Geraldine Kemper deelt zeer foto van ‘Koningin Máxima’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Geraldine Kemper is volop Koningsdag aan het vieren. Ze komt daarbij alleen wel een heel plaatje van de koningin tegen. 

Er zijn maar weinig dingen die Geraldine kan doen in Amsterdam op deze koningsdag. Het is niet bepaald warm, dus echt in het park zitten, dat zit er niet in. Bier halen daarvoor is met de 1-drankje-per-persoon regeling sowieso lastig. Dan maar lekker door de stad slenteren. En dat bevalt de presentatrice eigenlijk best wel goed tot nu toe. Zeker, aangezien ze daar een grappig plaatje van koningin Maxima tegenkomt die ze wel moet delen met haar volgers. Waarom? Omdat Geraldine het er helemaal mee eens is.

Lees ook: Geraldine Kemper geeft spoilers tijdens vluggertje bij Expeditie Robinson

Geraldine is duidelijk onder de indruk

In haar story deelt Geraldine dit indrukwekkende plaatje. Ze is er zelf wel door gecharmeerd. In de ogen van Geraldine is dit hoe iedere vrouw Koningsdag moet ervaren. En er zijn genoeg mannen die het vast niet erg vinden om deze nobele taak op zich te nemen. Na even stilgestaan te hebben bij het mooie stukje straatkunst van het koningshuis, vervolgt Geraldine haar weg. Want er is nog steeds niet zo veel te doen, maar ze heeft besloten er toch maar een goede dag van te maken. Het plaatje van Willem-Alexander en Maxima heeft haar in ieder geval goed gestemd.
Geraldine verlangt terug naar tropisch eiland tijdens donkere dagen

Vooralsnog blijft het zonnetje een beetje uit deze Koningsdag. Dus Geraldine mist haar kans om even lekker in het zonnetje te gaan zitten. Dan maar terugblikken op Expeditie Robinsonwaar Geraldine tijd doorbracht op een tropisch eiland. Dat is dan toch wel een stukje aangenamer dan een koud Amsterdams park in April. Maar niet getreurd, het zal niet super lang meer duren voordat Geraldine weer terug mag naar haar tropische oorden, want Expeditie Robinson komt volgend jaar gewoon weer terug. Ze moeten namelijk wel een kijkcijferkanon uit blijven zenden nu The Voice of Holland weg is.

Geraldine plaatst foto in oranje sferen

Iedereen weet dat je op Koningsdag oranje kleding moet dragen. Geraldine heeft gelukkig een kast vol opties en gaat daar snel doorheen om iets geschikts te vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van dit prachtige oranje pakje. Geraldine plaatste er laatst al een foto mee, maar ze zou het op Koningsdag prima nog een keer aan kunnen trekken. Ze ziet er namelijk geweldig uit in het strakke pakje. En dat is wat telt, aangezien je heel comfortabel in je eigen kleding moet zitten.
Geraldine komt Koningsdag wel door

Hoewel ze dus nog niet bepaald een idee heeft van wat ze wilt doen, weet Geraldine wel Koningsdag goed door te komen. Met een leuke oranje outfit huppelt ze over de straten op zoek naar avontuur. Wat Geraldine uiteindelijk nog allemaal beleeft met Koningsdag valt te bezien, maar spannend wordt het in ieder geval.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...