Foto: Heleen van Royen geeft heerlijke inkijk cadeau bij het zwembad

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heleen van Royen geniet van haar vakantie. Ze laat haar volgers nu dan ook genieten met een heerlijke foto.

Heleen van Royen is op het mooie Kreta op vakantie. Waar de rest van Nederland zich lekker warm aankleedt ligt Heleen lekker bij te bruinen in de zon. Ze laat haar volgers dan ook lekker mee genieten van haar vakantie. Dat levert prachtige plaatjes op.

Heleen van Royen is lekker nat

De prachtige schrijfster is een lekkere duik aan het nemen in het mooie Kreta. Haar vriendje wordt door de schrijfster op vakantie op zijn wenken bediend. Hij vroeg om een handdoek en die komt Heleen maar al te graag brengen. Lekker nat komt ze aanlopen. Op het moment van gooien geeft Heleen van Royen een heerlijke inkijk cadeau. Ze laat niet alleen haar vriendje genieten, maar ook al haar volgers. De 57-jarige schrijfster mag er zeker nog wezen!

Heleen van Royen is niet verlegen

De meeste dames zijn te verlegen om een foto van zichzelf te delen. Hier heeft Heleen van Royen totaal geen last van. Wie haar volgt op sociale media weet dat ze haar volgers niet teleurstelt. Wekelijks kunnen ze namelijk genieten van Heleen van Royen. Ook nu deelt ze weer prachtige vakantie kiekjes. In een heerlijk zwart topje wordt er weinig aan de verbeelding overgelaten. Haar flinke jongens mogen er dan ook zeker zijn!
Heleen van Royen laat ons genieten van een heerlijk uitzicht

Dat de knappe schrijfster aan het genieten is op vakantie zien we maar al te graag. Nu deelt zo ook een heerlijk kiekje met een prachtig uitzicht. In een luchtig broekje staat ze te poseren voor haar vriendje die de foto moet maken. Het zwarte topje kan de druk bijna niet meer aan. Hup even snel de foto maken en het eindresultaat mag er dan ook zeker zijn. Met de bergen en de mooie blauwe zee op de achtergrond maakt dit het plaatje af. Het is genieten geblazen!
Heleen van Royen weer te gast bij Vandaag Inside

Er kan wel geconcludeerd worden dat de mannen van Vandaag Inside genieten van de schrijfster. Heleen van Royen is de laatste tijd namelijk vaak te gast bij het programma. Ook nu mag ze weer aan tafel schuiven bij de mannen van Vandaag Inside. De brunette doet dan ook altijd spontaan mee aan tafel. Lekker mee lachen met de mannen en af en toe zelf een schuin grap eruit gooien. Door haar nuchtere karakter valt ze ook goed in de smaak bij de Vandaag Inside kijkers. Op sociale media klagen de kijkers dan ook niet wanneer er wordt aangekondigd dat Heleen van Royen weer aan tafel komt te zitten. Zo kunnen de kijkers ook nog is van een vrouwelijk uitzicht genieten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Atlete Lieke Klaver toont geheim van successen EK Atletiek: je moet wel even goed kijken!

Lieke Klaver heeft haar geheim tot succes eindelijk vrijgegeven. Is het wel verstandig om dit te delen met de rest van de wereld? Haar mannelijke volgers zijn er in ieder geval blij mee!

Oververhitte Jutta Leerdam drukt harige, vriend dicht tegen zich aan (video!)

Jutta Leerdam is helemaal verliefd op haar harige vriend, die haar goed vastgrijpt tijdens een heet momentje bij het zwembad!

Schokkend: Ali B heeft nóg meer meiden van zijn leipe mocro flavour laten proeven dan we al dachten

Ali B heeft met nóg meer vrouwen verkeerde dingen gedaan. De nieuwe getuige die naar voren is gestapt vertelt ons alles erover.