet heeft beantwoord. Daarom besloot ze om er toch antwoord op te geven via haar Instagram verhaal. Ze deelt drie geheimen. Als eerst begint ze met scheermesjes. Die mochten namelijk niet mee naar het eiland. Ze onthult dat ze dus vóór haar avontuur maar even langs de waxsalon is geweest. Als tweede deelt ze dat een tandenborstel ook niet mocht. Ze deden op het eiland dus af en toe wat houtskool op de vinger om even kort te kunnen poetsen. Als laatste behandelde ze haar grote wc-geheim. Naar het toilet gaan was óf in het water, óf op het land met een grote schep onder je arm. De blondine zorgde er in dat laatste geval wél steeds voor dat ze ontzettend ver weg van het kamp haar behoefte deed, en deze dus snel met een schep begroef.

De moeder van Liza Sips is een plaatje!

Kort geleden heeft Liza Sips een super lief kiekje gedeeld op haar sociale media. Op de foto staan zij samen met haar moeder, Karoline, hard te lachen bij elkaar. Ze zijn samen op Mallorca en genieten van hun tijd met elkaar. Als bijschrift heeft Liza bij de foto gezet: “Quality time met mijn liefste moeder. Houd van jou, mam!”. Ook Karoline zet zelf een hartstikke leuke foto van de twee dames samen op haar Instagram.
Liza Sips heeft last van haaruitval na Expeditie

De actrice was erg blij dat ze na thuiskomst niks geks merkte van haar avontuur bij Expeditie Robinson. Ze heeft drie maanden lang geen last gehad van vervelende ditjes en datjes, maar merkt nu ineens toch een aantal lichamelijke kwaaltjes die het gevolg kunnen zijn van haar eilandleven. Ze vertelt wel dat ze veel last had van haar huid na vertrek bij Expeditie: “Waar ik achteraf ook nog best wel veel last van heb gehad, was mijn huid. Je bent natuurlijk op een eiland, je bent de hele dag in de zon, met zout water. Je gebruikt zonnebrand en je kunt ’s avonds je huid niet reinigen. Daar moest mijn huid best wel aan wennen”. Nu, na drie maanden, merkt ze ook nog iets anders aan haar lijf, namelijk haaruitval. Waar dit nou precies van komt, weten we niet. Het zou kunnen komen door het zoute water en de hete zon, maar misschien is het wel van de stress die de opdrachten op het eiland de deelnemers bezorgen. Het blijft een mysterie, maar Liza komt er vast weer overheen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn samen op vakantie en filmen écht alles (video!)

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn in Kroatië en zorgen ervoor dat alles wat ze meemaken aan hun volgers kunnen laten zien!

Kelly Piquet geniet van de zon in zeer kort topje (foto’s!)

Kelly Piquet is in Monaco waar de zon wel schijnt. Hier geniet zo volop van in een zeer kort topje!

Moet Jutta Leerdam zich zorgen gaan maken? Jake Paul kijkt vol naar ronde achterzijde van dame op strand (video!)

Het lijkt erop dat Jutta zich flink zorgen moet gaan maken. Jake Paul staart volop naar de achterzijde van een andere vrouw! Of kijkt hij toch ergens anders naar?