Foto: Heleen van Royen voelt zich geweldig in latex pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heleen van Royen heeft een ongelooflijk mooi . Maar dat zie je pas extra goed in dit latex pakje dat ze draagt.

Als er iemand goed uitziet voor haar leeftijd, dan is het wel schrijfster Heleen van Royen. De knappe dame, die behalve bekend is van haar boeken ook een heel nieuw publiek erbij heeft gekregen met haar bezoekjes aan Vandaag Insideheeft namelijk een prachtig . En Heleen doet alles behalve dat feit verbergen. Ze draagt graag pakjes waarin je goed kan zien hoe knap ze nu eigenlijk is. Neem bijvoorbeeld dit latex pakje. Daarin wordt pas echt duidelijk hoe goed het van Heleen er nu eigenlijk uit ziet.

Lees ook: Foto: Heleen van Royen geeft heerlijke inkijk cadeau bij het zwembad

Het aantrekken van de strakke jurk kostte Heleen van Royen flink wat moeite

Zelf vindt Heleen het strakke jurkje ongelooflijk gaaf. Dat laat ze in ieder geval weten onder de foto. Drie jonge couturiers mochten een outfit voor Heleen ontwerpen voor het programma Heb ik wat van je aan? en dit was de jurk die Heleen uiteindelijk als de absolute winnaar bestempelde. De jurk aantrekken, laat Heleen weten, was nog wel even een klusje. Er kwam talkpoeder aan te pas. Het voelde alsof ze zichzelf door een geboortekanaal moest persen. Een flinke klus dus, maar dat was het wel absoluut waard. De schrijfster voelde zich ongelooflijk aantrekkelijk in het kledingstuk en wilde niet meer zonder. Heleen mocht de jurk mee naar huis nemen en zal hem waarschijnlijk nog veel vaker gaan dragen de komende tijd. En dat is goed nieuws voor al haar volgers, die natuurlijk nauwelijks kunnen wachten op meer foto’s in dit strakke latex jurkje.
Heleen van Royen geniet van prachtig uitzicht

De knappe schrijfster is momenteel niet in het land, maar is aan het genieten van een welverdiende vakantie. En daar heeft ze toch een prachtig uitzicht. Tijdens een diner deelt ze even haar locatie op Instagram, zodat ze al haar volgers jaloers kan maken met het uitzicht wat ze heeft. Niet dat haar volgers dat heel erg vinden, want zij hebben natuurlijk uitzicht op Heleen van Royen. En dat vinden ze natuurlijk veel leuker dan naar beneden kijken vanaf een of andere heuvel.

Zou Heleen van Royen haar latex pakje hebben meegenomen in de koffer?

Het jurkje dat voor Heleen gemaakt is staat haar zo goed, dat het niemand zou verbazen als ze die in haar koffer heeft gestopt en mee heeft genomen op vakantie. De knappe schrijfster wil natuurlijk goed voor de dag komen op haar vakantie en met het strakke latex jurkje moet dat absoluut lukken. Het is natuurlijk wel wat warmer op haar vakantiebestemming, dus misschien dat Heleen het latex pakje thuis heeft gelaten. Dat is in de hitte misschien toch prettiger. Aan de andere kant moet je natuurlijk wel wat over hebben om er goed uit te zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!