Foto: Heleen van Royen knalt bijna uit badkleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Net als je denkt dat Heleen van Royen haar pikantste foto gedeeld heeft, doet ze er nog een schepje bovenop!

Heleen van Royen zat een paar dagen op Kreta, en deelde constant prikkelende beelden van haar zonnige vakantie. Zo maakt ze mega veel kiekjes van zichzelf. Tijdens haar laatste dag ging ze all out!

Heleen van Royen deelt ‘bumpy ride’ op Kreta

Dat Heleen van Royen ontzettend actief is op Instagram, weet inmiddels iedere volger van haar. De schrijfster houdt ervan om haar volgers dagelijks op de hoogte te houden van haar bezigheden en houdt er ook zeker van om vooral zichzelf te tonen. Ze is duidelijk trots op haar uiterlijk en vindt dan ook dat het gezien mag worden. De schrijfster bevindt zich momenteel op Kreta, waarvan ze veel plaatst. Het lijkt alsof Heleen helemaal verliefd is geworden op het eiland. Zo plaatst ze onder andere een video van haarzelf in een boot. Heleen is aan het varen over het hobbelige water terwijl ze in het bootje stuitert. Vooral de beschrijving onder de foto is opvallend; “A bumpy ride! Ahoy!“. Wat bedoelt de schrijfster met deze beschrijving? In ieder geval lijken haar volgers het niet erg te vinden om deze video te zien verschijning op hun Instagram. De hongerige mannen zijn namelijk zoals altijd weer actief in de reacties van Heleen.

Lees ook: Foto: Heleen van Royen voelt zich geweldig in latex pakje

Heleen van Royen toont outfit op Kreta

Waar de kans is om een mooie pikante foto te maken, is Heleen. De schrijfster staat er inmiddels bekend om dat ze vaak pikant poseert en lijkt het dan ook ontzettend opwindend te vinden. Zo ook nu weer, waar Heleen zich naar de temperatuur van het eiland Kreta heeft gekleed, en dan ook niet al teveel heeft aangetrokken. “Ansichtkaart uit Kreta“. Op deze ansichtkaart is te zien hoe Heleen poseert voor de camera in haar knalrode badkleding. Ook zegt ze nog iets opvallends. Ze heeft namelijk aan ‘fat freezing’ gedaan. Volgens Heleen zelf is dat dan ook één van de redenen dat ze nu zo zelfverzekerd rondloopt. In ieder geval lijkt het goed gewerkt te hebben, want geen vet meer te bekennen bij de schrijfster!

Lees ook: Foto: Heleen van Royen geeft heerlijke inkijk cadeau bij het zwembad

Heleen van Royen viert einde vakantie met pikant kiekje

Waar elke vakantie een begin heeft, komt iedere vakantie ook aan een einde. Zo ook de vakantie van Heleen op Kreta. Waar haar volgers hebben kunnen genieten van elke minuut op Kreta, lijkt dat nu eindelijk tot een eind te komen. Heleen viert dit dan ook met een kleine troostprijs, nóg een pikante foto. Deze foto is wederom in badkleding, en Heleen aarzelt geen moment om hem te delen met haar hongerige volgers, en ze belooft nog iets extra’s voor hen; “De vakantie loopt op zijn einde. Morgen een foto als souvenir“. 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting laat zich afknellen in super strak topje

Suzanne Schulting heeft altijd super goed door welke outfits haar lichaam echt een plezier doen. Zo ook deze keer met dit strakke topje. 

Foto: Beeldschone actrice Carré Albers knalt bijna uit haar topje in speedboot

De beeldschone actrice Carré Albers heeft een foto geplaatst waar ze bijna spijt van kreeg. De knappe actrice knalt bijna uit haar topje. 

Video: Merel Ek schaamt zich dood na pikant filmpje bij Vandaag Inside

Merel Ek wordt weer heerlijk op de hak genomen door de heren van Vandaag Inside. Merel begint zich sterk af te vragen wat ze nog bij het programma doet.