Foto: Geraldine Kemper showt superstrakke sportlegging

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Geraldine Kemper laat haar volgers genieten. Dit doet ze niet doormiddel van een superstrak pakje op haar nieuwste foto.

De knappe presentatrice Geraldine Kemper laat verschillende outfitjes zien op Instagram. Stuk voor stuk zijn het prachtige plaatjes die Geraldine daar toont. Het is dan ook niet gek dat haar volgers er niet over op kunnen houden. Toch is er één exemplaar die er bovenuit schiet. En die prachtige foto moet je simpelweg gezien hebben!

De superstrakke legging van Geraldine Kemper

Op haar nieuwste foto’s deelt Geraldine haar nieuwste kledingstukken met de wereld. Het is heerlijke chill-kleding waar Geraldine Kemper in rond loopt. En lopen is niet het enige wat Geraldine daarin doet. De knappe presentatrice doet namelijk een hele hoop in haar superstrakke legging. Ze laat weten dat ze eigenlijk alles in haar strakke pakje doet. De mannen van Nederland zouden het ook niet erg vinden om Geraldine zo op straat tegen te komen. Het is namelijk een prachtig zicht. De blondine gaat graag met haar superstrakke legging over straat, maar gaat er ook graag in sporten, fietsen en nog veel meer. Ze deelt dan ook één prachtplaatje waar ze met haar superstrakke legging over straat fiets. Lekker warm aangekleed, en met een schattig mutsje op, ziet de presentatrice er beeldschoon uit! Haar volgers kwijlen dan ook helemaal weg bij het plaatje. Stralend in de zon staat ze met een matchend outfitje te genieten. Wie naar Geraldine Kemper kijkt ziet dat ze er nog steeds topfit uit ziet. Wat een pracht vrouw!
Geraldine Kemper likt verleidelijk aan duur voorwerp

Samen met Gwen van Poorten is Geraldine Kemper een nieuwe podcast begonnen. In deze podcast bespreken de twee charmante dames elke week een vooroordeel. Deze keer was het besproken onderwerp ‘geld maakt gelukkig’. Voor de podcast moest de mooie blondine nog wel even geld pinnen. Toen ze het geld eenmaal in handen had werd ze helemaal wild. Met een paar dansmoves liet ze zien hoe blij ze was. En zo slecht waren deze vreemde dansmoves nog niet. Je kan wel concluderen dat Geraldine soepele heupjes heeft, al kon je dat al raden aan de hand van haar foto’s. Op een gegeven moment wordt de knappe presentatrice zo blij van het geld dat ze het opeens begint te likken. Als een hondje likt ze aan het geld. Zelf vond Geraldine het ook een beetje ver gaan, maar achteraf ging ze doodleuk verder met lekker wild doen. Dus wanneer je naar Geraldine Kemper kijkt, kom je gauw tot de conclusie dat geld inderdaad gelukkig maakt of in ieder geval heel wild.
Onderwater heeft Geraldine Kemper pret met vreemde mannen

Voor het programma 5 days inside loopt Geraldine Kemper mee aan boort bij één onderzeeboot. Diep in de oceaan zit Geraldine opgesloten met alleen maar mannen. Deze mannen zitten ook allemaal 5 dagen onderwater opgesloten. Het is maar de vraag of alle mannen en Geraldine zich 5 dagen in kunnen houden of dat het een heet avontuurtje wordt. Zolang Geraldine haar superstrakke legging thuis laat, moet het goed komen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Pien Hersman probeert nieuw standje uit met handen op de rug (foto!)

Pien Hersman wilt een keer wat anders proberen. Dus traint ze een nieuw standje met haar handen vast op haar rug.

Jutta Leerdam belandt in bed met Jake Paul en harige vriend (foto’s!)

Jutta Leerdam duikt in bed samen met haar vriend Jake Paul en een harige vriend mag erbij liggen!

Marijn Kuipers pakt flinke stang met twee handen vast midden in de gym (video!)

Marijn Kuipers gaat diep door haar knieen, terwijl ze een flinke stang beet pakt. Ze gaat helemaal los in de sportschool!