Foto: Heel Nederland wordt wild van Prinses Alexia in strak topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is feest in Nederland. We vieren dat prinses Alexia de mooie leeftijd van 18 jaar heeft bereikt. Zelf viert ze dat ook, in een ontzettend strak topje. 

Prinses Alexia viert haar verjaardag in een strak topje

De middelste dochter van koning Willem-Alexander is onlangs jarig geweest en dat heugelijke feit moet toch even gevierd worden. Zelf stond de prinses niet zo enorm stil bij haar achttiende verjaardag, al zal ze het achter de schermen vast groot gevierd hebben. Hoe kan dat ook anders, want als royalty moet je natuurlijk wel een klein beetje groots uitpakken. Daar ben je immers onderdeel van de koninklijke familie voor. Alexia wist voor haar verjaardag in ieder geval richting Nederland goed uit te pakken. Ze waaide heerlijk uit op het strand met haar familie, en droeg daar een strak topje die haar buitengewoon goed stond. En ze liet zich ook nog eens op een bijzondere manier op de foto zetten, speciaal voor haar verjaardag. Als dit het startschot is voor de aanwezigheid van Alexia de komende jaren op officiële foto’s, dan gaan we een aantal zeer mooie jaren tegemoet.

Lees ook: Geraldine Kemper deelt zeer pikante foto van ‘Koningin Máxima’

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Queen Máxima (@queen.maxima)

Alexia lijkt enorm veel op haar prachtige moeder

Het zal niemand ontgaan zijn, maar prinses Alexia lijkt ontzettend veel op haar prachtige moeder Maxima. Waar haar zusjes iets meer weg hebben van hun vader, de Koning, heeft Alexia juist de genen van haar moeder heel erg overgenomen. En dat betekent dat de knappe prinses zich ontpopt heeft tot een enorm aantrekkelijke jonge vrouw. Met Alexia hebben we als Nederland weer een beetje schoonheid in het koningshuis gekregen. Dat is ook niet zo heel erg gek, met dat Argentijnse DNA dat door haar lichaam schiet. Alexia is absoluut een van de knappere prinsessen in de geschiedenis van Nederland. Daar mogen we best wel een beetje trots op zijn natuurlijk.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Queen Máxima (@queen.maxima)

Prinses Alexia heeft haar royale blik al flink geoefend

De knappe prinses weet nu al hoe ze op een mysterieuze en verleidelijke manier naar de camera moet kijken. Dat kan ze namelijk ontzettend goed, blijkt uit de foto’s die recent van Alexia zijn verschenen. In haar strakke topje poseert de knappe prinses voor de camera. Ze kijkt zwoel in de lens en weet alle mannen van Nederland voor eens en voor altijd te betoveren met haar blik. Na het zien van deze foto willen er een hoop mannen opeens heel erg graag prins der Nederlanden worden.

De mooie fotoshoot van prinses Alexia

Speciaal voor haar achttiende verjaardag liet prinses Alexia een fotoshoot doen, waarin ze in een bijzonder jurkje op de foto ging. De outfit straalt een bepaald gezag uit, maakt ndruk, maar is tegelijkertijd ook heel erg verleidelijk om te zien. Alexia heeft overduidelijk de perfecte outfit gekozen om haar achttiende verjaardag in te vieren.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Queen Máxima (@queen.maxima)

prinses

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met actrice Georgina Verbaan?

Iedereen was vroeger helemaal verliefd op Georgina Verbaan. De knappe brunette stal ieders hart. Maar wat doet Georgina nu allemaal?

Foto: Het rokje van Jada Borsato glijdt zo van haar heupen af

Jada Borsato heeft een prachtige nieuwe foto gedeeld met haar volgers en die smullen daar natuurlijk enorm van.

Foto: Oranjezomer-presentatrice Hélène Hendriks bedankt kijker met haar tong

De aantrekkelijke presentatrice Hélène Hendriks bedankt het publiek van Vandaag Inside met een heerlijke tong-foto.