Foto: Sophie Bouquet showt strakke muts in badpakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sophie Bouquet verwent volgers met kiekjes vanuit het water. Ze krijgt zelfs complimenten voor haar strakke muts!

Sophie Bouquet deelt wederom foto’s van een fotoshoot via Instagram. De actrice staat regelmatig model voor verschillende dingen en is dan inmiddels ook al ervaren in het vak. Ze weet hoe ze moet poseren en haar uiterlijk heeft ze natuurlijk ook meezitten. Deze fotoshoot lijkt echter iets anders dan normaal. Iets pikanter, iets gewaagder, en zelfs iets natter…

Sophie Bouquet deelt fotoshoot in badpak

Op de foto’s is te zien hoe Sophie Bouquet in het water ligt. Ze ligt in een open meer, met haar badmuts en badpak aan. Op de eerste foto zien we alleen het gezicht van de actrice, in het meer. Zwoel wegkijkend poseert Sophie voor de camera. De tweede foto wordt al gauw een stuk intiemer. De actrice ligt nu niet meer in het water, maar op de duikplank. Nog steeds met haar badmuts en badpak aan, in de kou. Echter lijkt Sophie geen last te hebben van de omstandigheden, want een écht model kan natuurlijk overal poseren. Handen in de lucht, kijken in de camera en schieten maar. De derde foto is van wel héél dichtbij geschoten. Wederom de badmuts op, en alleen het gezicht van Sophie speelt een rol in dit plaatje. Tot slot sluit de actrice af met nog een erg foto, vanuit het water. Hangend aan het trappetje, wegkijkend van de camera poseert de actrice intiem. Deze setting was echter niet zomaar. Het is geïnspireerd op de zwembad scene van de film ‘Atonement’. En de fotoshoot zelf was ook zeker niet zomaar. Deze was voor het blad ‘Selin’. Deze shoot lijkt zeer zeker in de smaak te vallen bij de volgers van Sophie; “Hoe dan?? Zelfs met een badmuts ben je nog knap“, “Ik ben echt een beetje verliefd op jou“.

Lees ook: Foto: Sophie Bouquet schittert in stomende bedscène in GTST

Sophie Bouquet deelt uitdagende fotoshoot vanuit bed

Sophie Bouquet is lekker bezig, want onlangs deelde de actrice wederom een fotoshoot. Het lijkt wel alsof Sophie tegenwoordig voor elk blad en elke site wordt gevraagd om te poseren, en dat ze langzaam van actrice naar model aan het transformeren is. De shoot de Sophie nu weer online zette, was echter een hele . Een keer voor de verandering. Zittend op bed kijkt Sophie uitdagend de camera in. Hierna volgen verschillende zwoele kiekjes. Lopend door de gang, zittend in de badkuip, en wederom liggend op bed. De laatste zijn echter het meest opvallend. Ze lijkt een soort nachtjapon te dragen, en haar volgers te verleiden door deze liggende poses, op haar bed. Waar deze fotoshoot voor diende, is nog een raadsel. In ieder geval lijken haar volgers weer goed verwent te worden. “De aller aller aller knapste“, “Kind wat ben je toch prachtig“.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Pien Hersman probeert nieuw standje uit met handen op de rug (foto!)

Pien Hersman wilt een keer wat anders proberen. Dus traint ze een nieuw standje met haar handen vast op haar rug.

Jutta Leerdam belandt in bed met Jake Paul en harige vriend (foto’s!)

Jutta Leerdam duikt in bed samen met haar vriend Jake Paul en een harige vriend mag erbij liggen!

Marijn Kuipers pakt flinke stang met twee handen vast midden in de gym (video!)

Marijn Kuipers gaat diep door haar knieen, terwijl ze een flinke stang beet pakt. Ze gaat helemaal los in de sportschool!