Foto: Hélène Hendriks biedt onderdak aan weggepeste vrouwen van VI

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks presenteert met veel plezier HLF8. De kijkshow trekt mede dankzij de knappe Hélène enorm veel kijkers. Wat ook erg opvallend is, is dat Hélène haar eigen meningen heeft over sommige tafelgasten. Hélène Hendriks nodigt namelijk twee tafeldames uit die nog moeilijk in één ruimte met de mannen van VI kunnen zitten…

Hélène Hendriks komt op voor vrouwen

Natuurlijk zijn we allemaal stiekem erg blij dat we een aantal keer per week naar Hélène Hendriks mogen kijken in de avonduren. Johnny De Mol zit nog steeds thuis en moet het presenteren van zijn show aan hem voorbij laten gaan. Ondertussen zijn we al zo gewend naar het kijken naar de knappe Hélène dat het wel goed is zo. Straks verliezen ze duizenden kijkers als Johnny terug komt! Intussen doet Hélène bij HLF8 lekker haar eigen ding, en laat zich niet afschrikken door wat andere mensen vinden. In dit geval de meningen van de mannen van Vandaag Inside, waar Hélène ook regelmatig als tafeldame verschijnt. Hélène heeft geen ruzie met Vandaag Inside, maar biedt wel een luisterend oor aan vrouwen die niet helemaal lekker liggen bij Vandaag Inside. De zelfstandige presentatrice nodigt daarom tegen alle verwachtingen in gewoon deze dames uit in haar  eigen show HLF8!

Roos Schlikker schuift aan bij Hélène Hendriks

HLF8 en Vandaag Inside zijn allebei natuurlijk op dezelfde zender en Hélène Hendriks werkt voor beide. Toch betekent dit niet dat de shows dezelfde normen en waarden hebben. Zo werd onder andere de vrouw Roos Schlikker niet erg vrolijk van haar rol bij Vandaag Inside. De blonde auteur was een vaste tafeldame bij Vandaag Inside. Eerder dit jaar gaf Roos nog aan het enorm leuk te vinden om bij Vandaag Inside aan te schuiven. Toch zei Roos gelijk de samenwerking op toen er enorme ophef ontstond na het kaarsen-verhaal van Johan Derksen. Het lag in ieder geval aan de mannen, want Roos schuift wél met veel plezier aan bij de talkshow HLF8 met Hélène.

Roos Schlikker HLF8

Hélène Hendriks nodigt weggepeste Merel Ek uit

Nog een veel besproken vrouw die regelmatig bij Vandaag Inside is Merel Ek.  Merel Ek is gaat regelmatig aan tafel om met de mannen van Vandaag Inside te praten over politieke kwesties. Toch vinden de mannen dat vaak niet genoeg om Merel altijd te geloven, vooral Johan Derksen vindt het leuk om flink tegen haar in te gaan. Zo hadden ze onlangs nog een flinke woordenwisseling over menstruatieverlof. De twee krijgen het vaak genoeg flink aan stok. Elke keer als Merel tegen Johan ingaat roept hij dat ze met vuur aan het spelen is, en dat ze op haar woorden moet letten. Gelukkig mag Merel bij Hélène Hendriks lekker op haar gemak bij HLF8 gaan zitten. Dat levert een hoop minder spanning op dan bij Vandaag Inside.

Merel Ek HLF8

Hélène Hendriks ziet er weer fantastisch uit

Elke uitzending van HLF8 is het weer spannend wat Hélène Hendriks nu weer uit de kast heeft getrokken. Gelukkig stelt de blondine nooit teleur en verscheen ze in de afbeelding in een felblauwe top. Uiteraard met gigantische ringen in haar oren die goed passen bij haar blonde haar.

Hélène Hendriks in het blauw

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Emma Wortelboer kleedt zich uit in nieuwe videoclip Snollebollekes

In de nieuwe videoclip van Snollebollekes trekt Emma Wortelboer haar shirt uit. De spontane presentatrice lijkt de camera's even vergeten. Vervolgens begint ze met haar shirt te zwaaien. Verder zijn er beelden van haar dat ze op tafel staat te dansen.

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!