Foto: Geraldine Kemper laat zich sandwichen door groep mannen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Geraldine Kemper deelde onlangs een opvallende foto via Instagram. De blondine zit klem tussen een stel mannen!

Geraldine Kemper kennen we natuurlijk als echte waaghals. Ze heeft voor tv al meer dan één keer riskante dingetjes gedaan, en ook in het echte leven is ze voor weinig bang. Dat laat ze ook nu weer zien tijdens het programma 5 Days Inside, waar ze een aantal opvallende kiekjes van deelt op Instagram. Jezelf laten opsluiten in een piepkleine ruimte met allemaal mannen is namelijk niet voor iedereen weggelegd!

Geraldine Kemper zit opgesloten met mannen

Op de foto die op de Instagram verscheen van Geraldine Kemper, is te zien hoe ze in een krap stapelbed ligt, samen met nog drie andere mannen. De foto lijkt op het eerste opzicht heel apart, maar met een beetje context is het vrij logisch. Geraldine Kemper deed namelijk mee met het programma ‘5 Days Inside‘. Hier kreeg ze de uitdaging om vijf dagen mee te gaan met de onderzeeboot ‘Zijner Majesteits Dolfijn’. Aangezien Geraldine een echte waaghals is, ging ze dit natuurlijk gewoon doen. Zo deelt ze veel claustrofobische maar ook prachtige kiekjes van het avontuur. En dus ook hun slaapplek, die vrij krap bleek te zijn. Maar ondanks de beperkte beweegruimte van Geraldine, ligt ze wel lekker tussen de drie mannen van de boot in. Ze deelt nog veel meer beelden; “Afgelopen woensdag was de aflevering te zien waarin ik 5 dagen mee mocht varen met onderzeeboot Zijner Majesteits Dolfijn. Hier wat backstage foto’s“.

Lees ook: Video: Geraldine Kemper zomaar in maag gestompt op straat

Geraldine Kemper start podcast met bekende vriendin

Podcasts zijn natuurlijk helemaal in. Iedereen die nu die ambitie heeft en de kans krijgt, start er eentje. Of het nou met vrienden, of met collega’s is. Geraldine Kemper had precies hetzelfde idee! En met een vriendin of collega, ze doet het gewoon allebei. Samen met Gwen van Poorten is de blondine een nieuwe podcast gestart. Dit beloofd veel. De podcast, genaamd ‘Degrotevooroordelenshow’ gaat over, je kan het al raden, vooroordelen. Via Instagram lijden ze de podcast in; “We gaan het elke week hebben over een vooroordeel. Eentje die we allemaal kennen. Zijn we het eens of oneens, we gaan het allemaal ontleden“. De twee hartsvriendinnen zijn duidelijk ontzettend enthousiast over dit nieuwe project, want ze pushen er van alles over via sociale media. En je kan het natuurlijk ook gewoon zien aan hun gezichten.

Lees ook: Foto: Geraldine Kemper showt superstrakke sportlegging

Geraldine Kemper poseert zonder kleding in open bos

Geraldine Kemper kennen we natuurlijk allemaal als de blondine die niet bang is om zonder kleding te poseren. Sterker nog, dat doet ze dan ook regelmatig. Er zijn al verschillende pikante kiekjes online verschenen van de blondine, en ze besluit er zelf nog eentje aan de collectie toe te voegen. Via Instagram deelt ze een foto waar ze niks van kleding aanheeft, en midden in een bos zit. Costumier Maik de Boer had er het een en ander op te zeggen; “Doe wat aan want het is koud schat“.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Davina Michelle kruipt over de vloer in doorzichtig shirtje

Davina Michelle: razend populair op YouTube, meerdere virale nummers met miljoenen luisteraars, en een stem om voor op je knieën te vallen zo mooi. In de videoclip bij haar nieuwste single Heatbeat gaat Davina echter voor haar kijkers op haar knieën...  

Rico Verhoeven maakt vegans woedend met schokkende video

Kickbokskampioen Rico Verhoeven deelt niet alleen flinke klappen uit in de ring. Ook met zijn Instagramfilmpjes weet hij mensen enorm te raken! Vooral dit grapje schoot bij veel mensen in het verkeerde keelgat... 

Foto: Fatima Moreira de Melo laat zich tussen de benen kijken

De prachtige Fatima Moreira de Melo laat zich op de foto spontaan tussen de benen kijken. Maar of dat het meest charmante plaatje oplevert is de vraag.