Foto: GTST-acteur betrapt tijdens wild feestje met schaars geklede vrouwen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Een GTST-acteur is flink door de mand gevallen op het beruchte Instagram-account JuiceChannel. Wie moet er nu weer vrezen voor zijn carrière?

JuiceChannel kwam onlangs weer naar buiten met wat schokkende feitjes. Dit keer omtrent een bekende GTST-acteur. Juicechannels staan er inmiddels bekend om dat ze een carrière flink om kunnen gooien, dus deze zijn dan ook zeer gevreesd te zijn onder de bn’ers. Wie is er dit keer aan de beurt om aan de schandpaal genageld te worden?

GTST-acteur valt door de mand met publiek schandaal

Maar om welke acteur gaat het hier nou precies? We hebben het hier over Edwin Jonker, die al enige tijd in GTST te zien is als Richard van Nooten. Edwin lijkt flink door de mand te zijn gevallen op JuiceChannel, die met schokkende feiten naar buiten komen. Edwin zou namelijk zich erg vermaken op vrij expliciete feestjes, waar mensen graag ‘de daad’ doen met elkaar. Hij zou deze feestjes met een vaste groep vaak organiseren, en zich dan ook zeer vermaken hier. Als je dacht dat dit al genoeg informatie was om Edwin publiekelijk voor schut te zetten, dacht JuiceChannel hier duidelijk anders over. Het Instagram-account besluit er namelijk ook nog een foto van Edwin tijdens zo’n feest achteraan te plakken, die ze ingestuurd hebben gekregen. “Lekker knus zo samen“. Moet Edwin vrezen voor zijn carrière, na publiekelijk geconfronteerd te zijn met deze activiteiten? Want JuiceChannel lijkt er geen gras over te laten groeien..

Lees ook: Yvonne Coldeweijer heeft ‘walgelijk goor’ nieuws over vreemdganger Danny de Munk

GTST-actrice plaatst intiem slangenkiekje

Sophie Bouquet, voornamelijk bekend van haar rol in GTST, is volop in de weer met haar Instagram. Deze actrice lijkt in tegenstelling tot haar collega niks te verbergen te hebben en plaatst lekker wat ze wil, wanneer ze wil. Dat is soms dan ook maar al te intiem. Zo ook nu weer, waar Sophie Bouquet een uiterst intiem kiekje plaatst, waar ze poseert in een soort slangenoutfit. Via haar Instagram verhaal plaatst de brunette een foto waarop ze te zien is op een soort rode loper. Met een lekker fris en fruitig drankje in haar hand neemt ze een houding aan voor de camera. Maar wat is het meeste opvalt, is toch wel de outfit de zijn van de actrice. Ze draagt een intiem pakje met slangenprint, en vrij hoge hakken. De actrice was hier op de première van de nieuwe Black Panther film, genaamd ‘Wakanda Forever‘. Sophie Bouquet had hiervoor dus letterlijk alles uit de kast getrokken, en verschijnt met deze prachtige outfit zelfs nog op een video op Instagram van ‘Vogue Netherlands’. Hierop is te zien hoe ze poseert als een echte superster op de rode loper van de avond. Het scheen nog een lange en wilde nacht te worden, met veel drankjes en dansjes. Zou Sophie nog wat aan de haak hebben geslagen?

Lees ook: Foto: Sophie Bouquet showt strakke muts in badpakje

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam belandt in bed met Jake Paul en harige vriend (foto’s!)

Jutta Leerdam duikt in bed samen met haar vriend Jake Paul en een harige vriend mag erbij liggen!

Marijn Kuipers pakt flinke stang met twee handen vast midden in de gym (video!)

Marijn Kuipers gaat diep door haar knieen, terwijl ze een flinke stang beet pakt. Ze gaat helemaal los in de sportschool!

Gwen van Poorten wordt kletsnat op bizar festival in Thailand (video!)

Gwen van Poorten wordt helemaal ondergespoten door een enorm kanon. Ze laat aan haar volgers weten dat ze dit eigenlijk wel lekker vindt.