Foto: GTST-actrice Sophie Bouquet maakt indruk met emotionele scène

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

GTST-actrice Sophie Bouquet bewijst met een zeer emotionele scene dat ze de beste actrice in de serie is. 

Sophie Bouquet is een van de nieuwste aanwinsten van Goede Tijden, Slechte Tijden. Met haar beeldschone verschijning laat ze de andere actrices in de serie ver achter zich. Maar blijkbaar is ze ook de beste performer in de hele serie. Je hoeft alleen maar deze emotionele scene uit GTST te zien om daarvan te worden overtuigd. Sophie moet dus eigenlijk zo snel mogelijk een veel grotere rol binnen de langstlopende soap van Nederland krijgen. Met Sophie in een grote rol is GTST weer verzekerd van kwalitatief hoog acteerwerk en een flinke berg kijkcijfers. Want Sophie is wellicht de leukste actrice van het land.

Lees ook: Foto: Sophie Bouquet trapt Kerst de deur uit met GTST-vriendinnetje
Deze foto bewijst: Sophie is meest aantrekkelijke actrice van GTST 

Behalve haar flinke acteerprestaties is de actrice ook vooral erg geliefd vanwege haar beeldschone looks en verleidelijke uitstraling. Er zijn maar weinig vrouwen in GTST, of eigenlijk in de gehele mediawereld, die de rauwe aantrekkingskracht hebben van Sophie Bouquet. Hoewel ze nog net om het hoekje komt kijken in de televisiewereld, is Sophie wel helemaal klaar om die wereld over te nemen. Het kan dan ook niet lang meer duren of je ziet Sophie overal verschijnen; in films, andere series, commercials, televisieprogramma’s. Straks wil iedereen iets hebben van Sophie. Of de actrice daar klaar voor is, dat is natuurlijk maar de vraag. Maar als ze dit soort emotionele scenes kan spelen, dan kan ze ook wel de druk van haar nieuwe fans aan.
Sophie Bouquet weet te imponeren met foto van laarsjes en kort rokje

Dat Sophie een aantrekkelijke actrice is, dat was natuurlijk wel ruimschoots bekend. Maar soms weet ze zelfs haar meest trouwe volgers te verbazen met een imponerende foto. Bijvoorbeeld de foto waar ze met hoge laarsjes en een kort rokje speels poseert voor de camera. Sophie weet precies hoeveel aantrekkingskracht ze heeft en weet dat dan ook goed in te zetten in haar voordeel. Je zal weinig brave foto’s van Sophie tegenkomen. De verleidelijke actrice met de rode haren weet altijd wel hoe ze de meest aantrekkelijke indruk moet maken. En ze vindt het dan ook leuk om dat imago na te jagen. Dat doet ze wel lekker ondeugend, met een lach, een knipoog of haar tong half uit haar mond. Het maakt van Sophie een van de meest spontane, unieke en vooral knappe vrouwen van Nederland. Iedere man zou zich gelukkig prijzen als ze een keer een drankje mochten drinken met Sophie. En zelfs als het dan niks zou worden, dan weet je in ieder geval dat je thuis komt met een goed verhaal. Want er gebeurt altijd wel iets interessants als Sophie in de buurt is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!

Slaperige Rico Verhoeven klemt hoofd van klein kind tussen koelkastdeur (video)

Rico Verhoeven is niet helemaal wakker en slaat de koelkastdeur vol tegen zijn eigen kind!