Foto: Hélène Hendriks is diep onder indruk van zwarte paal op voetbalveld

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks deelde via Instagram een wel heel opvallende foto. De blonde presentatrice stond flink voor paal.

Hélène Hendriks is vaak bezig op Instagram. De blondine houdt ervan om haar volgers op de hoogte te houden van haar dagelijkse bezigheden, zo ook nu weer. Hélène Hendriks bevindt zich op dit moment in Tirana, voor de Conference League finale tussen Feyenoord en AS Roma. Hier gebeurde alleen iets heel opmerkelijks, terwijl Hélène verslag aan het doen was. Staat Hélène hiermee voor paal?

Hélène Hendriks onder indruk van zwarte paal

Dat Hélène Hendriks vaak onder de indruk van dingen is, mag geen verrassing meer zijn. Maar wat ze nu weer deelt op haar Instagram, gaat wel heel ver. Opnieuw bewijst de blondine dat ze een goed gevoel voor humor heeft, en ook zeker niet bang is om dat te laten zien. Op de foto is namelijk te zien hoe de blonde presentatrice op het veld in Tirana staat. Hier is ze natuurlijk om verslag te doen, en te praten over de Conference League finale, tussen Feyenoord en AS Roma, die heel binnenkort plaats gaat vinden. Alleen op dit veld gebeurde iets heel opvallends, wat Hélène dan ook de moeite waard vond om te delen. Op de foto is namelijk te zien hoe Hélène voor een grote paal staat. Niet de meest charmante foto dus. Hélène Hendriks bedacht hier natuurlijk gelijk een leuke woordgrap op, en besloot om het te plaatsen op Instagram. Je kan het misschien al raden; “Voor paal“, Aldus Hélène. Deze humoristische dame trekt er nog even een gepast gezicht bij, die je overigens nauwelijks kan zien door de paal, en besluit lekker door te presenteren. De reacties weten hier wel zo hun eigen draai aan te geven; “Eerder achter paal”, “Jou staat ook alles hè”, “Kijk je nou scheel?”. De reacties weten ons dan ook iedere keer weer te verrassen.

Lees ook: Foto: Hélène Hendriks biedt onderdak aan weggepeste vrouwen van VI

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door HELENE. (@helenehendriks1)

Hélène Hendriks biedt hond comfortabel kussen

Hélène Hendriks heeft een nieuw hondje! En die deelt de presentatrice dan ook super graag op haar Instagram account. Dit blonde hondje matcht goed met zijn baasje, die ook blonde haren heeft. En dat de twee het goed met elkaar kunnen vinden, is geen twijfel over mogelijk. Hélène neemt het hondje bijna overal mee naar toe, en is dan ook onafscheidelijk met deze golden retriever. Onlangs deelde Hélène dus weer een foto met haar hond. Op deze foto was te zien hoe Bobbie lekker aan het uitrusten was, op een fijn kussentje. Althans, kussentje, hij lag op Hélène. Kijk zelf maar op wat voor kussen. In ieder geval is het duidelijk dat Bobbie uiterst comfortabel ligt, op Hélène. En de blonde presentatrice lijkt het ook zeker niet erg te vinden, dat Bobbie deze gezelligheid komt zoeken bij zijn baasje. Hiervoor neem je tenslotte een hond, toch?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door HELENE. (@helenehendriks1)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Marco Borsato probeerde deze knappe dame te chanteren bij The Voice

Marco Borsato is net vrijgesproken van een aangifte tegen hem voor zijn gedrag bij The Voice. Lang kan hij echter niet van zijn rust genieten, want de volgende dame die hij op smerige wijze zou hebben misleid heeft zich gemeld..

Marijn Kuipers geeft geeft uitleg bij rood achterwerk met heerlijke video

De prachtige Marijn Kuipers heeft een nieuwe video online gezet waar haar volgers natuurlijk enorm van smullen. 

Video: Hélène Hendriks laat intiem lichaamsdeel aan Merel Ek zien

Tijdens de HLF8 uitzending haalt Hélène Hendriks uit het niets een intiem lichaamsdeel te voorschijn en vraagt ze aan Merel EK om er even nauwkeurig naar te kijken!