Foto: Heel Nederland wordt wild van Prinses Alexia in strak topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is feest in Nederland. We vieren dat prinses Alexia de mooie leeftijd van 18 jaar heeft bereikt. Zelf viert ze dat ook, in een ontzettend strak topje. 

Prinses Alexia viert haar verjaardag in een strak topje

De middelste dochter van koning Willem-Alexander is onlangs jarig geweest en dat heugelijke feit moet toch even gevierd worden. Zelf stond de prinses niet zo enorm stil bij haar achttiende verjaardag, al zal ze het achter de schermen vast groot gevierd hebben. Hoe kan dat ook anders, want als royalty moet je natuurlijk wel een klein beetje groots uitpakken. Daar ben je immers onderdeel van de koninklijke familie voor. Alexia wist voor haar verjaardag in ieder geval richting Nederland goed uit te pakken. Ze waaide heerlijk uit op het strand met haar familie, en droeg daar een strak topje die haar buitengewoon goed stond. En ze liet zich ook nog eens op een bijzondere manier op de foto zetten, speciaal voor haar verjaardag. Als dit het startschot is voor de aanwezigheid van Alexia de komende jaren op officiële foto’s, dan gaan we een aantal zeer mooie jaren tegemoet.

Lees ook: Geraldine Kemper deelt zeer foto van ‘Koningin Máxima’
Alexia lijkt enorm veel op haar prachtige moeder

Het zal niemand ontgaan zijn, maar prinses Alexia lijkt ontzettend veel op haar prachtige moeder Maxima. Waar haar zusjes iets meer weg hebben van hun vader, de Koning, heeft Alexia juist de genen van haar moeder heel erg overgenomen. En dat betekent dat de knappe prinses zich ontpopt heeft tot een enorm aantrekkelijke jonge vrouw. Met Alexia hebben we als Nederland weer een beetje schoonheid in het koningshuis gekregen. Dat is ook niet zo heel erg gek, met dat Argentijnse DNA dat door haar schiet. Alexia is absoluut een van de knappere prinsessen in de geschiedenis van Nederland. Daar mogen we best wel een beetje trots op zijn natuurlijk.
Prinses Alexia heeft haar royale blik al flink geoefend

De knappe prinses weet nu al hoe ze op een mysterieuze en verleidelijke manier naar de camera moet kijken. Dat kan ze namelijk ontzettend goed, blijkt uit de foto’s die recent van Alexia zijn verschenen. In haar strakke topje poseert de knappe prinses voor de camera. Ze kijkt zwoel in de lens en weet alle mannen van Nederland voor eens en voor altijd te betoveren met haar blik. Na het zien van deze foto willen er een hoop mannen opeens heel erg graag prins der Nederlanden worden.

De mooie fotoshoot van prinses Alexia

Speciaal voor haar achttiende verjaardag liet prinses Alexia een fotoshoot doen, waarin ze in een bijzonder jurkje op de foto ging. De outfit straalt een bepaald gezag uit, maakt ndruk, maar is tegelijkertijd ook heel erg verleidelijk om te zien. Alexia heeft overduidelijk de perfecte outfit gekozen om haar achttiende verjaardag in te vieren.
prinses

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...