Foto: Geraldine Kemper laat zich sandwichen door groep mannen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Geraldine Kemper deelde onlangs een opvallende foto via Instagram. De blondine zit klem tussen een stel mannen!

Geraldine Kemper kennen we natuurlijk als echte waaghals. Ze heeft voor tv al meer dan één keer riskante dingetjes gedaan, en ook in het echte leven is ze voor weinig bang. Dat laat ze ook nu weer zien tijdens het programma 5 Days Inside, waar ze een aantal opvallende kiekjes van deelt op Instagram. Jezelf laten opsluiten in een piepkleine ruimte met allemaal mannen is namelijk niet voor iedereen weggelegd!

Geraldine Kemper zit opgesloten met mannen

Op de foto die op de Instagram verscheen van Geraldine Kemper, is te zien hoe ze in een krap stapelbed ligt, samen met nog drie andere mannen. De foto lijkt op het eerste opzicht heel apart, maar met een beetje context is het vrij logisch. Geraldine Kemper deed namelijk mee met het programma ‘5 Days Inside‘. Hier kreeg ze de uitdaging om vijf dagen mee te gaan met de onderzeeboot ‘Zijner Majesteits Dolfijn’. Aangezien Geraldine een echte waaghals is, ging ze dit natuurlijk gewoon doen. Zo deelt ze veel claustrofobische maar ook prachtige kiekjes van het avontuur. En dus ook hun slaapplek, die vrij krap bleek te zijn. Maar ondanks de beperkte beweegruimte van Geraldine, ligt ze wel lekker tussen de drie mannen van de boot in. Ze deelt nog veel meer beelden; “Afgelopen woensdag was de aflevering te zien waarin ik 5 dagen mee mocht varen met onderzeeboot Zijner Majesteits Dolfijn. Hier wat backstage foto’s“.

Lees ook: Video: Geraldine Kemper zomaar in maag gestompt op straat

Geraldine Kemper start podcast met bekende vriendin

Podcasts zijn natuurlijk helemaal in. Iedereen die nu die ambitie heeft en de kans krijgt, start er eentje. Of het nou met vrienden, of met collega’s is. Geraldine Kemper had precies hetzelfde idee! En met een vriendin of collega, ze doet het gewoon allebei. Samen met Gwen van Poorten is de blondine een nieuwe podcast gestart. Dit beloofd veel. De podcast, genaamd ‘Degrotevooroordelenshow’ gaat over, je kan het al raden, vooroordelen. Via Instagram lijden ze de podcast in; “We gaan het elke week hebben over een vooroordeel. Eentje die we allemaal kennen. Zijn we het eens of oneens, we gaan het allemaal ontleden“. De twee hartsvriendinnen zijn duidelijk ontzettend enthousiast over dit nieuwe project, want ze pushen er van alles over via sociale media. En je kan het natuurlijk ook gewoon zien aan hun gezichten.

Lees ook: Foto: Geraldine Kemper showt superstrakke sportlegging

Geraldine Kemper poseert zonder kleding in open bos

Geraldine Kemper kennen we natuurlijk allemaal als de blondine die niet bang is om zonder kleding te poseren. Sterker nog, dat doet ze dan ook regelmatig. Er zijn al verschillende kiekjes online verschenen van de blondine, en ze besluit er zelf nog eentje aan de collectie toe te voegen. Via Instagram deelt ze een foto waar ze niks van kleding aanheeft, en midden in een bos zit. Costumier Maik de Boer had er het een en ander op te zeggen; “Doe wat aan want het is koud schat“.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.