Foto: Sophie Bouquet showt strakke muts in badpakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sophie Bouquet verwent volgers met pikante kiekjes vanuit het water. Ze krijgt zelfs complimenten voor haar strakke muts!

Sophie Bouquet deelt wederom foto’s van een intieme fotoshoot via Instagram. De actrice staat regelmatig model voor verschillende dingen en is dan inmiddels ook al ervaren in het vak. Ze weet hoe ze moet poseren en haar uiterlijk heeft ze natuurlijk ook meezitten. Deze fotoshoot lijkt echter iets anders dan normaal. Iets pikanter, iets gewaagder, en zelfs iets natter…

Sophie Bouquet deelt fotoshoot in badpak

Op de foto’s is te zien hoe Sophie Bouquet in het water ligt. Ze ligt in een open meer, met haar badmuts en badpak aan. Op de eerste foto zien we alleen het gezicht van de actrice, in het meer. Zwoel wegkijkend poseert Sophie voor de camera. De tweede foto wordt al gauw een stuk intiemer. De actrice ligt nu niet meer in het water, maar op de duikplank. Nog steeds met haar badmuts en badpak aan, in de kou. Echter lijkt Sophie geen last te hebben van de omstandigheden, want een écht model kan natuurlijk overal poseren. Handen in de lucht, kijken in de camera en schieten maar. De derde foto is van wel héél dichtbij geschoten. Wederom de badmuts op, en alleen het gezicht van Sophie speelt een rol in dit plaatje. Tot slot sluit de actrice af met nog een erg pikante foto, vanuit het water. Hangend aan het trappetje, wegkijkend van de camera poseert de actrice intiem. Deze setting was echter niet zomaar. Het is geïnspireerd op de zwembad scene van de film ‘Atonement’. En de fotoshoot zelf was ook zeker niet zomaar. Deze was voor het blad ‘Selin’. Deze shoot lijkt zeer zeker in de smaak te vallen bij de volgers van Sophie; “Hoe dan?? Zelfs met een badmuts ben je nog knap“, “Ik ben echt een beetje verliefd op jou“.

Lees ook: Foto: Sophie Bouquet schittert in stomende bedscène in GTST

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sophie Bouquet (@sophiebouquet_)

Sophie Bouquet deelt uitdagende fotoshoot vanuit bed

Sophie Bouquet is lekker bezig, want onlangs deelde de actrice wederom een intieme fotoshoot. Het lijkt wel alsof Sophie tegenwoordig voor elk blad en elke site wordt gevraagd om te poseren, en dat ze langzaam van actrice naar model aan het transformeren is. De shoot de Sophie nu weer online zette, was echter een hele intieme. Een keer voor de verandering. Zittend op bed kijkt Sophie uitdagend de camera in. Hierna volgen verschillende zwoele kiekjes. Lopend door de gang, zittend in de badkuip, en wederom liggend op bed. De laatste zijn echter het meest opvallend. Ze lijkt een soort nachtjapon te dragen, en haar volgers te verleiden door deze liggende poses, op haar bed. Waar deze fotoshoot voor diende, is nog een raadsel. In ieder geval lijken haar volgers weer goed verwent te worden. “De aller aller aller knapste“, “Kind wat ben je toch prachtig“.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sophie Bouquet (@sophiebouquet_)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting laat zich afknellen in super strak topje

Suzanne Schulting heeft altijd super goed door welke outfits haar lichaam echt een plezier doen. Zo ook deze keer met dit strakke topje. 

Foto: Beeldschone actrice Carré Albers knalt bijna uit haar topje in speedboot

De beeldschone actrice Carré Albers heeft een foto geplaatst waar ze bijna spijt van kreeg. De knappe actrice knalt bijna uit haar topje. 

Video: Merel Ek schaamt zich dood na pikant filmpje bij Vandaag Inside

Merel Ek wordt weer heerlijk op de hak genomen door de heren van Vandaag Inside. Merel begint zich sterk af te vragen wat ze nog bij het programma doet.